Yemekteyiz - Show Tv

o kadar adama yamraştı etti şu nil ondan sonra da gidip 3 puan verdi
ikiyüzlü şeykötükedihüso
hele şaka mı bu dediğinde onu boğmak geldi içimden

nıl basladı yıne konuşmaya...........................bu kızı alan adam YANDIIIIIIIIIIIIII

alan olursa öpsün başına koysun bence..
Nasıl bir kurmaca hazırlandıysa ,tam çıkarlarken kasten ''görüşelim,görüşücez,görüşürüz,en kısa zamanda diye zırvaladılar kaydirigubbakcemile

Birinci olan bir daha birinci olamaz diye bir kural yok..Eğer ondan daha iyisi çıkmazsa 100 kez katılsa 100 ünde de birinciliği hakediyorsa birinci olmalıdır...a.s

Kapıda ugurlama sahnesi....
Ümit: Görüşürüz...
Nil: Görüşecez..
Ümit: Görüşelim.....

Benmi çok fesatım.....:jeyyar:

demekki neymiş , eteği açmakla ,hayatım,kalitesiz konuşmakla olmuyormuş....doğru mudur doğrudur arz ederim ...

sonuçlar açıklandı naim birinci oldu ama şeyda hanım ve nil ümite çok düşük puanlar verdiler mantıyıda çok beyendikleri halde konukseverliği samimi tavırlarıda halbuki on numaraydı
naimle karşılaştırılırsa naimin menüsü daha kuveetliydii birincilkde teselli gibi oldu ona nasılda şaşkınlıkda kaldı
nile gelince okdar yakınlaş adama bi o hakediyordu de sonrada gel de 3 puan verrr ikiyüzlülük bu olsa gerek....

arkadaşlar nil ve ümit birbirlerinin içine düşüyorlardı ilk başlarda.bu dikkat çekince ümit kendini geri çekti ve nili kardeşim olarak görüyorum dedi.nil ümitin kendini geri çektiğini anladı bunun üzerine oda aynı şeyi söyledi.ümiti abisi olarak görüyormuş.ümitten yüz bulamayınca tutup adama 3 puancık verdi.ama naim haketmişti bence..nil çok basit birisi.sahraya da çok üzüldüm acıdım doğrusu.fazla üzerine gittiler,yazık kadına yaaaa...

yok görüşelim yok en kısa zamanda, görüşecekseniz görüşün kardeşim de ne bu reklam havaları, iki güne kadar show tv'nin sabah programlarında boy gösterir malum hanımefendi.

naim in ümit e verdiği verdiği 9 puan kendi kalitesini ispatladı bence .1.ciliği haketti helal
Kesinlikle ....a.s

Belki de Nilin salaklığını Ümit de farkettiği için uzaklaşmıştır...Ancak öyle sırnaşık bir kız olunca hangi erkek olsa uzun süreli değil ama ufak bir macera olarak atılmayı düşünebilir bence...Kız ne zaman çağırsan gelirim havası yarattı adama....

evet sahra hanımı yanlız bıraktılar yaa üzüldüm o an mirmirmirmir 3 kişi birden yardım mı eder yaaa

naim haketti bence çok uğraştı.bu bir yemek yarışması sempatiklik yarışması olmadığına göre naimin kazanması iyi oldu.ikinci kez birinci olunamaz diye bir kural yokya.öyle olsaydı naimi koymazlardı bayram programına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…