Yemekteyiz - Show Tv

bu hafta hiç izlemedim, istanbuldakilerin tamamen düzmece olduğunu düşünüyorum artık, istanbul dışındaki programları izlicem sadece

Pazartesi izleyemedim; ama iki gündür izliyorum. Boşnak güzeline bayıldım. Hem titiz hem becerikliydi. Masası da gayet zevkli hazırlanmıştı.
Dün gece ise tam bir felaketti.
Bugün harika bir evde harika yemeklerle karşılaşacağız sanırım. Sabırsızla bekliyorum.

boşnak güzelinin yemeklerini titizliğini ben de cok beğendim
ama çok ukala çok kendini beğenmiş be canım ya o yüzden favorim değil bugünü ben de merak ediyorum

devrim beye çok saygı duydum diğerleri gibi oynamıyor güzel olana güzel diyor kişilikli bir insanmış. digerlerine çok gıcık oldum

handan ve kadir beye çok gıcık oldum ya resmen yalan söylüyorlar , eminimki kadının yemekleri güzel olmuştur hepsini cnaım cekti wallacokacimcoook

sımdı bu haftanın bırıncı ve ıkıncısının kım oldugunu ogrendım kızlar.ıkıncı bugun yarısan bayan bırıncı ıse adı pınardı galıba su uzun sarı saclı olan.

ayrıca bugun kadın kendı evınde degıl kızının evındeymıs.yanı cekımlerın yapıldıgı o coook guzel ev kızının evıymıs

kızının evini ayten hanım temizliyor demekki.ben kendim temizliyorum demişti

bende bu yaşta kadın bütün eşyalarını baştan almış yepyeni ev düzmüş diye düşünüyodum ,meğer kızınınmış ,hatta mutfakta tencerelerin yerinde zorluk çekti ,bende heralde mutfağı yeni diye düşündüm..

Açıkçası kadına hak ettiğinden az puan verildi çok üzüldüm

Adıyamanlı adama da sinir oldum

Millete yalvar yakar getirdiği saçma yemekleri yediriyor,nasıl olmuş diyor

İnsanlar da kırmamak için güzel falan diyorlar

Tek çekimlerde adam,hepsi yedi şahane olmuş dediler,bayıldılar diye yalan söylüyor

Böyle yüzsüz bir insan daha görmemiştim.

İğrendim adamdan :tomato:

benim favorim devrim bey. onun günü yarın olmasına rağmen.çok doğru konuşuyor. çok düzgün biri.

ay bu kadır bey kendını ne kadar cok begenıyor boyle ya ..

cok sinir ,sacını da nereden nereye almıs yahu kaydirigubbakcemile3

kadir midir nedir her gittiği eve yiycek götürüyor insanlara zorla yediriryor madem o kadar biliyordu kendi evinde yapsaydında yedirseydin herkese deli mi ne adam gıcık :tomato::dilcikar::mymeka:

Bir sorum olacak arkadaşlar....bu yarışmada yapılan yemek tariflerini bulabileceğimiz bir adres varmı...kanalın sitesine giriyorum ama bulamıyorum...

yagmur yemekteyiz diye arat cikiyor,önceden vardi sitesi hala varmidir bilemiyorum...

bu deli kadir napiyor ya:)) kendi gününde damatlik giymis, piknik yapar gibi yere örtü sermis...
delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…