Yemekteyiz - Show Tv

pinar cok hos bir bayan ama davranislarindan,bakislarindan hic hoslanmadim..ayten hanimin evini bende begendim cok ferah ve guzeldi..cokta hamarat bir hanimdi yazik oldu odulu hak ediyordu..
fesatlik gibi olmasin ama bende ayni seyi fark ettim bugunku kadar yakin olmadi pinar devrime hatta nisanlisinin yerinde olsam ucmustummkaydirigubbakcemile
pinar sanki evine girince bir degisti bu kadar luks evi beklemiyordu ne devrimden ne ayten hanimdan..

ayten hanımın evi beylikdüzünde...herzaman önünden geçtiğim ve çok beğendiğim bi ev.avcılar dediler ama,niye acaba??

Halk oylamasi kaldirilmasaydi... pinar kesinlikle birinci olmazdi..
yaptigi yemekler görünüs itibariyle istah acici olsada, konuklarini güzel agirlamadigini düsünüyorum..
bu pinar ne isle mesguldü ? Cok soguk bi tip..

Pınar'ın birinci olmasına üzüldüm. Kesinlikle Ayten olmalıydı.
Halk oylaması da kaldırılmamalıydı. Bunlar birbirlerine çok haksızlık yapıyorlar. Halk bu haksızlığı nispeten ortadan kaldırıyordu.
Kadir'e 2 puan veren nasıl oluyor da Ayten'e de 2 puan verebiliyor?
Baktıkça sinirleniyorum ben.

bnde başvurdum hem net teki sitesinden hemde kısa msj ile
ama arayan soran yok
bekliyorum bakalım
aslında insnalar hem para hırsı için hemde format geregi fazla yargılayıcı ve katılar
kendileri deyiller ama
heyecan olsun yaa ,işte

ayten hanımın evi beylikdüzünde...herzaman önünden geçtiğim ve çok beğendiğim bi ev.avcılar dediler ama,niye acaba??

tam olarak neresi? ben de beylikdüzündeyim. o binayı mutlaka görmek isterim..alkisalkisalkis

Yemekteyiz Antalya pek bir sakin canım.
Biz action meraklısıyız. Böyle sakinliğe alışık değiliz...
Fatih bey gerçekten döktürdü ama. Lezzetleri bilmemiz mümkün değil tabii; ancak 12 çeşit gerçeğini de gözardı etmemek gerek.
Nası oluyor da utanmadan, bu menünün çok sıradan, üç saate rahat rahat sığacak bir menü olduğunu söyleyebiliyorlar ki? Bir de 2 puan veriyorlar. ınsanlık ölmüş, yazık çok yazık...

daha ilk gün anuşka dur bakalım, ilerleyen günlerde kayışı koparırlar yine 20 bin aşkınakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

manzaralar şahane yanlız

ay rokoko olsa ne olur başka isim olsa ne olur, niye isimlere bu kadar takarlar ki önemli olan lezzeti

ay kadın çok pis ya, mikser çalıştırmak bu kadar zor olamaz herhaldekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…