Yemekteyiz - Show Tv

herkes naimin ümitin kucağında diye konuşuyor yawww nolduda o hale geldi ben göremedim ne oldı??? biri cevap eylesinn..

bu arada zeseze bende yumurtayla yaparım yoksa hamur dağılığ giderki..bu arada o domaetsleri ben kışlık melemen yaparken kullanıyorum...sıcak suda biraz bekletip kabuklarını soyuyorum yoksa imkansız sabah kadar dometes soyaarım:)

ay bu nil ne kadar kendini beğenmiş,patlatacaksın o şişmiş dudakları görecek sahra hanıma hortlak hortlak yan yan bakmaları.bide demezmi müzisyenim ya bi insan insan olamadıktan sonra sanatçı olmuş hiç farketmez.sanatımda hata affetmem diyo insanlığından sayısız hatalar yapıyo bi yarışma için ne tuhaff

Bence Sahra hanımın sofrasındaki kıllar, üzerindeki tüylü kıyafetten düşmüş gibiydi.Siz ne dersiniz?

valla arkadaşlar ümit mantı yapınca bizde duramadık oturduk bugün eşimle mantı yaptık.kaydirigubbakcemile5 çok güzel oldu.biraz önce afiyetle yedik. teknolog ve zeseze arkadaşlarım bizde 1 tane yumurta koyduk hamuruna.

saçmalıklar olmasa aslında çok güzel bir program değişik şeyler öğreniyoruz
inşallah bundan sonra daha seviyeli olur program

ay dün kim birinci oldu arkdaşlar.
Naim....

Bence Ümit kazanmalıydı herkese yüksek puan verdi. Kimseye ukalalık yapmadı.
Naimin kazanmasına da bir şey demiyorum ama Ümit doğruluk ve ahlak olarak hak ediyordu..
Bu arada Naim'e de helal olsun tak diye 9 puanı verdi.Oysa en büyük rakibi Ümit'ti. Demek ki Naim de şöyle düşündü eğer ben olamazsam Ümit birinci olsun...

Nil Karataşoğlusizin yazdıklarınıza saygı duyuyorr ve en ufacık bi pişmanlık duymadıgımı belirtiyorum keske daha beterini yapsaymısım izledimde o fazlasını hak e.8 saat önce
kızlar nil face böle yazmış

bu kız gerçekten terbiyesiz... 60 yaşında kadına saygısızlıkta bulunuyor. ve hala daha beterini yapacağım diyor... yaptığından utanmayanlardan korkacaksın işte. kalitesiz şeyklava:....

açıkçası ben naim'in kazanmasını istiyordum ama ümitte kazansa hiç üzülmezdim.. o da haketti gerçekten hoşgörülü bir yarışmacıydı kendisi...Ay o nil kendini birşey sanıyor yaa silikon silikon dudaklar falan onu görünce kan beynime sıçrıyo vallaaklava:klava:

etme bulma dünyası bu dünya
sahra hanımın yaşına gelsin
nil hanımın botoksları tükendiğinde ona saygı
duyan olmayacaK
neden saygı veren saygı bulur...
ARZ EDERİM :roflol:

Nasıl iki yüzlü,samimiyetsiz olduğu ortada işte....:dilcikar:

Bizimde canımızı mantı istetti ümit bugün yaptım yedik...bende yumurta koyuyorum mantıya...

ay benimde canım bir çekti mantı anlatamam bebeğim uyanık olamasa o saatte kalkıp yapacaktım

nil ve hasan bey yarışsaydı keşke ya ona da sarkar mıydı acaba nil
yada hasan onunda hakkından gelir miydi
hasan ve nil yarışsın istiyorum
arz ederim
faforim hasan beydir nile karşı

nil ve hasan bey yarışsaydı keşke ya ona da sarkar mıydı acaba nil
yada hasan onunda hakkından gelir miydi
hasan ve nil yarışsın istiyorum
arz ederim
faforim hasan beydir nile karşı

Nil ve Sırma Saçlı Hasan Bey hihoyyyt nasıl yakışırlar birbirlerine:içelim:

Evlendirelim ikisini naniknanik

Onlar ersin muradına biz çıkalım kerevetine kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:1ninca:

Nil nette kendisi ve program ile ilgili araştırma yaparken burayı da bulur üye olur bi de 'ayy insan güzel ve bakımlı olunca göze batıyor galiba kk daki kadınlar beni kıskanmışlar ama ben yaptıklarımdan hiç pişman değilim ben buyum şöyle keman çalıyorum ben böyle güzelim falan filan' diye dudaklarını büzüştüre büzüştüre beyanat verir:roflol:

valla Dilber Ay a haksızlık etmeyeceğimi bilsem Nil i ona benzeteceğim de haksızlık ederim diye düşünüyorum.

'paçangaları pişirmişem,Ümit i de çarşıya göndermişem' türküsünü kemanı eşiliğinde söylediğini hayal ediyorum da müthiş:roflol:

tövbe tövbe bir kaşık balla yenilmezsin be Nil vallahi yutulmazsın gitmez yani tanrıdan çevresindekilere sabır diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…