Yemekteyiz - Show Tv

Nil, Ümit e yazdı yazdı olmadı baktı ki pas vermiyor herifin niyeti yok 'o benim abim' demeye başladı haspam:roflol:hem Ümit in evinden çıkarken imalı bir şekilde'görüşeceğiz' demesi yok mu bozguna uğramış komutan,yenilen pehlivan güreşe doymazmış Nil devam et

Nil i anlatmaya kelimeler yetmez bu kadar bayağı, bu kadar çiğ ,bu kadar zavallı bir kibir,kadın cinsinin utanç kaynağı benim gözümde

her nedense ben Ümit in samimiyetine inanmıyorum 'benim burada ne işim var' gibilerinden tavırları bana yapmacık geliyor.

Naim in şarkılarını bilgisayarına kaydetmiş nereden bulmuş da kaydetmiş:1shok:ilginç hakikatenCADIARZUşakkıdı

Şeyda denen aristokrat bozması kadının ise Sahra nın evindeki bayılma numarası çok acemiceydi kazık kadar kadına yakışmadı yalandan ayılıp bayılmalar.

Naim birinciliği haketti haketmesine ama sanki bu seferki yarışmada daha bi'ehlileşmiş olgunlaşmış ve sanki daha objektif yorumlar yaptı gibi geldi bana

ama işte klasik dedikoducu,hedef gösterip adam vurdurtan,provokatörlük var bu adamda değişmez de bu özleliikleri bence

ama birinciliği haketti mi kesinlikle haketti

Son düzenleme:
bence hepsi oynuyo ya... bana pek inandırcı gelmiyo... sanki senaryolar daha önceden yazılmış...

Sahra hanımın evindeki kıllar sofra tozlanmasın diye örttüğü tül örtüden geldi bence hadi onu boşverdimde yok kıl çıktı yok tüy çıktı diye kadını çok aşağıladılar her ne kadar oda az cadaloz olmasada kıyamaz insan ya yaşlı sonuçta çokta zor değildi gidip tabaklarını bir çalkalayıp kendileri alsalardı bir tadımlık bile olsa.

Ümit dürüstlüğüyle, Naim yemekleriyle birinci idi. En çokta Naim' in Ümit'e 9 puan vermesine şaşırdım ama helal olsun 1. liği haketti.

ama bnce dün şeyda hanımn hastalığı biraz fasafisoydu ama
naim gerçekten hastalandı
allah affetsin dalaga geçilmez ama bn ümitimn kucağındayke n bi kahakaha basmışım ki :KK70:

:roflol::roflol:aynen ben de elimde olmadan hafif bi şok ve ardından kahkahayı bastım:roflol:

sonra durumun vehametini öğrenince güldüğümden utandım azcık:eek:

herşey bi yana Ümit,Naim in şarkılarını nereden buldu da bilgisayarına attı acabaCADIARZU

amaan Nil ve Şeyda olmasaydı daha eğlenceli olurdu bu hafta

kızlar bu nil in facebookta profili var.ama ona mı ait yoksa başka birileri açtı profili bilmiyorum.şeytan diyor face den ağzına geleni söyle şuna....

söylemişler zaten canım merak etme nilden nefret edenler grubu açılmış herkes oraya girip bir şeyler yazmış...

ya bu nil denen zilli kız ne kadar gıcık yaaaakötükedihüso cuma günü finalde oynarken elbisesini iç camasırına kıstırıp oynadı farkettınızmı:1shok: :1shok: bu kadarmı zilli olur ya tam bi fırlama kızkötükedihüso

