Yemekteyiz - Show Tv

sahranın siyah bir kedisi varmış program günü komşusuna göndermiş hayvanı sanırım hayvan masanın üstüne örtüğü tülün üzerine falan oturdu cunku ümit de dedi bu kıllar sizin saçlarınızda olamaz küçük küçük dedi kedi kılı olması akla geliyor evde beslıyorsa yada bir erkeğin vucut kılı diyecem ama adamlar kıl dökme mevsiminemi girdiki heryerden çıksın saçındaki tokasının olsa bir tane falan olur kıllı gibi bir toka diyecem ama onu masa hazırladıktan sonra taktı ve kıllar sadece yemek içlerinden değil masanın ustunden de çıktı....

bu evde kıl olması mümkün degil bu evde kedi köpek vs hiçbir hayvan bulunmaz dedi sahra hanım ama

badem yaa sahi nerden buldun arkadaşım bu resmi çok şaşırttın bizi supersiniz arkadaşlar araştırmacı ruhunuza hayranımmm....

şeyda denen kadın :
ay ben çikolata ve pastanın üstünde sevmem
ay ben sütlaç yemem
ay ben tavuk eti yemem
ay ben kemikli et sevmem göze hitap etmiyor
ay ben sevmem sevmem vs vs...
nil denen kadın :
ay ben bundan sonra enginar yemem ( kilona bakınca yemedğin anlaşılıyor )
ay bu mide yani ne bu yenir mi?
ay ben balık sevmem
ay ben böyle tatı sevmem
ay bu nasıl salata çocuk yapar bunu?
ay ben yediklerime çok dikkat ederim ( belli )
ay ben şunu sevmem bunu yemem cart curttt..

bu 2 kadını alıcaksın Somaliye yada Afrikaya
göndereceksin 3 gün yaşasınlar bu sevmedikleri şeyleri
ah keşke olsa yesek dicekler
ya ülkemizde hergün yoksulluk artıyor
anneler kadınlarımız her gün bugün ne pişirsek diye düşünürken bunların yaptığı
günah değilde ne????:kızgın:

şeyda denen kadın :
ay ben çikolata ve pastanın üstünde sevmem
ay ben sütlaç yemem
ay ben tavuk eti yemem
ay ben kemikli et sevmem göze hitap etmiyor
ay ben sevmem sevmem vs vs...
nil denen kadın :
ay ben bundan sonra enginar yemem ( kilona bakınca yemedğin anlaşılıyor )
ay bu mide yani ne bu yenir mi?
ay ben balık sevmem
ay ben böyle tatı sevmem
ay bu nasıl salata çocuk yapar bunu?
ay ben yediklerime çok dikkat ederim ( belli )
ay ben şunu sevmem bunu yemem cart curttt..

bu 2 kadını alıcaksın Somaliye yada Afrikaya
göndereceksin 3 gün yaşasınlar bu sevmedikleri şeyleri
ah keşke olsa yesek dicekler
ya ülkemizde hergün yoksulluk artıyor
anneler kadınlarımız her gün bugün ne pişirsek diye düşünürken bunların yaptığı
günah değilde ne????:kızgın:

bunlara kısaca sonradan görme denirr:roflol:
napsınlar sırf eleştirmek için eleştiriyorlar amaç demoralize etmek değilmi ama sonnuçda buduyguyu asıl tadan iki bayan olmadı mı gene :dilcikar:
haftaya yayınlanacak yarışmacılara göz attınızmı ne tipler var gene özellkle seçmişler sankiii :1closedeyes:

bence nil ümit beyden yüz bulamadığı için düşük puan verdi.
ne yılışık bir bayandı.

süpriz dediği orkestrasını getirmeside kendi reklamı içindi

ümit,ten başkasına yapmazmış bu süprizi

puanı neden düşük verdin ozaman???

herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun

kızlar malesef akşamki programı kaçırdım. geoogle den tekrarını da bulamadım...
seyretmek istiyoduuummmm

Beni finalde en çok şaşırtan olay nil,2in ümide düşük puan vermesiydi ben dedim bu yılışıklığa herhalde bi 10 puan verir... yüz bulamadı sanırım ümitten ondan öyle yaptıı hiç sevmiyorum o kızı..

