Yemekteyiz - Show Tv

helal olsun naime yine kaptı birinciliği.hak etti allah için brawoo:hooray:
ay o şeyda kadar memnuniyetsiz, suratsiz başka bi nemrut var mıdır acaba.boğasım geldi kadını yaa
sahraya ne demeli pasaklı .bitki uzmanıymış hıh:dilcikar: saçlarının önleri yoktu kel kalmış kadın be.bitki uzmanıysa kendi kafasına saç sıkarsın önce.bide ne bilim ben sevemedim bu sahrayı .çok bilmiş herkesin yemeğine bişey buldu .kendi sofrasında kıllar cirit attınaniknanik
nil ümide acayıp yılıştı durdu progam boyunca.sözde ümit de kardeş olarak bakıyomuş ona :dilcikar:yemezler o kardeş ayaklarını
ümit için bişi söyleyemiycem bana en samimi gelen yarışmacı o oldu.

konuyla alakasız olacak belki ama o resimdeki minnoşa bayıldım yerim onu ben çok tatlı maşallah
bu arada yiğidin malı meydanada hesabı olmuş:)))

oohhh ohhhhh nillll neymişş yalakalık sırnaşıklık hiçbirşeye yaramıyormuşş...sonuncusunn şaka değil hakikat...biz kk kadınlarıda seni sonuncuu hatta sonsuzkere sonuncu yaptı....terbiyesiz ukala insanın hiç bir yer de yeri yok...sen önce büyüklerine karşı saygıyı öğren öle dudak boyama keman çalmayla insan olunmuyorr...güzel sanıyorsan kendini sokağa çıkıp bakmanı isterimm..üstelik vücut yapınıda şeklinide çözemedi kimse....zaten sende farkındasın bol kıyafetlerin içine saklıyorsunn...

Ben izlemiyecem demistim...dün cok sinirlenstim...Çok üzgünüm çoookama dayanamadim...
Sahra hanima cok üzüldüm ...tamam cok konustu...yemek yaparkende o ellerinle herseyi avuclamasi benimde midemi kaldirdi...ama yinede Seyda ve Nil'in yaptiklarini cok ayipladim...kadinin gözleri iyi görmüyor...belli durumuda cok iyi degil...kanser olmus...yanliz yasiyor......belliki eskiden gün görmüs biri...ama herkezin önünde öyle burun kivirmalar...öyle vebali gibi kadini sofrada birakmalar...valla kizimla izledim...benim annaneme veya babaneme biri böyle yapacak gider bulur sacini yolarim dedi...yaptiklari hic hos degildi...cok cidiye almiyacaklardi onun konusmalarini...ne cikardi biraz daha saygi gösterselerdi...kendilerini cok düsürdüler bence...Seyda evhanimiyim diyor ama hanimefendiligin sadece koca parasi harcamak saniyor...
Naim bence birinciligi hak etti...mutfak konusunda valla bravo...
Ümit'te nasil yapti mantiyi...ben bayildim...o salatalari hazirlarken limonlu suda yikadi marullari maydonozlari...cok titiz biri...cok hosuma gitti...cokda efendi bir insan...programi o ve Naim kurtardilar...Neyse seyretmiyecem demistim ama :roflolazartesi olsada yenilerini görsek demeye basladim:roflol:

ALLAH analı babalı büyütsün maşallah
bahtı çok güzel olsun kardeşimin...

zeseze yakında sana uyarı gelirr sölim...kilo takip çizelgesine slayt eklemek yasakmışş...bizde yapmıştık kaldırdıkk...sevgilerr...

çok haklısın.sahra belli ki durumu çok iyi değil eee yaşlı da kadın.tamam herkese laf etti ama şeyda da laf etti herkese.ev hanımlığı ev hanımlığı deyip durdu.omu ev hanımı,ev hanımları garson tutmuyor misafir gelince...

Ya kızlar Allah kimseyi siizn dilinize düşürmesin haalülülülülülü
BU başlıktan hiç çıkmadığım halde sayfalara yetişemiyorum
Mailimede yeni msj uyarısı yağıyor
Hadi cümleten geçmiş olsun a.s.

Sahra Hanım bu gece öyle sessiz sedasız oturacak bir kadın değildide...

Kıl tüy olayı fena sarstı kadını ağzını açsa biliyodu alıcağı cevabı nitekimde öyle oldu Nil yaptı yapıcağını Çok üzgünüm çoook

kızlar bu nil in facebookta profili var.ama ona mı ait yoksa başka birileri açtı profili bilmiyorum.şeytan diyor face den ağzına geleni söyle şuna....

ya arkadaşlar farkındamısınız erkekler birinci oluyor sofra düzenleri titizlikleri ön planda oluyor ben bu programda bu sonuçları gördükçe utanıyorum kadınlar artık kadınlıklarını göstermeli diyorum

Hele o eve makyöz getirmeleri yok mu?
Resmen görgüsüz sonradan görme ....

kocasının parasıyla hava atıp kendini küçük düşürüyor farkında değil..eve garson çağırıyor ama mahallenin pazarından ucuz elbese giyiyor...:mymeka: :)))

dün nil nasıl ağladı
ıkına ıkına bayağ zorladı bence kendini
acaba dizilerde oynarmı
nilin sahte gözyaşları
senaryoyu ben yazarım sırnaşık şey
yok yok nil yazsın o daha güzel senaryo yapıyor
yönetmenide şeyda hanım olsun...sırnaşık şey

nil'e hitaben: kızlar cips gibidir uzaktan bakarsın çıtır çıtır yanına gidersin bildiğin PATATES...patatesss bu patates:roflol:naniknanik:dance::teytey:

katılıyorum hep erkekler 1, oluyor sahra da bi bayan ama hiç tertim düzen temizlik yok

yiyeni de öpeyim yemeyenide:)onu dedı tabaklardan kıllar cıktı,o kıllar nerden döküldü acaba tahmın eden var mı kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…