- 1 Mayıs 2007
- 6.937
- 3.265
sahranın siyah bir kedisi varmış program günü komşusuna göndermiş hayvanı sanırım hayvan masanın üstüne örtüğü tülün üzerine falan oturdu cunku ümit de dedi bu kıllar sizin saçlarınızda olamaz küçük küçük dedi kedi kılı olması akla geliyor evde beslıyorsa yada bir erkeğin vucut kılı diyecem ama adamlar kıl dökme mevsiminemi girdiki heryerden çıksın saçındaki tokasının olsa bir tane falan olur kıllı gibi bir toka diyecem ama onu masa hazırladıktan sonra taktı ve kıllar sadece yemek içlerinden değil masanın ustunden de çıktı....
kız badem nerden buldun bu resmi.
şeyda denen kadın :
ay ben çikolata ve pastanın üstünde sevmem
ay ben sütlaç yemem
ay ben tavuk eti yemem
ay ben kemikli et sevmem göze hitap etmiyor
ay ben sevmem sevmem vs vs...nil denen kadın :
ay ben bundan sonra enginar yemem ( kilona bakınca yemedğin anlaşılıyor )
ay bu mide yani ne bu yenir mi?
ay ben balık sevmem
ay ben böyle tatı sevmem
ay bu nasıl salata çocuk yapar bunu?
ay ben yediklerime çok dikkat ederim ( belli )
ay ben şunu sevmem bunu yemem cart curttt..
bu 2 kadını alıcaksın Somaliye yada Afrikaya
göndereceksin 3 gün yaşasınlar bu sevmedikleri şeyleri
ah keşke olsa yesek dicekler
ya ülkemizde hergün yoksulluk artıyor
anneler kadınlarımız her gün bugün ne pişirsek diye düşünürken bunların yaptığı
günah değilde ne????
Beni finalde en çok şaşırtan olay nil,2in ümide düşük puan vermesiydi ben dedim bu yılışıklığa herhalde bi 10 puan verir... yüz bulamadı sanırım ümitten ondan öyle yaptıı hiç sevmiyorum o kızı..
Sahra hanım bence,dünki yemekteki 2 bayandan da kat ve kat güzel....Şeyda ya da Nil e de bin basar..
canım mesajının sahranın saçlarının önleri kel kafasına saç çıkasın kısmını beğenmedim insanların kusurları ile alay etmek kimseye yakışmaz kaldıki kadın kanser atlatmış kemoterapi tedavisi saç ve tüy döker ve olan kişiler saçlarını kazıtmak zorunda kalıyor bu sebepten allah kimseye kanser illetini vermesin...
valla arkadaşlar Naimi Ümitin kucağında görünce nooluyo dedim insan hasta olduğunu duymayınca birden komik oluyo yoksa Ümite bumu ilgi duyuyo diye insanın aklına çeşitli hinliklerde gelmiyo deyil doğrusu