naimin şarkıları sahnesi filan video siteleri de var canım ordan almıştır
nil gercekten boş ve terbiyesiz olduğunu gösterdi insan yetenekli olabilir ama kişilik yoksa demekki kendini sıfırlıyor
kıl yada hijyen problemi olabillir yemessin yemegini teşekkür edersin olur biter
ama üstüne gidilmez bir insanın bukadar yaşına hürmeten susulur en azından
daha kavga etcekmişte naim bayılınnca susmuş
koca dudagını yaya yaya söylüyor utanmadan yeni tanıdıgı adama yalap şalap oluyor
sonrada sanki cok güzel de erkekler ona asılıyor gibi önce ilker şimdi de ümit bana beyaz gül getirdi diye hava yapıyor
hemcinsim olmasından utandığım kişilik nil
evet naim kadınsıydı ama ondan cok daha insandı

helal olsun naime yine kaptı birinciliği.hak etti allah için brawo
ay o şeyda kadar memnuniyetsiz, suratsiz başka bi nemrut var mıdır acaba.boğasım geldi kadını yaa
sahraya ne demeli pasaklı .bitki uzmanıymış hıh saçlarının önleri yoktu kel kalmış kadın be.bitki uzmanıysa kendi kafasına saç sıkarsın önce.bide ne bilim ben sevemedim bu sahrayı .çok bilmiş herkesin yemeğine bişey buldu .kendi sofrasında kıllar cirit attı
nil ümide acayıp yılıştı durdu progam boyunca.sözde ümit de kardeş olarak bakıyomuş ona yemezler o kardeş ayaklarını
ümit için bişi söyleyemiycem bana en samimi gelen yarışmacı o oldu.
aynen katılıyorum tüm yazdıklarına, bende en samimi olanı ümit olarak gördüm ama naim yarışmanın neşesiydi.

yiyeni de öpeyim yemeyenide:)onu dedı tabaklardan kıllar cıktı,o kıllar nerden döküldü acaba tahmın eden var mı kızlar?
masanın üzerine attığı tülden döküldüler galiba.
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
nil naimi orada görünce "ümit benim ağbim" dedi zaten:roflol::roflol::roflol:
allah affetsin valla beni de
:roflol: :roflol: :roflol:

hem de nasıl canım ya Nil denilen kadın sırnaştı sırnaştı adama şuh kahkahalar bilmemneler

önceki yarışmasında da aynaya bakmasına laf söyleyen adama 'ayy hep güzeller ve bakımlılar mı göze batıyo acaba?' diye bir yorum yapmıştı.

bir kere topluluk içinde hele hele tanımadığın insanların yanında zırt pırt eline aynayı alıp bakmak ayıptır en azından ben öyle biliyorum Nil Hanım!

hoş bu bayram yarışmasında karakterini iyice gösterdi.

ne terbiyeden nasibini almış ne insanlıktan ukala dümbeleği

hiç kusura bakmasın Sahra Hanım bu yaşına rağmen Nil e on basar güzellikte valla billa

Ümit in evinde 'ben de ev sahibiyim' demesi yok mu aranıyor resmen Ümit de yüz vermedi oh olsun.

Sahra nın bence üstündeki kazaktan dökülen tüylerdi onlar ama abarttılar da abarttılar kadını da dün gece masada tek başına bırakıp mutfağa daldılar çok ikiyüzlü insanlar.

Şeyda denen kadın zaten bir numaralı oyuncu daha doğrusu acemi bir oyuncu hiç yaşının kadını değil sonradan görme,buldumcu kadının teki.

Nil ile Şeyda sanki ana-kız gibiler terbiyesizlikte birbirleriyle yarıştılar

nil dün kendini evin kadını zannetti resmen benneyaptımki
ümit e cok düşük puan verdıklerını dusunuyorum en azından samimiydi ümit
sahra hanıma üzüldüm dısladılar kadını resmen
sonuc acıklanınca nil in suratı cok guzeldı sakamı bu :roflol:
cok canım gercek sonuncu oldun:roflol:
kızı göremeye tahamulum kalmamıstı neysekı bıttı ya :1rolleyes:

sahranın siyah bir kedisi varmış program günü komşusuna göndermiş hayvanı sanırım hayvan masanın üstüne örtüğü tülün üzerine falan oturdu cunku ümit de dedi bu kıllar sizin saçlarınızda olamaz küçük küçük dedi kedi kılı olması akla geliyor evde beslıyorsa yada bir erkeğin vucut kılı diyecem ama adamlar kıl dökme mevsiminemi girdiki heryerden çıksın saçındaki tokasının olsa bir tane falan olur kıllı gibi bir toka diyecem ama onu masa hazırladıktan sonra taktı ve kıllar sadece yemek içlerinden değil masanın ustunden de çıktı....

