Yemekteyiz - Show Tv

kariyerlerine zarar gelecek bir yarisma cunku halkla rekabet halindeler sozdeee:kızgın:tabikide her unlu iyi puanla ayrilacaktir..hem reklamini yapiyor hemde para kazaniyor saatlerce 6 gun boyunca...
digerleri gibi show tv de halki uyutma gibi bir politikasi var az emekle cok reyting..hersey planli ve kolaya donuk olay cikmasi ilgi cekmesi icinde ya sinirli karakterler yada oyuncular secilir..bu da ekranlarin politikasi...

Son düzenleme:
Sanatcilarin halk ile yarismasi buyuk sacmalik, samanyolu'nun da dedigi gibi
o halde sanatci sanatciyla yarissin :1closedeyes:

ay kım kazandı gecen seferkını hehe nıl kaznmıs ,okudum sımdı :),taha nın da cıcegı nasıl bırsey oyle ya ılk kez goruyorum.

Son düzenleme:
ay kım kazandı gecen seferkını ,taha nın da cıcegı nasıl bırsey oyle ya ılk kez goruyorum.

nil tabii ki canım, aslında halktan en yüksek oyu esra aldı 10 puan, nil 6 aldı halktan ama kendi aralarındaki oylamada türker nile 10 verdiği için nil en yüksek puanı aldığı için değişmedi yani 1. nil oldu
türker sonuncu oldu halk oylamasında

ay allahım herkes ben gurmeyim diyo ya, biz neyiz bu durumda pis boğaz mıkaydirigubbakcemile3

ay allahım herkes ben gurmeyim diyo ya, biz neyiz bu durumda pis boğaz mıkaydirigubbakcemile3

ay Allah ilini versin chess kız güldürdün beni .. he valla biz neyiz ozaman kaydirigubbakcemile3

bu arada yeni yarşmacılara dalasım geldi ne gıcık tipler taha nın üstüne amma geliyolar -tatlicadiarzu-

ilk tanıtımda kendini gurme olarak tanımlayan saldun hanım nedense biberiye (keditırnağını)kokladı kokladı tanıyamadı..gurme olmaı bunlar çok büyük bi vasıf sanıyolar galiba ..ben gurme değilim ama allaha şükür egeli olarak bütün otu çöpü tanırım..Allah çakma gurmelerden sakınsın bizi :hulya::hulya:kaydirigubbakcemile3

adam ananas hazırmı dedi ya:mymeka:

ananas,çikolata sosu,dondurma ,irmik hazırdı. hiç beğenmedim ,damak tadıma uymadı öğğğğ..kaldır şu tabağı önümden gurmeliğim gidiyo kaydirigubbakcemile3

para için bilmişlik taslayanlar yarışmasına döndü yemeğini ye puanını ver otur yani herşeye bahane bahane analarının karnından saraylı doğmuşlar hergün yemek takımlarıyla çatal kaşık takımlarıyla büyümüş sanki yarışmaya katılanlar yok yalnış yerde yok şöyle böyle sevdiğin birinin evine misafirliğe gittiğin zaman zaten ne bulduysan yersin yemekte yeterki tatlı dil güzler yüzle ağırlasın ev sahibi mutfak konturolleri dağınıkmı toplamışmı yarışma haliyle yetiştirme telaşından vakit kalmıyor sanki normalde öyle dağınık bırakır insan daha bir çok saçmalık izlemeye çalışıyorum bu yarışmayı eksilerine rağmen artılarıda var değişik kültürden tarzdan insanları tanıma fırsatı doğuyor yeni şeyler öğreniyoruz seviyeli bir şekilde devam ederse izlemeyede devam ederiz

atıka81 para için oldgunu düşünmüyorm cnm ya onlarınki hırs biraz fark ettiyseniz kendini belli etmek isteyen hep önde olmak isteyen kişiler cıkıyor sessiz sedasız olanlar arada cıkıyor gecen hafta nil burak bile hırs yapıp yemepği de masası da güzel ve iyi olan esra ya 3 puan verdi biraz iktidar mücadelesi sanki

her hafta bir gıcık olurdu ama bu hafta 3 baayan ve tontik adam çok gıcık
bakalım bugünkü susukun ev sahibi yarın nasıl olacak

Son düzenleme:
bu haftaki sarışınlar pek fettan, kimseye puan falan verecekleri yok hatta bi tanesinin mesleğinde gurme yazıyo, yandık tüm hafta gurmelik dersi

3 yemek yiyen de adına huemen Gurme demeye başladı cokacimcoook

Bence zerre anlamıyorlar.

Zaten şu çorba içmeleri de midemi bulandırıyor.Yarısını içip yarısını kaseye döküyorlar

ögggg kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

teolog haklısın arada iyilerde var kurunun yanında yaşlarıda yaktım kusura bakmasınlar artık iyilerde var hırs yapanlarda nil burak nasıl kazandı anlamadım bence sanatçılarla halktan ünlü olmayanlar yarışınca adaletsizlik oluyor ayda bir yada haftada bir madem bütün yarışmacılar ünlü kişilerden olsa sadece sanat dünyasındaki ünlüler değil gazeteci yada başka dalda ünlü kişilerde yarışsa daha adil olur bence

Bugün kankamla dışarı çıkacaktık ama bu bölümü izleyeyim diye ektim onu :) Ayol bu hafta ki yarışmacıların hepsi birbirinden kılçık...Ama her seyden önemli evlerinin dekorasyonunu ve yapacakları menüleri merak ediyorum.Bir de bugün kü yarışmacı küçük iboya benziyor :)

Son düzenleme:
haftaya benim memleketteler inşallah iyi tanıtırlar ama şu var hatayın yemekleri gerçekten meşhurdur ve çok güzeldir

X