Yemekteyiz - Show Tv

şu tuba mıymıy mıy mıy lolita havası estirmek isityor ama beceremiyor çlerinden en iyi dün yarışan yarışmacı

adam gitti kocaman çamaşır suyu aldı ya manyak mı ne abarttı iice kadın tokalaşmıyor diye bu kadar da abartılmaz yani

ben bu hafta izleyemiyorum o adama nasıl tahammül edip izliyosunuz kızlar... bu kadar kimseye gıcık olmamıştım yaww.

mıymıymıy kendini göstermek için çıkmış heralde neyse yaşına veriyorum ben onun bu davranışlarını

ceyhun un yaptığı tatlı tavuk göğsü değilmiydi adını değiştirip sütten koymuş değişik bişeymiş gibi.ayrıca bu haftaki yarışmacıları hiç sevmedim nedim ve tuğbamıydı bekar yaşı küçük olan tam bi gıcıklar yaa

ay ben bu adamı boğarım. ne kadar terbiyesiz. nasıl durmuş bu insanlar. al çantanı çık git. ay hiç sabredemiyorum bu durumlarda. gerim gerim gerildim valla.

ay gerizekalı sırf adama bağırabilmek için bu topiğe geldim, görmemiş .................... biiiiiiiiiib bbbbbiiiiiiiiiibb. ................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…