Yemekteyiz - Show Tv

ama bnce dün şeyda hanımn hastalığı biraz fasafisoydu ama
naim gerçekten hastalandı
allah affetsin dalaga geçilmez ama bn ümitimn kucağındayke n bi kahakaha basmışım ki

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
nil naimi orada görünce "ümit benim ağbim" dedi zaten:roflol::roflol::roflol:
allah affetsin valla beni de

yiyeni de öpeyim yemeyenide:)onu dedı tabaklardan kıllar cıktı,o kıllar nerden döküldü acaba tahmın eden var mı kızlar?

Bence sofraya örttüğü tülde vardı o kıllar büyük talihsizlik.Bende Nil ve Şeyda nın yaptıklarını saygısızlık olarak değerlendiriyorum.Güzel oyuncu olurlar:)Naim bence de haketti 1.liği.Tbrkler valla.

ellerini kazağıyla kuruluyodu sahra teyzem de(ah teyzem ah az tikkat etcektin sen de hijyene be ya). belki oradan da olabilir ama tüle nerden geldi o kıllar ya
köfte dudak getirdi attı sanırsam:)))))))))))

ya o nil neydi ole ya sahraya cok uzuldum masada yalnız kaldı kadıncagız ya cok abarttılar gercekten o nıl naım hastaneden geldıgınde naımın koluna gırdı sahra naimi operken bı bakısı vrdı nilin ben korktum sora masada sahra konusurken bakısları falan yanı bu nasıl birşeydir ya o kadar yapayki hani bu bır oyunsa en kotu oyuncu Nildi
bu arada mantı benı mahvettı tereygını cııııızırtttırdı bole canım bı cektı bı cktıııı of of
Naim haketti ama bence Ümitte haketti o alsa daha iyi olurdu ama neyse saghlık olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
ümitin insanlığı alırdı birincilik ama naimin yemek ve masa düzeni birinciliği haketti...iki birinci var zaten ümit ve naim..

bu arada benmi kaçırdım naime ne oldu..niye hastalandı???

zeseze rica ederimmm...benimki sana bir kibarlıktı)

sahra hanım'a çok üzüldüm ben. senağlama nil denen , kendini güzel sanan oysa kadına bile benzemeyen şahsiyeti boğmak istedim resmen, bir insan bu kadar mı saygısız, samimiyetsiz ve ukala olur?:mymeka:

canım sana katılmamak içten değil.izlerken çok üzüldüm.bu kadar acımasız olnumaz ya:mymeka:

ay ne güzel yorumlar yapilmiş :) tek ben sinir olmamişim şu kiza :) Allahim o nasil bişey öyle ya..vallahi sahra hanimin dedigi gibi 2 köyü birbirine katar..bi insanin bakişlari bukadarmi kötü olur ya..karşindaki ananen yasinda kadin ya..cok büyük talihsizlik yasadi kadincagiz..gerci cokta titiz bi kadin degil..nitekim yogurdu avuclamasindan anladik :))) diger bi vak'a da şeyda hanim..ya insan bi kil gördü diye tansiyonu cikarmi ya..

bencede o tülden geldi o killar..bukadarda olmaz yani..her taraftan cikti cünkü..ama cok abarttilar..kadini cok rencide ettiler..ümit kurtardi hep durumu..

naime gelince..bencede birinciliği hak etti..gerek yemekleri,gerek sunumu,gerek karşilamasi,saygisi vs..ümitte olabilirdi gerci ama vermediler puan..cok seviyoruz diyip durdular ama 3 puancik verdiler adama :))

bu gecenin en güzel ani nilin 5.oldugunu ögrendigi andi :))

nil ümite cilve yapıyor kur yapıyor kene gibi yapısıyor bide utanmadan "ben ümiti abim gibi seviyorum" diye çatlak.naim hakkıyla aldı.tebrik ederim...

nil ümite cilve yapıyor kur yapıyor kene gibi yapısıyor bide utanmadan "ben ümiti abim gibi seviyorum" diye çatlak.naim hakkıyla aldı.tebrik ederim...