Beni finalde en çok şaşırtan olay nil,2in ümide düşük puan vermesiydi ben dedim bu yılışıklığa herhalde bi 10 puan verir... yüz bulamadı sanırım ümitten ondan öyle yaptıı hiç sevmiyorum o kızı..

aynen aynen bende çok şaşırdım sadece naim göründügü gibi oy verdi ötekiler yılıştı ama gecenın sonunda gördük hepside iki yüzlü çıktı..

sahrahanmiw5.jpg

w288.png

Sahra hanım bence,dünki yemekteki 2 bayandan da kat ve kat güzel....Şeyda ya da Nil e de bin basar..:nazar:

canım mesajının sahranın saçlarının önleri kel kafasına saç çıkasın kısmını beğenmedim insanların kusurları ile alay etmek kimseye yakışmaz kaldıki kadın kanser atlatmış kemoterapi tedavisi saç ve tüy döker ve olan kişiler saçlarını kazıtmak zorunda kalıyor bu sebepten allah kimseye kanser illetini vermesin...

katılıyorum....Allah kimsenin başına vermesin....o yaşta ve böyle ciddi bir hastalık atlatmış birine karşı çok çirkindi nilin davranışları....kadına yan yan bakmalar bakışlarıyla aşağladı resmen...eğer orda olsaydım o kızı fena benzetirdim ne olduğunu şaşırırdı...terbiyesiz:kızgın:

ayrıca naimin birinci olmasına çok sevindim..ne kadar efendi,iyi niyetli bir çocuk...güle güle harcasın parasını....:teselli:

gerçekten çok güzelmiş sahra hanım şimdide güzel gerçi.. ümitin evinde kadını dışladılar resmen. Ben o kadının yerinde olsam bir dakka durmazdım gerçi o ümitin hatırı için buna katlandı. Şeyda desen ukala, ev kadını dediğin konuklarına kendi servis yapar memnuniyetsiz fakat nil hanıma serviste yardım etmediği için çok mutlu oldum. Naim tatlı kişilik fakat biraz dedikoduyu seviyor fakat misafirperverliği ve yemekleri güzel.Ümit dürüst. sahra hanımın gecesinde etrafı frenledi. ve kadını rencide etmedi.mantı güzeldi.Zaten ya naim yada ümitin birinci olmasını istedim. Nil aman allahım yok böyle bir şey yapmacık, saygısız, ikiyüzlü ve itici. Adam seni istemiyor diye puanı kırdı.baştan çıkarcak güya kadınlığımdan utandım resmen. Sofra adabı denen birşey var yemeklerde sofrada bir şey çıksa etrafa göstermeden saklarsın..en son olarak o tüyler bencede örtüden geldi...

ben olsaydım o an sahra hanımın yerinde kalkıp giderdim ordan ne demek ya tek başına masada kaldı üzüldüm o an sahra hanıma.. keşke ümit birinci olsaydı

sahra hanım o yaşına göre çok güzel hepsinden ...ama kadın çok hastalık çekmiş..ona rağmen kendi gününde ayakta duramamsına rağmen,, ben bittim demesine rağmen didindi o masayı kurdu yemekleri bitirdi hazırladı ama işte insan görgüsüz ve çiğ olunca öyle durumlar oldu...

bu arada arkadaşlar ümitin mantısı güzeldi ama bende mantı yapıyorum yumurta kouyorum yoksa hamur nasıl olurki..ümit hiç yumurta kırmadı nasıl bir hamurdu o anlamadım...

valla arkadaşlar Naimi Ümitin kucağında görünce nooluyo dedim insan hasta olduğunu duymayınca birden komik oluyo yoksa Ümite bumu ilgi duyuyo diye insanın aklına çeşitli hinliklerde gelmiyo deyil doğrusu

aynen canım ya yumurtasız olmaz dimi mantı hamuru biz de öle konuştuk annemle.
domateslerle ilgili verilen püf noktası da güzeldi(biçoğunuz biliyodur eminim) ben bıçağın tersiytle yumuşatılır diye bilirdim.

valla arkadaşlar Naimi Ümitin kucağında görünce nooluyo dedim insan hasta olduğunu duymayınca birden komik oluyo yoksa Ümite bumu ilgi duyuyo diye insanın aklına çeşitli hinliklerde gelmiyo deyil doğrusu

:roflol::roflol: valla benimde aklıma geldi hele o kucagındaki hali neydi yaaa:roflol:

Ayyyyyyyyyyy adı çıkmaz 9 ainmez 8 e hesabı kızlar valla ya ben öyle zannett
im ama yazıkkkk hasta olmuş adamcağız ya :)

X