Yemekteyiz - Show Tv

valla 1 kere çevirirsin o sosu kafasına birdaha bıdı bıdı yapmamayı öğrenir. terbiyesiz. :eek:lmaz:

sonra yiyecekmiş. zıkkım ye töbe töbe :mymeka:

ya hala oturuyolar, kıza neler dedi mutfakta, hala güldü bişe demedi kız yaa, kalkıp gitmeleri lazım

kızlar havuç çorbasıni deneyen oldumu ben merak ettim netten aldım tarifi yapıyorum şu an ocakta pişiyor çorba güzel oluyor muki deneyen varsa paylasırsa sevinirimopuyorumnanaktan

ulaaaaa tatlı olayına baaakkk akannehir 1 üstü veren olursa kesin hepsi göstermeceydi derim.

resmen dalga gectı adam ya bune be gercekmı bu adam-tatlicadiarzu-adam lafı sayıyo dıgerlerıde adam gbı bır cvp veremıyo ya.resmen kalıtesizlık.bu lokanta sahıplerı böyle oluyor herhalde baska bır bölumde bır adam vardı oda lokanta sahıbıydı adam yemek yapmadı uzum koydu bunların önune bune dıye soran kadını evden kovmustu ya.sonra hıc bısey olmamıs gıbı yemıslerdı akannehir

aysel i ilk baş beğenmemiştim çocuk gibi davranmaya çalışıyor diye ama değil kadının yapısı öle içinden geldiği gibi davranıyor sevmeye başladım yani ama favorim ceyhun

şimdi bun lar evden cıkıp gitti.ama evde cekilen tek kişilik konusmalar nasıl cekildi?geri mi geldiler eve?

kızlar nedim bey neler konuştu yaa daldım başka şeye ben sonuna yetştim, bilerek mi öyle davranmış? içlerinden biri kazansın falan diyodu, çok aklı başında konuşuyo gibi geldi anlayamadım :bbo:

al işte yarın hiç bişey olmmıs gibi davranıolar??sanki bizi yerin dibine soktular?ne yüzsüzler yaaa!!resmen oyun olduğu ortada!!

kızlar nedim bey neler konuştu yaa daldım başka şeye ben sonuna yetştim, bilerek mi öyle davranmış? içlerinden biri kazansın falan diyodu, çok aklı başında konuşuyo gibi geldi anlayamadım :bbo:

efendim herkes onun laflarını hakaret gibi algılamış oysaki o hakaret etmemiş, yarışmacılşarın özgüveni olmadığı için hakaret gibi algılıyorlarmış, bunların gözünü para hırsı bürümüş ondan böyle yapıyolarlar dedi, en çok paraya ihtiyacı olan kazansın, alsın işte aralarından birisi dedi
valla bu adamı tarif edecek hakaret bulamıyorum ben
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
X