Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
helal olsun naim bacıma beeee
ordaki hatunları cebinden cıkartırdı zaten
evet tam üstüne bastın nilin salak ve basit biri olduğunu anladı ümit ve kendini geri çekti.nil zaten gitmeye hazır görünüyor.ama ekranlar karşısında yakınlaşmaları bir hayli farkedilince ümit uzaklaştı nilden.dışarda görüşür gönlünü eğlendirir kız dünden razı nasıl olsa...Kesinlikle ....a.s
Belki de Nilin salaklığını Ümit de farkettiği için uzaklaşmıştır...Ancak öyle sırnaşık bir kız olunca hangi erkek olsa uzun süreli değil ama ufak bir macera olarak atılmayı düşünebilir bence...Kız ne zaman çağırsan gelirim havası yarattı adama....
evet sahra hanımı yanlız bıraktılar yaa üzüldüm o an mirmirmirmir 3 kişi birden yardım mı eder yaaa
naim in ümit e verdiği verdiği 9 puan kendi kalitesini ispatladı bence .1.ciliği haketti helal
şeyda nında ümite olan hayranlığı hiçbir üyemizce fardeilmemiş...şeydada çok alttan alttan ümite yanaştı ama açık açık yapamasada nil araya girince son gün kendini biraz daha göstermek amaçlı mutfağa gitti...
nil pazarını açtı zatenn görüşcez kesinlikle diyee..ne kadar küçük yaştada olsaa bir bayan bu kadar ayan ve beyann birlikte olalım diyemezdi...ümit çok efendi ve iyimser birisi ..ortamı yumuşatan insanları rencide etmeyn bir insan nil li napacakki ancak bir tadımlık olurr...
sahra hanım zaten hastaydı dikkatli izleyenler görebilir kadın cağız ayakta duramadı ayakları bile tutmuyordu..onun talihsizliği o tülü masaya sermesiyle oldu..kadıncağız yaşlı yorgun ve hastada olduğu için dikkat edemedi hiçbirşeye..bu kadarda kıracak üstüne gidilecek bişey yoktu ayı ettiler...
nil zaten 360 derece döndü sahra hanım sahra hanım dedi sonra bu ne kin...o ağzını biri bir silikonlayacak ki görecekti..ayıp yaa annesi babası ailesi utanmıştır kesinn izlerken..güya dobracılık yaptı..ukalalıktan başka bişey değildi...
bencede şeyda ümite ilgi duyuyor iki kadı arası da cekişme var gibiydi hatta
ya ben hala sahrayı düşünüyorum takıldım kaldım.çok acıdım.hele onun yemek yaptığı gün buzdolabının kapağı elinde kaldı kadının.yazık içim acıdı... ama süzme yoğurda bile elini daldırması da çok komikti yahu sahra teyze kaşık denen bir şey var hiç oldumu öyle..hele de kameraların önünde....
Adamın biraz efemeni gibi olduğunu düşündüren tavırları var ama gene de emin olmadığımız bir şey için bacım yakıştırması yapmasak daha doğru olur bence...[/QUOT
valla ben internetten görüntülerini filan izledim benim erkek anlayışıma ters kusura bakmayın
transparan giyen kaş aldıran kişileri erkeksi görmem
fatih üreke erkek demiyorsam nasıl ki onada demem
eşcinselleri yargılamam hayat vee cinsel tercih ama ben erkek gibi göremiyorum
ümite de herkes hasta şekerim. naimde olsaydı ya hahahhaha. ama ümit harbiden sağlam adam. birinci olmasını ıstıodum ama neyse kısmet degılmıs :)