pinar son derece sinsi ve kaprisli,,,devrim bey haric digerleri hic bir yemegi begenmedi ,,,,bence gayet guzel yemekler yapti Ayten hanim,,,,kadir beyin tatlisi ve sofrasindan sonra ,ayten hanim sonderece basariliydi
Dün Ayten Hanım'ı çok takdir ettim doğrusu. Şahane bir mutfakta şahane yemekler yaptığını düşünüyorum. En azından ne kadar emek verdiğini gördük. Yaptıkları hep zor şeylerdi.
Pınar'ın yemekleri lezzetsiz bulmasını anlarım da emeksiz ve basit bulması çok çirkin bir davranış...
Devrim'in tavırlarını beğeniyorum; ancak onun da oy kaygısı olabilir.
Favorim -yemek olarak- Pınar'dı. Şimdi ise Ayten diyorum; ama benim demem bir şey değiştirmiyor.
Şu halk oylamasını kaldırmasalardı keşke. Halk gerçekleri görüyordu.
Bence de Ayten hanım süper seçimler yapmış hepside çok zahmetli ve yorucu. keşke yanına bir de salata yapsaydı da tam olsaydı.benim içim gitti yemeklere valla.
kadir beye bende sinir oldum..normal deyil adamin davranislari..helede o yer sofrasi neydi öyle..benim canim teyzemde köye ziyaretine gittigimde yer sofrasi yapar ama kuru yere deyil yuvarlak bi alcak masada yapar.....pinar hanimda ayten hanimin yemekerine cok basit falan dedi ama ...ayten hanimin yemekleri cok zor olan yemeklerdi...cok emek isteyen ve cok vakit harcayan....az olsun ama yemeklerin tadi güzel olsun..10 cesit yemek olupta tadi iyi olmassa ne ise yarar....gerci pinarinda yemekleri güzeldi..onunda hakkini vermek lazim
Devrim beyi tebrik ederim çok cintilmence yarıştı eleştirileri süperdi.
Ayten hanım uzun süredir gördüğüm en iyi ev sahibiydi. Sadece görsel olarak pilavda sanki sorun vardı geri kalan tüm yemekler ki tatlıda dahil (ben künefeyi kıtır kıtır severim ve zaten öyle olur) gerçekten güzeldi...
ayten hanimin hakkini yediler kesinlikle yemeleri pinarinkinden daha zahmetli ve ozeldi bence.ayrica devrimin durustçe tavirlarini begendim.genelde bu yarismada kolay kolay birsey begenilmez.ama o da herseye guzel olmus guzel olmus dedi sonunda 5 puan verdi bu olmadi en az 7 puan vermesi gerekiyordu.
ayten hanımın evine bayıldım ben. tanıtımında avcılarda oturduğu söylendi ama avcılarda öyle siteler yok benim bildiğim. siz biliyor musunuz nerde olduğunu? valla bir bilen varsa acayip mutlu olucam kaydirigubbakcemile3
Ben bu hafta da az çok takip ettim, bence de kesinlikle birinciliği Ayten Hanım hakediyordu, 2. Pınar olmalıydı, ama Pınar ukala tavırları ile bana çok itici geldi, hatta Kadir den bile itici buldum, Kadir Bey le gelinliğimi size diktireceğim diye düpedüz alay etti, ince espri varmış latife yapmış güya ama hakir gördü, centilmence, dürüstçe ve kompleksiz bir şekilde yarışan da Devrim di, Handan sayesinde Pınar birinci oldu
ayten hanımın evine bayıldım ben. tanıtımında avcılarda oturduğu söylendi ama avcılarda öyle siteler yok benim bildiğim. siz biliyor musunuz nerde olduğunu? valla bir bilen varsa acayip mutlu olucam kaydirigubbakcemile3