Yemekteyiz - Show Tv

evet zeytinyağlılara portakal, limon, elma gibi meyveler kullanılıyor ama ben koymuyorum ama bi dahakine denicem portakal, bide asıl doğru bilinen yanlış , şeker katılmasıymış, hakiki egeliler zeytinyağlıya şeker koymazmış

Turker ne igrenc bir adamsin insan yuzune bakamiyor haset sevimsiz cirkin adamin kalbi disina vurmus itici Allahin gudubeti

halk oylamasını inşallahh sezgin kazanır. çok sevdim hele kuzen demeleri yokmu bayıldım çok iyi niyetli tam bir anadolu çocuğu
Türkere gelince adam bi faciya girit dedi durdu keşke hep sülalecek giritte kalsalarmış,nil burağa ammada yalakalık yaptı.

yarışmanın sonucu belli oldumu
nil mi kazandı tühh keşke sezgin yada ilk gün yarışan kadın kazansaydı
nil zaten çok zengin

nil geç kalmıştı herhalde şimdi katılmış
ay bu türker konuşurken daral geliyo bana valla, uzun süre seyredemiyorum
kafamçokkarıştı

esra halktan en yüksek puanı yani 10 puan aldı.

sezgin 8

nil 6

deniz 4

türker 2

aldı

haksızlık oldu s.lak türker yüzünden
20 bini esra alsaydı keşke nil aldı

zarif nil hanim icin 20 bin para degil bagislasa ya Mehmetcik vakfina yada ne bileyim sehit ailelerine Cocuk esirgemeden bobrek vakfina egitim gonullulerine istedikten sonra bir cok yer var para verilcek Allahim banada birgun cok para ver ilk isim bir sehitimizin evladini okutmak onu en iyi okullarda yetistirmek olurdu

canım onlar ünlüler hava yapmasını biliyolar diye biz onları durumları baya iyi sanıyoruz ama öyle değil gerçekten ihtiyacı olmasa ben inanmıyorum girsin bakma sen onların değişiklik olsun diye girdik demelerine ben faike de şaşırmıştım ama safiye soymanın oğlu çok hasyatmış safiye soyman insanlar bizim bu yönümüzü görmek istiyolar kimse içimizi bilmiyo demişti
zaten bi insan için 20 bin para değilse kendini yorup yarışmaya bile girmez çıkarır verir yardımını

Son düzenleme:
Bu ünlülerle kanal anlaşmalı mıdır nedir

Hep bir kişi ünlüye çok yüksek puan veriyor ve birinci yapılıyor.

Ama onların buna ihtiyacı yok ki

Maksadını aşan bir yarışma oluyor.Bence artık katılmasın ünlüler. klava:

kesinlikle, nilin kıbrısta bağları bahçeleri bile varmış, bayağı varlıklı yani, hep türkerin çekememezliği yüzünden
esra almış olsa o parayı, kız belki bi iş falan kurardı işsizmiş ya

tühya nilmi aldı parayı keşke sezgin alsaydı okadar gün türker gıcığının ukalalıklarını çekti.

Bende katılıyorum arkadaşım.Ünlüler girince yarışmanın zevki kalmıyor.Halkın arasına ünlüleri katacaklarına sadece ünlüleri yarıştırsınlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…