Estetik cerraha verdiği para yeterli gelmemiş sanırım ,ondan böyle olmuş-tatlicadiarzu-SENCE ????????-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ümit bununla arkadaş olursada nasıl bir arkadaşlık olur bilemem artık..siz anlayın arkadaşlar...
şeyda hanıma gelince hareketleri hiç ev hanımı ve anne hareketleri değil..benim gözümde nil neyse şeyda haım da o..basitler
Estetik cerraha verdiği para yeterli gelmemiş sanırım ,ondan böyle olmuş-tatlicadiarzu-
Yani bir genç bayan bir erkeğe ısrarla böyle asılırsa erkek onunla nasıl bir arkadaşlık kurarsa Ümit te öyle yapar bence..
Bu arada Naime üzüldüm...:çok üzgünüm:
Şeyda hanım da komplekslinin teki...bu formata en uygun benim diyor..bu bir yemek yarışması evhanımlığı yarışması değil..garson tutmaya kalkan görgüsüzün teki nolucak..
Bence sonuncu Nil olmalı,ondan sonrada Şeyda hanım olmalı...Sahra Hanım 3., 1. ve 2..Ümit veya Naim den biri olmalı...a.s
bu şeyda yere burnu düşse tenezzül etmiyordu başka yerlerde ..şimdi mutfaktan çıkmıyor yaaa
bu şeyda yere burnu düşse tenezzül etmiyordu başka yerlerde ..şimdi mutfaktan çıkmıyor yaaa