Yemekteyiz - Show Tv

nile hayret ettım dogrusu abim abim dedi herseyı begendım dedı ama 3 puan verdı ümite söz konusu maddiyat olunca

aynen katılıyorum, cümlelerinden bişey anlamıyorum, ümit'e sırnaşıp durdu.
sonuncu oldu ya şok oldu:))

arkadaşlar nil 25 yaşındaymış ya.35 gibi duruyor daha çok.yaa dikkat ettiniz mi kız yemek yerken ağzıyla yemiyorda dudaklarıyla yiyor sanki.dudaklarını büzüştürüp duruyor.dudaklarıyla çiğniyormuş gibi.çok garibime gitti.o nasıl komik yemek yemek öyle yahuuuuu......

Ağzını özellikle mi yamultuyor yoksa estetik sonrası hali mi merak ettim..Belki de doğuştandır...

bence kızcağızın(nilin) yüzünde bi tuhaflık vardı, eşim bakamıyorum kızın yüzüne diyodu izlerken.
ama naim çok başka yaaaww:))
nerde çıkıyosa programa hamilemiyim falan demicem gidicem izlicem yani:)) yaptı ya o karnıyarıkları tamamdır..

yorumlara yüzde yüz katılıyorum ah bide nil okusa bunlarıııııı yüzü ne hale gelir merak ediyorum???????

arkadaşlar tüm yorumlarınızı okudum
çok çok güzel yazmışsnz helal olsun sizlere
o nil den resmen gıcık kaptıım ama ona ortak olan şeydadanda
ne kadarda olsa sahra hanım onun kaç kaç yaş büyüğü terbiyesiz
sahra naimi öpünce nasılda dönüp baktı çekercesine götürdü çocuğuu terbiyesiz
birde sürekli sanatçıyım dioo sanatçı olmak o kadar kolaymı be hadisiz kıız
naimede birincilk sonuna kadar helal olsun hepsinden güzel yemek çıkarttı
herşeyi4/4 lük dü bnce
ümite üzüldüm aslında o da oalbilrdii bnce şeydaya çok yüksek puan verdi
nese o nilden resmn gıcık kaptıım öle bi iansan yok sonuçlar açıklannca ii morardı ama
3 5 laf vereyim soğuayayım dedi ama nafilee
ohh cnm değsiin

bence umit te biraz gey gibi geldi yanlismiyim yksa nil de artik kanal kanal dolasir surekli shovda goruruz bikariz artik

naim sonuna dek haketti birinciligi.cinsel tercihi ne olursa olsun bence ön planda olan yemekleri ve efendiligiydi...

şeydadan ben de hoşlanmaadım ama bildiğim kadarıyla kadın evli o yüzden yakıştırmalar yaparken lütfen daha dikkatli olalım arkadaşlar.

Nilin konservatuarda keman eğitimi almış olması sanatçı olduğunu göstermez..Nil sadece keman çalıcısı..Sanatçılık çok ağır bir kavramdır...Öncelikle mütevaziliği,olgunluğu ve içe sindirmişliği gerektirir..İkide bir durup durup ben keman sanatçısıyım demesi yakışık almadı..Hadi deseydi ki ben keman sanatçısı olma yolunda ilerliyorum ya da keman sanatçısı adayıyım..Zaten yaşı 25..okulu da bitireli olsa olsa 3-4 sene olmuştur..4 senede sanatçı mı olunur...şakkıdı

sadece keman çalıcısına çok güldüümm:)
süper bulmuşsuun, tebrikler :roflol:

naim herşeyiyle bir numara yaptı yemeklerini..temizlik titizlik yemek seçimi...sofra düzeni..ben kadınım diyen hiç bir kadın bu kadar güzel hazırlaymazdı herşeyi en ince ayrıntısına kadar hazırlıyorr..cinsel kimliği hiçkimseyi ilgilendirmez bencee...yargılamakta haddimiz deil diye düşünüyorum....ümit saygı değer davrandı...

şeyda ilk programda dediğim gibi ümite yazılıyordu..burda nil çıktı dahada bir ortaya çıktı ilgisi...erkekler daha onurlu davranıyorr her ne hikmetsee..

kadın olarak ben nilin yaptıklarından ev hanımı ve bir anne olarak şeyda hanımın davranışlarından utandımm....

ohhhh ciğerlerimin yağları eridi nil sonuncu olduya:) sahra hanımın kıllı sofrası kadar bile puan alamadı. nile bu akşam çok sinir oldum çok önyargılı davrandı sahra hanıma, ananesi yaşında kadın ne olursa olsun bukadar saygısızlığı haketmiyo.

nil denen kadın eğer sanatçı ise
bir büyüğün orda konuşurken sevmesen bile
ağız burun kıvırılmaz sanatçı demek istemiyorum bu kadına
çıkıp oraya ben sanatçıyım demesin
sanatçılık ruhu felsefesi çok farklıdır:1closedeyes:
görgü adap bilmeyen insana biz sanatçı demeyiz...
sanatçı olan insan alçak gönüllü olur vs.vs.
bunun hiç biri bu kadında yoktu
birde insanın yüzüne karşı övgüler yağdıran insanları hiç sevmem
şeyda hanımda o modellerden
bu türlerden hep kaçarım...
arkadan söverler çünkü...

MANTIYA YAZIK OLDU...
MİLLET MMMMMM DİYEREK YEDİ VE TEK DÜZGÜN PUANI NAİM VERDİ...
NEYSE NAİMİN KAZANMASINA SÖZÜM YOK ELBET MENÜ VE MUTFAKTAKİ BECERİSİYLE ÖDÜLÜ HAKETTİ AMA ANACIM BİZDE KİMİ TUTSAK KAYBEDİYOR BEEE:1no2:...
HADİ BAKALIM 3TUR YARIŞMAYADA NAİMİ SOKSUNLAR VE KAZANSIN SONRADA GELSİN Bİ 10 YETALE DAHA kötükedihüso

yaşasın yaaaaaaaaaaa...
içimi dökmeliyim ben delirdim dünden beri. allahım hiçbir sanal şey beni bu kadar içine almadı.
kardeşim bu ne riyakarlıktır bu ne terbiyesizliktir be..
dün: yazık be 60 yaşında bir kadın. kıl da kıl kıl da kıl. len çıktı işte ne uzatıyonuz he. kadıncağız belli ki gariban ne tenceresinden hayır ne mutfağından. hepsinin maşallahı var bekar mekar nerden buldunuz len o kadar parayı da o evlerde yaşıyosunuz ha????aile terbiyesi olan insan 10000 ytl için tek tek kıl sayar mı ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nil denilen köfte dudak sen nasıl bir insansın ya MUTANT.... büyükannesi yaşındaki bir kadına ağız burun bükmeler. allahım sana havale ediyorum. ilkokul yıllarımı hatırladım ya o yıllarda yapardık o salakça hareketleri. sanatçıymış ne sanatçısısın sen? almış eline alaturka kemanı orkestradaki elemanlara kaprisler.. allah seni bildiği gibi yapsın emi
şenginar meymenet yoksunu hatun 15 9 tansiyon kardeşim senin yaşında o tansiyon değerleri normal:))))
kıl gördüm diye bayılan ağlayan birtakım insancıkları biraraya toplamayı başaran yapım ekibini kutlamak istiyorum. başağrım için de birkaç ağrı kesiciye ihtiyacım olacaka heralde. bikaç gün kendime gelemem.
cıkcıkcıkcıkcık......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…