sahra hanım o yaşına göre çok güzel hepsinden ...ama kadın çok hastalık çekmiş..ona rağmen kendi gününde ayakta duramamsına rağmen,, ben bittim demesine rağmen didindi o masayı kurdu yemekleri bitirdi hazırladı ama işte insan görgüsüz ve çiğ olunca öyle durumlar oldu...
bu arada arkadaşlar ümitin mantısı güzeldi ama bende mantı yapıyorum yumurta kouyorum yoksa hamur nasıl olurki..ümit hiç yumurta kırmadı nasıl bir hamurdu o anlamadım...
Naim....ay dün kim birinci oldu arkdaşlar.
Nil Karataşoğlusizin yazdıklarınıza saygı duyuyorr ve en ufacık bi pişmanlık duymadıgımı belirtiyorum keske daha beterini yapsaymısım izledimde o fazlasını hak e.8 saat önce
kızlar nil face böle yazmış
o nil denen kaşar var ya ümite amma sürtündü ama ümit kaliteli adam onu kabul etmez
Nil Karataşoğlusizin yazdıklarınıza saygı duyuyorr ve en ufacık bi pişmanlık duymadıgımı belirtiyorum keske daha beterini yapsaymısım izledimde o fazlasını hak e.8 saat önce
bence nil ümit beyden yüz bulamadığı için düşük puan verdi.
ne yılışık bir bayandı.
süpriz dediği orkestrasını getirmeside kendi reklamı içindi
ümit,ten başkasına yapmazmış bu süprizi
puanı neden düşük verdin ozaman???
nil ve hasan bey yarışsaydı keşke ya ona da sarkar mıydı acaba nil
yada hasan onunda hakkından gelir miydi
hasan ve nil yarışsın istiyorum
arz ederim
faforim hasan beydir nile karşı