Yemekteyiz - Show Tv

Sahra hanım o kadar uğraştı....Kadın çok şansız ya gecen programda bır suru mutfak aletlerı bozuldu...

Çok uzuldum....

Yaa iyi de ümit in cinsiyetinden şüphesi mi var bu kadının hayret birşey yaa. Adama zorla ev kadını ol diyor mazerete bak

Kompleksli işte..Garson tutmayı da ev kadınlarının da fark yaratabilceğini göstermek için yaptığını söyleyen birinden ne beklenebilir ki...Sanki çok zekice kimsenin aklına gelmeyen bişey yaptı hanfendi..-tatlicadiarzu- Verdi parayı tuttu garsonu...Ancak son derecede görgüsüzceydi..

İnsan sakıp sabancının eşi olsa evine gelen özel misafirlere kendi ikram ve servis yapmaktan onur duymalı bence....Ama avucunu yalıcak...kaydirigubbakcemile3

Şeyda da küçük beyinli Nilde
Sahrada aynı şeyi söyledi
Tamda ben buraya "o kızda beyin yok ama beyincik varmı ki" yazmayı düşünüp vazgeçmiştim kadın söyledi sırnaşık şey
Çok çirkin çoook
Tmm Sahrada az değil ama böyle karşılık verilmezdi
Hiç birine yakışmadı yaptıkları hareketler

[QUOTE:sefamolsun Hani servisten anlamıyordu hanımefendi (!) [/QUOTE]

Bide Nile "sende yardım alsaydın" demişti salata servisi teklifine cvp verirken

nil gerçekten çok terbiyesizce davrandı, sahra hanım konuşurken kameraya öyle ağız burun kıvırmalar falan. kendini göstermek için son günüydü ve iyi reklamını yaptı.

hayatımda nil kadar terbiyesiz,yapmacık,laubali birini tanımadım.ikinci yarışmaya katılmakla çok hata etti.kendisine karşı nötr olanlarında nefretini kazandı.
naim hastaneden geldiğinde ona geçmiş olsun diyen sahra hanıma bakışları neydi öyle.sana ne ya,sana ne oluyo demek istedim bir an.kadın istediğine sarılır,geçmiş olsun der.ne o surat hareketleri...
kendisi neredeyse ümitin kucağına atlayacak.yahu insan 3 gündür tanıdığı birini şapur şupur öpermi?
sonuncu olduğunu öğrendiğindeki suratını görmek için sabırsızlanıyorum:))

Aha da buraya yazıyorummmmmm...:jeyyar:
3 vakte kalmaz nil ve naimin albümü çıkar müzik kanallarında klipleri dönmeye başlar:...:nazar:
hatun açık açık yazılıyo yaaaa bacagını bile açtı göbek atmaya ugraşırken bide becerebilse...:eek:klava:

Ne güzel birde kendinin birinci olacağını zannediyordu...dudaklarına gıcık oluyorum bu kızın yaaa...

ahanda İlahi adalet yerini buldu..Naim 1. oldu :hooray: bi kere birisi 1. oldu bidaha yapmıcaz fikri saçmaydı..o da yine sıfırdan emek harcadı kendini paraladı ve hakettiii

Allah'ım sinirden yemeğimi yiyemedim.
Nasıl bi basitliktir bu?
Saygısız,seviyesiz vs vs vs....
Terbiyesiz bi de 3 verdi Ümit'e
Valla Sahra'ya kızıyodum bu Nİl yüzünden kadın melek oldu gözümde.
Edep yok,utanma yok
Ohhhh sonuncu oldu pörtletsin o şişirilmiş dudaklarını

Naim haketti bence..Ümit insanlığı süper ama Naim en iyi yemekleri ve sofrayı yapmıştı..Kıskanç Nil başladı konuşmaya...:roflol:

Edepsiz çatlıcak şimdi hasedinden...

bu benim programı ikinci izleyişim ve şunu gördüm ki nil açık sözlülük ad altında resmen terbiyesizlik yapyor açık sölülük inanalrı kırmak değildir ne bir kibarlık biilyor ne bir hanfendilik makyaj yapıp acayip giyinmekle adam olunmuyor işte hanfendilik biraz da dilde olur resmen gruplaşma yaptılar lise de yapılan hareketler bunlar çocuk oyunu oynanıyordu resmen ama anneminde deyişiyle Allah içlerine göre verdi naimim hastalanması tatsız bir tartışmanın çıkmaının önüne geçti kimse ağzını açamadı ...

X