Yemekteyiz - Show Tv

ya bu sarışınları dövesim var benim, al gurmeyi vur değerli taş uzmanına
burunları kaf dağında indirebilene aşk olsun yani
:mymeka:

ayy bu adam yemek yaparken bu kadar terledıyse baska halını düşünemiyorum yani,,:kedi:

sauna gibi adam bu be
kaydirigubbakcemile3

bu murat şaka gibi ya
5 yaşında sanki
sırf eleştirmiş olmak için eleştiriyo
:mymeka:

en azından diğerleri daha objektif
:hulya:

şu taş uzmanıda gayet kendinden emin "neden mantarlar konserve" diye hesap sordu ama faka bastıkaydirigubbakcemile3

ayyyy evet yaa ne saçma sapan konuşuo o öle resmen konuşmuş olmak için konuşuo yok maydonozun çamuru yok buz buzluğununz yok mu dio su kokuo dio:mymeka:su kokuyosa kokuo sanane elin suyundan iç gtsin biri de ağzının payını vermio gıcıkk

ismi lazim degil bos konusan,sisman olannn ne kadar gereksiz biri aman tanrimm...
cok mu aramislarr..:uhm:

bu grup tümden gıcık
hele o fransz bozması kadına tırnak makası getrmiş ne ayıp
zaten yemek olmuş bitmiş getrsen ne fayda getrmesen ne fayda
yemekten önce kadın espiri yaptı 3 çiçek bi böcek die
böcek dedi die iğrendi ama o hediyeyi vermkten iğrenmedii

çok haklısın hepsi birbirinden uyuz
sanki adam hayatında hiç 3 çiçek bi böcek esprisi duymamış, yemek yiyomuşta neden böcek diyomuşta
:mymeka::mymeka::mymeka:
yani bu murat kadar eften büften bahanelerle eleştiri yapan olmamıştı, türkerden beter

evt yaa onu hiç deme herşeye bi bahane söyledi
ve hani elle tutulur cinsten değil di

Ayyyy o muratın yaptığı yemekler çok tuzlu olmuştur kesin, o kadar terlediki; içine akmaması mümkün değil. öğrkkkkkk...

Alice zaten tv yarışmalarının müdavimi oldu, koca bularak ünlü olamadı yemekte ünlü olurum diye düşünüyor herhalde ''Çakma fransız''

Ayyyy hele şu Seldun!!!!!
Gurme diyor ya kendine, evlere şenlik.
Gurme olduğu kesin ama hanım ''Sonradan gurme'':roflol::roflol::roflol::roflol:
Kadın tiramisuyu pasta kekinden yaptı, bide savunuyor. Bizde anamızın karnında öğrenmedik ama bir yemekteyiz kültürü var dimi.
Ne İtalyanlar geçti elimizden kardeşim, hiçmi seyretmedin?laelaelaelaelae

Velhasın ben o genç kız kazansın istiyorum (adını unuttum affedin)
Ondan hiç beklemediğim bir performanla yemeklerini yaptı.
Gayet becerikli gözüküyordu.

esrayı diyosun demi, bencede o kazansınkaydirigubbakcemile5

ben de bu hafta yarışmacılarını hiç sevmedim geçen hafta eğlenceliydii bunlar çok gıcık... Seldun Hanım sanki sürekli tartışıyor gibi konuşuyor... dün evine gelenleri salonuna davet ederken.. Lütfen buraya geçer misin! şeklinde buyur etti... dikkat ettim hepsinde hitabı aynıydı.. sanki adam başka bi tarafa gidecekte kızdırma beni geç şu odaya der gibi söyledii kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…