Yemekteyiz - Show Tv

yarın ki yarışmacının porsiyonları ne komik ya, resmen birer kaşık koymuş, şaka gibikaydirigubbakcemile3

:roflol: ben de nelere yordum.
Ne kadar problemli insan ya, ama kızlar düzmece olduğu ordaki diğerlerinin tepki vermemesinden belli. O yüzden ben genelde izlemiyorum artık, yaptıkları yemekler dikkatimi çekerse yapım aşamalarına bakıyorum. Ama böyle insanlar olunca ilgi çekiyo tabi, protesto ediyorum bizi aptal yerine koymasınlar :dilcikar:

ben sadece yemek yapma kısmını izliyorum ,yeme bölümü dikkatimi çekmiyor ,saçma sapan eleştiriler ,alakasız konuşmalar,reklam çabaları ..hoş değil ...

ayy ben resmen şok oldum bence nedim denen adam sadece gündem yaratmak için böyle bişeye başvurdu ama ben olsam yarışmanın formatını bilemiyorum ama o adamın yemeklerinin tadına bile bakmaz masadan kalkar başka yere otururdum millletle dalga geçti kendini ne sanıyosa..
Beyazz arkadaşım haklısın keşke prensesle aynı haftada olsalardı:)

Bence o adam yüzünden kanal şikayet edilmeli..

Bu kadarda olmaz pes yani..

dünkü kadının sesi titredi ama ya, üzüldüm onun için, kadının getirdiği çiçeğe napcam ben bunu derin dondurucuyamı koycam diye daha gelir gelmez dalga geçmeye başladı, .küz:mymeka:

Bu adam tam bir fiyasko, ama yarının özetini görünce iyi yapmış demedim değil, yarın nedim döner getiriyor ve diğerleri onunla paylaşıyo hatta Nur bende getirseydim felan diyor, bu Tuba denen kıza hakaret bence, bu yarışma ilk zamanlar daha güzeldi ama artık eleştireceğiz diye kantarız topuzunu iyice kaçırıyor herkes, bu gece hepsi Nedime karşı birdi, birbirlerini savundular, ama yarın hepsi Nedimin yanında tubayı eleştirecek pes diyorum, bence o adamla aynı masada olmaya mecbur kalsalar bile hiç muhatap olmamaları lazımdı bu akşamdan sonra

hatırlar mısınız bilmem eskiden levent oran mı ne bi yaratık vardı, adam kadınlar dövülmeli dedi, meşhur oldu, para kazandı, bence nedim de böyle yapmak istiyor olabilir, meşhur olup, her programa çıkarsa şaşırmayın

:1no2lamaz Nedim mi bide tv ye çıkarsa yandık gittibenneyaptımki

tuğba toplamda 5 puan aldı.. sadece nedim 2 puan verdi, diğerleri 1er puan verdiler:bbo:

Nedim dün evden kovmaktan beter etti 2 şer puan verdiler
bu gün Tuğba'ya 1 er puan verdiler ne krepmiş yahu eksikliği aç bıraktı herkesi CADIARZU

1 puan verılıyor mus demek kı ,yalnız nedm soya fılızını yerken kı halını gordünüz mü ..

parmaklarını da yıyordu ,ayy gorgusuz adam

1 puan verılıyor mus demek kı ,yalnız nedm soya fılızını yerken kı halını gordünüz mü ..

parmaklarını da yıyordu ,ayy gorgusuz adam

valla yemekteyiz tarihinde bir ilk o zaman ilk defa 1 veriliyor ben yok sanıyordum, o zaman bu haftakiler tamamen düzmece yarışmacı ya, nasıl olurda nedime 1 vermezler
düzmece olduğunuda şurdan düşündüm, geçen günkü kadının gününde yemekteyize katılmış olan bi kemancı geldi ya
yani nasıl tesadüfki çok yakın 2 arkadaşa da yemekteyize katılma fırsatı çıkmış, çok şaibeli,
yok ya bu haftakiler kesin kasttan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…