helal olsun naime yine kaptı birinciliği.hak etti allah için brawoo:hooray:
ay o şeyda kadar memnuniyetsiz, suratsiz başka bi nemrut var mıdır acaba.boğasım geldi kadını yaa
sahraya ne demeli pasaklı .bitki uzmanıymış hıh:dilcikar: saçlarının önleri yoktu kel kalmış kadın be.bitki uzmanıysa kendi kafasına saç sıkarsın önce.bide ne bilim ben sevemedim bu sahrayı .çok bilmiş herkesin yemeğine bişey buldu .kendi sofrasında kıllar cirit attınaniknanik
nil ümide acayıp yılıştı durdu progam boyunca.sözde ümit de kardeş olarak bakıyomuş ona :dilcikar:yemezler o kardeş ayaklarını
ümit için bişi söyleyemiycem bana en samimi gelen yarışmacı o oldu.

canım mesajının sahranın saçlarının önleri kel kafasına saç çıkasın kısmını beğenmedim insanların kusurları ile alay etmek kimseye yakışmaz kaldıki kadın kanser atlatmış kemoterapi tedavisi saç ve tüy döker ve olan kişiler saçlarını kazıtmak zorunda kalıyor bu sebepten allah kimseye kanser illetini vermesin...

canım mesajının sahranın saçlarının önleri kel kafasına saç çıkasın kısmını beğenmedim insanların kusurları ile alay etmek kimseye yakışmaz kaldıki kadın kanser atlatmış kemoterapi tedavisi saç ve tüy döker ve olan kişiler saçlarını kazıtmak zorunda kalıyor bu sebepten allah kimseye kanser illetini vermesin...

Evet ,bizde o yaşa gelince ne olacağımız belli değil..Artık kel mi kalırız,omurgamız bükülür kamburumuz mu çıkar bilemeyiz...Dikkat etmek lazım ağzımızdan çıkanlara....a.s

kadıncağız hem kanser hem guatr atlatmış korkarım bu programdan sonra nüksetmesin çok hazetmesemde üzüldüm başına geleni çok kötü yüklendiler.
pendikli arkadaşlara soruyorum ümit'in pendikte yeni açtığı mantıcısı varmış doğrumudur acaba?

kadıncağız hem kanser hem guatr atlatmış korkarım bu programdan sonra nüksetmesin çok hazetmesemde üzüldüm başına geleni çok kötü yüklendiler.
pendikli arkadaşlara soruyorum ümit'in pendikte yeni açtığı mantıcısı varmış doğrumudur acaba?

hem tiroid kanserini atlatmış hem de bypass ameliyatı geçirmiş...Bence gençliğinde de hoş bir bayanmış belli..Gözleri yaşlanınca feri gitmiş ama güzel yine...

sahrahanmiw5.jpg

w288.png

Sahra hanım bence,dünki yemekteki 2 bayandan da kat ve kat güzel....Şeyda ya da Nil e de bin basar..:nazar:

canım sahranın gençlik resmini bulmuşsun kendiside söyluyordu zaten gözlerimin ne renk olduğunu bilmezler diye çok güzelmiş genliğinde bir nil e bakın birde ona bakın gençlik resimlerine hala bile güzel ki ağır bir hastalık olan kanseri atlatmış bunun çöküntüsü var üzerinde ...

X