Yemekteyiz - Show Tv

Nil seni çok kıskanıyorum,itiraf ediyorum.Hayatımda senin kadar asil,güzel,sağlam karakterli,ağır başlı,saygılı bir kız daha görmedimlülülülülülü

kıslar çok komiksiniz valla gece gece iyi güldüm yorumlaraaa ağzınıza sağlıkkk

heh Sahra Hanım la ilgili bir haber de benden olsun.

Müjde Ar ın oynadığı 'Adı Vasfiye' filminde küçük bir rolde oynamış filmi izlemiştim orada Müjde Ar a kuaförlüğü öğreten usta rolündeydi ben hatırlamadım ama ekşide okuyunca o kadının Sahra olduğunu çaktım

filmde rakı sofrası hazırlıyodu 'iki de göbek atarız' diye bir repliği vardı

valla hayret eğer hafızam beni yanıltmıyorsa filmde kendi sesiyle oynamıştı karakteristik bir sesi var malum

ama yamuk silikon o ne öle ya sağ taraf daha şiş bence az daha çalşıp daha kaliteli bi yere gidip tamir ettirmeli o dudaklarını ucuza kaçmış böle olmuş :)

ben mi yanlış hatırlıyorum herkes mantıyı yerken çok güzel olmuş demedi mi?
sonra 3 puan verdiler bir tek Naim bacımız, Naim kızımız dediğimiz adam gibi adam çıktı 9 puan verdi birinciliği gözden çıkararak

ben mi yanlış hatırlıyorum herkes mantıyı yerken çok güzel olmuş demedi mi?
sonra 3 puan verdiler bir tek Naim bacımız, Naim kızımız dediğimiz adam gibi adam çıktı 9 puan verdi birinciliği gözden çıkararak

ya naim ve ümit hariç diğer bayanlar bile bile az verdi nil ağzıyla söledi hakettiğini vermedim kimseye gene vermeyeceğim die amaçları düşük alsınlar kendileri birinci olsun yani çok saçmaydı puanlama beğendim çok güzel ama puanım 3 yüzüne canım cicim arkasından vur kafasınacokacimcoook

ama yamuk silikon o ne öle ya sağ taraf daha şiş bence az daha çalşıp daha kaliteli bi yere gidip tamir ettirmeli o dudaklarını ucuza kaçmış böle olmuş :)

belkide o yüzden yarışmaya girdi.kazandığı parayla dudaklarını tamir ettirecekti şakkıdı ama yine olmadı yazık nil e.kaç yıl daha bu dudaklarla gezinecek ortalıkta.

yarışmada puanlamayı kk ahalisi yapmalıymış ne güldüm yazılanlara çok yaşayın emii..

belkide o yüzden yarışmaya girdi.kazandığı parayla dudaklarını tamir ettirecekti şakkıdı ama yine olmadı yazık nil e.kaç yıl daha bu dudaklarla gezinecek ortalıkta.

harikasın yaaaaa ama ümite kapak atarsa merak etme tüm fazla yağlarına kadar aldırır dünya güzeli olur daha doğrusu estetik harikası olur

kızım olursa adını nil koyacaktık sonra bu nil çıktı piyasaya sonra vazgeçtim nil isminden ama onun çok yakın bi arkadaşı facebooka yazmış asıl ismi nilüfermiş bu hatunun nilüfer ne zaman nil oldu senin adın demiş çocuk adanalı arkadaşıymış :)))

harikasın yaaaaa ama ümite kapak atarsa merak etme tüm fazla yağlarına kadar aldırır dünya güzeli olur daha doğrusu estetik harikası olur

sadece dudaklarının estetiğe ihtiyacı olsa neyseyasakkelime.kadında acayip bir vücut var.bence her tarafının estetiğe ihtiyacı var.söylediğin gibi ümite yaklaşırsa her tarafını yaptırır artık:jeyyar:

X