o gün sahra hanımın hallerine çok üzüldüm yaw
tamam yemek yaparken biraz tiskindim boyna ellerini parmaklarını oraya buraya soktu resmen iğrençti
ama o buzdolabının kapağı düştüğü ya inanın acıdım resmen orayi kesebilirlerdi bence neden yayınladılarki kadını göre göre herkese rezil ettiler
o kılmıdır tüymüdür bencede o masanın üzerine örtüğü tülden kaynaklandı
o tül yaktı sahra hanımı, başka türlü olamazmış gibi geliyor tokadan vs. olsaydı yemeklerde olurdu ama kıllar hep tabaklardan veya masa örtüsünden çıktı
zaten o tülle ne gerek vardı hiç anlamadım? ilk kez görüyorum öyle bişeyi, neden tabaklarının üzerine tül örtmeye gerek duydu aceba çok gereksizdi
ama çok üzüldüm gerçekten çok onur kırıcıydı bunların hepsi senaryo olsa bile kadını yerin dibine soktular ya, kim isterki öyle bişey yaşamayi
tabii görgüsüz nilen şeyda kadının gözüne gözüne soktular bu durumu
yalandan bayılmalar fenalaşmalar felan
piskolojileri bozuk ikisininde o ne öyle ya
şeyda ev hanımını kafaya takmış, resmen kompleks yapmış
hiç kusura bakmasın ama onun gibi ev hanımına hiç raslamadım, ne giyimi yaşına uygun nede hareketleri
çok basit bir kadın bence
nile ne demeli
o şeydayida geçti basitliğin son noktasını koydu
inşallah buraya üye olurda bu yazılanları okur, gerçi utancağini sanmam. Öyle insanlardan utanma duygusunu beklemiyorum
ilk yarışmadada sevmemiştim pek ama bu yarışmada resmen nefret ettirdi kendin
dudakları zaten şiş onları dahada şişirerek yemek yemeler şarkı söylemeler ona buna sulanmalar
resmen utanç vericiydi
elbisesini oraya buraya sıkıştırarak oynamaya çalışmak
bence bu tür şeyleri yasaklamalılar tamam kendi evinde keman çaldı
ümitin evine niye getiriyorki
süpriz yapcakmış
süprizi adama yüksek puan vererek yapsaydı daha iyi olurdu bence
zaten bi adamın kucağına oturmadığı kaldı onada az kalmıştı yani
hele sahra hanımın o masada tek kalması içimi burktu resmen, kendimi onun yerine koydum inanın çok üzüldüm ya nekadar rencide edici
şeyda bile kendi evinde yerinden kalkmadı garson tutu servis yapmim diye ama ümitin evinde hiç oturmadı mutfaktan çıkmadı bu nasıl bir çelişkidir? gösteriş budalaları nolacak
naimin birinciliği hakketi bence çok güzel bir masa hazırladı yemeklerde güzel gözüküyordu ev sahipliğinede laf yok
ama oda az dedikoducu değil
sahra hanım ona masada arkadaşlar nekadarda yardım sever gibi bişey dedi millet masaya gelmeyince hemen gitti ümitin yanına mutfağa diyorki yardımlarımız kıskanıldı. Aptal nolacak.
Gerçi sahra hanımda çok masum değil oda çok sivri yorumlar yapıyordu milletin evinde ama olsun ben yaşına bakarak ona çok acıdım
Nili boğasım geldi resmen kadına ağız göz hareketler yapmalar öldürecek gibi bakmalar, iki gün önce sahra ablacığım sahra ablacğım derken birden bire nolduysa sahra hanıma dönmeler
akıl fukarası
kendini dünya güzeli saniyor ama dünyadan haberi yok, hoş insanda öyle bir karakter varsa gerçekten dünya güzeli olsa bile ne farkeder. Saygısız, terbiyesiz, kültürsüzün teki işte
bide devamlı ben şunu yemem bunu yemem demezmi, iyide o hale nasıl geldin madem hiç bişey yemiyorsun anliyamadım yani
hep beklemişmiş sütlü bir tatlı olsaymış diye çok seviyormuşda felan fistan, kendin yapsaydın ozaman ama tabii zor gelmiştir o şişko parmaklarını kremaya kim sokup yalicaktı ozaman dimi, hazır pastayi bile yapmayı beceremedi
ayyyy çok dolmuşum yaw nekadar uzun yazdım