Yemekteyiz - Show Tv

Ne kadar basit bi kız Değil erkekler bayanlar bile bakmaz ona beee
İnsan utanır Yaşıtınmı ki o kadınla öyle uğraşıyorsun
Hiç edep terbiye saygı nedir öğrenmemiş Ailesinid eyerle bir etti Way Adanalı way
Adanalılarda kabul etmeyecek şimdi bu kızı:teytey:
O kadın ne kadar çok konuşsada yanlışta yapsa usuluyle yorumunu yap
Böyle terbiyesizce 2 çocuk kavgası kısknçlığı gibi konuşmamalar ağız burun kıvırmalar
Nooldu kaç gündür Sahra ablacım Sahra ablacım diyordun Basit kız basiit
O kemanda işkence çekiyor elinde yazıık

Ben nıl gıbı bır kadını evıme davet etmem ya...anam adamın agzının ıcıne gırecek

umıt ne efendı ama nıl gıttı optu umıtı

Naimi pendik şifa hastanesine götürmüşler..
bu arada nil; sahra naimi öperken nasıl bir bakış attı öyle.
Sahra hepsinden çok merhamet sahibi olduğu fikrindeyim..

Sahra Hanım'a yapılanları ayıplıyorum.Yaşına bir kere hürmet, ayıp ya.Ayrıca ben de Nil'i ikiyüzlü buluyorum.Gıcık şey

SENCE ????????-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Estetik cerraha verdiği para yeterli gelmemiş sanırım ,ondan böyle olmuş-tatlicadiarzu-

Yani bir genç bayan bir erkeğe ısrarla böyle asılırsa erkek onunla nasıl bir arkadaşlık kurarsa Ümit te öyle yapar bence..

Bu arada Naime üzüldüm...:çok üzgünüm:

Şeyda hanım da komplekslinin teki...bu formata en uygun benim diyor..bu bir yemek yarışması evhanımlığı yarışması değil..garson tutmaya kalkan görgüsüzün teki nolucak..

Bence sonuncu Nil olmalı,ondan sonrada Şeyda hanım olmalı...Sahra Hanım 3., 1. ve 2..Ümit veya Naim den biri olmalı...a.s

arkadaşlar erkeklerin ıssız adama dönüşmesinin nedeni böyle basit kolay ucuz şahsiyetsiz kadınlar ,adamla yanlız kalmak için attı gene mutfağa kendini yardım ayağına yaaa :))

Şeyda hanım yıllarca ev hanımlıgı yapmış sonra parayı gorunce glarson falan tutmalar

Sahra hanım hem bıtkı uzmanı hem bale eğitmen, hem ev kadını...

yazık sahra hanıma

kesinlikle katılıyorum sana cnm..

Kızlar duydunuz mu şeyda ümite çok iyi bir ev sahibisin dedi o nil de ayol ev sahibi benim dedi. Anlaşılan kızın niyeti geceyi orda geçirmek???

Nil evsahibi benim dedi kaydirigubbakcemile3

İkram önce yaşşa büyüklere yapılır bunu bile bilmiyor daha...

abi olarak görüyormuş ümiti..duyda inanma bu abisine böyleyse ağına düşürmeye çalıştığı adama nasıl davranır merak ediyorum

bu şeyda yere burnu düşse tenezzül etmiyordu başka yerlerde ..şimdi mutfaktan çıkmıyor yaaa

De mi yaa..melek kesildi..evkadını değil diye 3 puan verdi Ümite..takmış ev kadını olmasına..sanki onun evkadınlığına laf eden oldu..Küçük beyinli şey..

Yaa iyi de ümit in cinsiyetinden şüphesi mi var bu kadının hayret birşey yaa. Adama zorla ev kadını ol diyor mazerete bak

şimdi sonuncu olunca anlıycak ne kadar sevilmediğini salak grubun gözbebeği sanıyo kendini :))

Nıl cok ılgınc bır kız ya korktum ben....

Kucuk cocuklar gıbı kendınden yaşca buyuk kadına neler yaptı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…