Yemekteyiz - Show Tv

nil bütün gecenin sinir bozucu şahsiyetiydi yalakalık yapıp durdu oynayıp durması beni delirtti zaten şarkıcı bozuntusu kulak filanda bırakmadı bende

Kesinlikle ....a.s

Belki de Nilin salaklığını Ümit de farkettiği için uzaklaşmıştır...Ancak öyle sırnaşık bir kız olunca hangi erkek olsa uzun süreli değil ama ufak bir macera olarak atılmayı düşünebilir bence...Kız ne zaman çağırsan gelirim havası yarattı adama....
evet tam üstüne bastın nilin salak ve basit biri olduğunu anladı ümit ve kendini geri çekti.nil zaten gitmeye hazır görünüyor.ama ekranlar karşısında yakınlaşmaları bir hayli farkedilince ümit uzaklaştı nilden.dışarda görüşür gönlünü eğlendirir kız dünden razı nasıl olsa...

şeyda nında ümite olan hayranlığı hiçbir üyemizce farkedilmemiş...şeydada çok alttan alttan ümite yanaştı ama açık açık yapamasada nil araya girince son gün kendini biraz daha göstermek amaçlı mutfağa giirdi...

nil pazarını açtı zatenn görüşcez kesinlikle diyee..ne kadar küçük yaştada olsaa bir bayan bu kadar ayan ve beyann birlikte olalım diyemezdi...ümit çok efendi ve iyimser birisi ..ortamı yumuşatan insanları rencide etmeyn bir insan nil li napacakki ancak bir tadımlık olurr...

sahra hanım zaten hastaydı dikkatli izleyenler görebilir kadın cağız ayakta duramadı ayakları bile tutmuyordu..onun talihsizliği o tülü masaya sermesiyle oldu..kadıncağız yaşlı yorgun ve hastada olduğu için dikkat edemedi hiçbirşeye..bu kadarda kıracak üstüne gidilecek bişey yoktu ayıp ettiler...

nil zaten 360 derece döndü sahra hanım sahra hanım dedi sonra bu ne kin...o ağzını biri bir silikonlayacak tıki görecekti..ayıp yaa annesi babası ailesi utanmıştır kesinn izlerken..güya dobracılık yaptı..ukalalıktan başka bişey değildi...

Son düzenleme:
evet sahra hanımı yanlız bıraktılar yaa üzüldüm o an mirmirmirmir 3 kişi birden yardım mı eder yaaa

sahra hanıma bian bende üzüldüm kanser geçirmiş yalnız başına mucadale eden bi bayan sonuçda ama oda herkesi eleştirirken yerli yersiz mana bulurken daha dikkt ederek eliştirilerini yapacaktı hani ümit aralarıdda en iisi di menusunude beyenmştii ee nerde puanı 3 müymüşş :jeyyar:
naim in ümit e verdiği verdiği 9 puan kendi kalitesini ispatladı bence .1.ciliği haketti helal

güngörmüş yol yordam biliyorr naim, sözde diğerleri gibi yapmacık bi kibrlık altına gizlenmıyorr :1closedeyes:
ümitiin koşturmasını kendisiyle birebir ilgilenmesiyle insanlığını gösterdi bikez daha naime oda puanıyla hakketiği değeri ispatlamışş oldu a.s.

Dünkü yemekte, o killar Sahra nin kazagindan düsmediyse kesin Nil yapti.O kisilikte birinden beklenir.Amaaaa ne kadar güzel oldu ohhhh.Hakeden kazandi.

şeyda nında ümite olan hayranlığı hiçbir üyemizce fardeilmemiş...şeydada çok alttan alttan ümite yanaştı ama açık açık yapamasada nil araya girince son gün kendini biraz daha göstermek amaçlı mutfağa gitti...

nil pazarını açtı zatenn görüşcez kesinlikle diyee..ne kadar küçük yaştada olsaa bir bayan bu kadar ayan ve beyann birlikte olalım diyemezdi...ümit çok efendi ve iyimser birisi ..ortamı yumuşatan insanları rencide etmeyn bir insan nil li napacakki ancak bir tadımlık olurr...

sahra hanım zaten hastaydı dikkatli izleyenler görebilir kadın cağız ayakta duramadı ayakları bile tutmuyordu..onun talihsizliği o tülü masaya sermesiyle oldu..kadıncağız yaşlı yorgun ve hastada olduğu için dikkat edemedi hiçbirşeye..bu kadarda kıracak üstüne gidilecek bişey yoktu ayı ettiler...

nil zaten 360 derece döndü sahra hanım sahra hanım dedi sonra bu ne kin...o ağzını biri bir silikonlayacak ki görecekti..ayıp yaa annesi babası ailesi utanmıştır kesinn izlerken..güya dobracılık yaptı..ukalalıktan başka bişey değildi...

evet ben o yakınlığı Sahraya karşı bir birlik olarak algılamıştım ama bu bakkış açısıda mantıklıı .şeyda ikinci palana atılamyı hiçç sindiremiyor...Ama Naim gerçekten verdiği puanla saygı uyandırdır bende...a.s.

ya ben hala sahrayı düşünüyorum takıldım kaldım.çok acıdım.hele onun yemek yaptığı gün buzdolabının kapağı elinde kaldı kadının.yazık içim acıdı... ama süzme yoğurda bile elini daldırması da çok komikti yahu sahra teyze kaşık denen bir şey var hiç oldumu öyle..hele de kameraların önünde....

Naim bu seferde birinciliği hakkıyla aldı,biranda hasta olması bizleri bile üzdü,sağlıktan önemlisi yok gerçekten.Bu arada Nilinde sonuncu olması çokgüzel oldu.

ümite de herkes hasta şekerim. naimde olsaydı ya hahahhaha. ama ümit harbiden sağlam adam. birinci olmasını ıstıodum ama neyse kısmet degılmıs :)

Neyse arkadaşlar bu maç ta geldi geçti..Önümüze bakalımhihoyyyt

Bakalım önümüzdeki sezonun oyuncuları kimle olucak ve nasıl sonuçlanıcak:eek:

Biz taraftarlığımızı yaparız....

ya ben hala sahrayı düşünüyorum takıldım kaldım.çok acıdım.hele onun yemek yaptığı gün buzdolabının kapağı elinde kaldı kadının.yazık içim acıdı... ama süzme yoğurda bile elini daldırması da çok komikti yahu sahra teyze kaşık denen bir şey var hiç oldumu öyle..hele de kameraların önünde....

bende üzüldüm onun için yazık kadını yanlız bıraktılar masada çok ayıp oldu bence

Adamın biraz efemeni gibi olduğunu düşündüren tavırları var ama gene de emin olmadığımız bir şey için bacım yakıştırması yapmasak daha doğru olur bence...[/QUOT
valla ben internetten görüntülerini filan izledim benim erkek anlayışıma ters kusura bakmayın
transparan giyen kaş aldıran kişileri erkeksi görmem
fatih üreke erkek demiyorsam nasıl ki onada demem
eşcinselleri yargılamam hayat vee cinsel tercih ama ben erkek gibi göremiyorum

ümite de herkes hasta şekerim. naimde olsaydı ya hahahhaha. ama ümit harbiden sağlam adam. birinci olmasını ıstıodum ama neyse kısmet degılmıs :)

bencede ümit sağlam adam.. bende birinci olmasını istiyordum ama üzüldüm.. naim nasıl gözyaşlarına hakim olamadı hiçte gözyaşı akmadı nasıl olduysaa...

X