Nil'in derdi Ümit'in puanını garantılemektı bence ..gecen yarısmada da bekar yarısmacıya kur yaptı..aklınca ınsanları kullanıyo.... şutarafagitti

o silikonlu gacini kazanamadigina okadar sevindimki anlatamam,hele o puanlamadaki hazimsizligi yokmu puanlar oturdu kaldi midesine:Roflol:sahra garibinin dedigi gibi flim teklifi icin yada sahne teklifi icin cikti ekrana catlak gaciiiiiii,
ne yalan soyleyeyim naimin kazandigina cokk sevindimmm

bu yarışanları ilk gördüğümde özellikle seyretmeliyim demiştim kendime
hatta bayram sofrası tanıtımını şeytan sofrası diye değiştirmiştim
hiçde yanılmamışım,anladımkötükedihüso
çok acımasız eleştiriler,herkesin ben bilirim havası,adil olmayan puanlamalar vs vs...
şimdiye dek baktıklarım arasında en yarışmacı hakikaten ümitti...(adamım) :lepi:
neyse o oldu adam,ne arkadan oynadı nede yemediği yemeğin hakkını yedi...iyidir güzeldir diye puanlarken bile oldukça adil davrandı...
bu yarışmada yarışanlara yemeğin en güzelinide yapsanız,yerken mırıltı çıkarıp lezzetin doruğunada çıksalar sonuç tamamen hırsi değerlendiriliyor...
bırakın ağzı başka yerle kuş tutsanız yaranamazsınız,e zevki nerde bunun .............:uhm:
koyacaksın önlerine zeytin ekmeği,alışveriş için verilen paraylada fakire fukaraya yiyecek alacaksın...
mazlumun duası,bu sonradan görmelerden alacağın puanlardan çok daha kıymetli bence...
çöpe gideceğine harbiden mideye gitmiş olur böylelikle....................
bunu yapmak için şu yarışmayakatılıcam valla.............
hele bi izmire gelsinler şunlar :jeyyar:

Sezarin hakki sezara...a.s

Hakeden Naim di birinciligi aldi, Umit alsa uzulurdum yemekleri olsun, sunumu olsun,
ev sahibi olarak evi idaresi olsun berbatti, ne kadar hijen kurallarina uymamis da olsa Sahra Hanim'a
o sekilde muamele edilmesine izin vermemeliydi kendisi ev sahibi digerleri misafirdi, yemek sunumunu kendisi yapmaliydi kisacasi ev sahipligi hic hosuma gitmedi hakeden Naim di, kazandi iyi de oldu...:lepi:

Nil kadar seviyesiz, saygısız, terbiyesiz ve bayağı bir kız görmedim...Hele o elbisesini çamaşırına sıkıştırıp dans etmesi iğrençti, rezil bir kadın :mymeka:

bu gece gerçektende finalde yok yoktu
nilin ikide bir dudak bükerek sahra hanıma dokundurmalı şarkılar söylemesi
sonra yandan yandan bakması
ne kadar ayıp ya:mymeka:
çocuk gibi davrandı resmen
sahra gerçekten çok ikiyüzlü
birde izlersiniz hazırlığımı çok hijyeniğim demezmi
ya eliyle daldı herşeye:1shok:
eminim izlerken hepsinin midesi kalkmıştır
naimden tam olarak emin değilim
bayılan bi insan hemen kendini toparlarmı
spazm geçirmişti değilmi
o da biraz rol gibime geliyo
bunlardn çok iyi oyuncu olur-tatlicadiarzu-
yönetmenlerin dikkatine
nil gerçekten ümite haksız davrandı
sen hiç eleştirme herşeyi beğen
sonrada 3 puan ver 6 puan verse adam birinci olucaktı
ümit aslında çok gzel hazırlandı bugün
biraz daha özenli olsaydı belki birinciliği kapmıştı
ama bu hafta hepsi birinc olalım diye sırf puanları düşük verdiler
ama hakeden kazandı yinede
en hijyenik,en lezeetli,en özenli ev sahibi
a.s

yeni yarışmacılar biraz hödük gibi.. bu hafta seyretmeme kararı aldım. kadın kıl çıktı diyor ev sahibi kıllara kıl çıkar diye kendini savunuyor. yumuşak konuşan papyonlu bi kişilik var sarı ve şişman bi kadın kesin gurmedir

naimin tekrar katılıp birinci olması çok iyi oldu çünkü geçen sefer nika dan aldığı puanla haksız yere 1.olduğunu düşünenlere kendini ispat etti. tek hakedende naimdi. ümitinde naiminde mutfaktaki temizliği çok çok iyiydi.

Dün Sahra hanımın programının tekrarını izlerken 10 yaşındaki erkek yeğenim "Teyze,Allah onlara acıdı da kıl çıkardı yemesinler diye." deyince çok güldüm.

kızlar sahra hanım nil e ne dedi ki anlamadım bu kadar saçmalaması normal değil sanki şeyda daha çok konuştu gibi geliyor tam hatırlamıyorum ama
inşallah nil burada yazılanları okur da biraz aklı başına gelir bir daha terbiyesizce hareket etmez ailesine de yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…