- 9 Haziran 2008
- 1.711
- 3
- 42
yaşasın yaaaaaaaaaaa...
içimi dökmeliyim ben delirdim dünden beri. allahım hiçbir sanal şey beni bu kadar içine almadı.
kardeşim bu ne riyakarlıktır bu ne terbiyesizliktir be..
dün: yazık be 60 yaşında bir kadın. kıl da kıl kıl da kıl. len çıktı işte ne uzatıyonuz he. kadıncağız belli ki gariban ne tenceresinden hayır ne mutfağından. hepsinin maşallahı var bekar mekar nerden buldunuz len o kadar parayı da o evlerde yaşıyosunuz ha????aile terbiyesi olan insan 10000 ytl için tek tek kıl sayar mı ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nil denilen köfte dudak sen nasıl bir insansın ya MUTANT.... büyükannesi yaşındaki bir kadına ağız burun bükmeler. allahım sana havale ediyorum. ilkokul yıllarımı hatırladım ya o yıllarda yapardık o salakça hareketleri. sanatçıymış ne sanatçısısın sen? almış eline alaturka kemanı orkestradaki elemanlara kaprisler.. allah seni bildiği gibi yapsın emi
şenginar meymenet yoksunu hatun 15 9 tansiyon kardeşim senin yaşında o tansiyon değerleri normal:))))
kıl gördüm diye bayılan ağlayan birtakım insancıkları biraraya toplamayı başaran yapım ekibini kutlamak istiyorum. başağrım için de birkaç ağrı kesiciye ihtiyacım olacaka heralde. bikaç gün kendime gelemem.
cıkcıkcıkcıkcık......
çok haklısın.sahra belli ki durumu çok iyi değil eee yaşlı da kadın.tamam herkese laf etti ama şeyda da laf etti herkese.ev hanımlığı ev hanımlığı deyip durdu.omu ev hanımı,ev hanımları garson tutmuyor misafir gelince...Ben izlemiyecem demistim...dün cok sinirlenstim...Çok üzgünüm çoookama dayanamadim...
Sahra hanima cok üzüldüm ...tamam cok konustu...yemek yaparkende o ellerinle herseyi avuclamasi benimde midemi kaldirdi...ama yinede Seyda ve Nil'in yaptiklarini cok ayipladim...kadinin gözleri iyi görmüyor...belli durumuda cok iyi degil...kanser olmus...yanliz yasiyor......belliki eskiden gün görmüs biri...ama herkezin önünde öyle burun kivirmalar...öyle vebali gibi kadini sofrada birakmalar...valla kizimla izledim...benim annaneme veya babaneme biri böyle yapacak gider bulur sacini yolarim dedi...yaptiklari hic hos degildi...cok cidiye almiyacaklardi onun konusmalarini...ne cikardi biraz daha saygi gösterselerdi...kendilerini cok düsürdüler bence...Seyda evhanimiyim diyor ama hanimefendiligin sadece koca parasi harcamak saniyor...
Naim bence birinciligi hak etti...mutfak konusunda valla bravo...
Ümit'te nasil yapti mantiyi...ben bayildim...o salatalari hazirlarken limonlu suda yikadi marullari maydonozlari...cok titiz biri...cok hosuma gitti...cokda efendi bir insan...programi o ve Naim kurtardilar...Neyse seyretmiyecem demistim ama :roflolazartesi olsada yenilerini görsek demeye basladim:roflol:
çok haklısın.sahra belli ki durumu çok iyi değil eee yaşlı da kadın.tamam herkese laf etti ama şeyda da laf etti herkese.ev hanımlığı ev hanımlığı deyip durdu.omu ev hanımı,ev hanımları garson tutmuyor misafir gelince...
ya arkadaşlar farkındamısınız erkekler birinci oluyor sofra düzenleri titizlikleri ön planda oluyor ben bu programda bu sonuçları gördükçe utanıyorum kadınlar artık kadınlıklarını göstermeli diyorum