Yemekteyiz - Show Tv

bunlar nasıl bi insan.bun nasıl bi yarışma ya..sana hakaret adama 2 puan ver.yemeğini beğenmedim diye kıza 1 puan ver.böyle bi saçmalık varmı ya..keşke kızda küfür ettesydi de alsaydı iki leri.hiç olmazsa sondan ikinci olurdu..bu kadar düzmecelik olamaz ya..bir daha asla bakmıyacağım bu düzmece programa

Ben bu programın yarışma değil show programı olduğunu anladığımdan beri takip etmiyorum zaten yasakkelime
Birbirlerine ne hakaretler ediyolar sonra hiçbişey yokmuş gibi, normalde bu olaylar yaşanıyo olsa böyle olur mu yaa.
Chess kemancı konusunda da haklısın, o adamın olduğu haftayı izlemiştim, bu hafta gördüm birinin evinde, ne şans yani olaya bak, insanları ne kadar aptal yerine koyuyolar yaa.
Özellikle de show tvde dikkatimi çekiyor benim bu programlar, var mısın yok musunu da izlemiyodum ben aynı şekilde :dilcikar:

Dün gece yazöıştım nedim iyi mi yaptı diye, bugün izlemedim ama dediklerinize bakılırsa iyi yapmış hani bir laf var ya ne kadar doğru işte deveye diken diye, yazık Tuba dan hazetmedim ama Nedim den daha fazla puanı hakederdi kesinlikle pes diyorum ben yine izlememeye devam edeyim :nazar:

birinci kim oldu ben kaçırdım inşallah bugünkü kadın birinci olmuştur nedimi hiç beğenmedim

yeni yarışmada gene çatlak bi orta yaşlı adamla çatlak bi orta yaşlı kadın var sanırım, adamın biride marketten getirdiği malzemelere gitarıyla serenat yapıyo rekalmındakaydirigubbakcemile3

ilk gün yarışan ceyhundu ve 14 puanla 1.liği elinde tutuyordu zaten.. final bölümünü bende izleyememiştim.. sağol chess

geçen haftalarda türker diye orta yaşlı bi adam vardı hatırlarsanız, kimseyi beyenmeyen burnundan kıl aldırmayan, şimdi onu hangi programda gördüm dersiniz, eda taşpınarın trend ikon programındaakannehirakannehirakannehir
yok ya kesin kurgu bu program, belki anadolu şehirlerine gidiyolar ya onlar gerçektir

fragmanda benmi yanlis gördüm yoksa kadir bey gercektende masaörtüsünü kuru yere halinin üstünemi sermisti.....soke oldum..:1shok:

çok konuşanlar her zaman fos çıkıyor,kadir bey gibi
pınar hanım çok iyiydi bence
handan hanımı izlemedim ,yalnız handan hanım da çok tanıdık, daha önce izledikmi acaba

uzun zamadir izlemiyordum ama dun izledim.pinar gerçekten titizdi bence yemekleride hos gibiydi.çorbayi yaparken soyledim kendi kendime koyu olacak biraz daha su ekle diye tecrube konusuyoryerimsenibenpinarin yemeleri servis edisini ve ukalaca tavirlarini pek begenmedim ama ne yalan soylim hos kiz.

X