Yemekteyiz - Show Tv

Taha iyi çocuk. Çok da yaratıcı ve becerikli. Ama şakaları ve muhabbeti biraz abarttığı için zaman zaman itici olabiliyor.
Murat da aslında iyi birine benziyor. Ama intikam uğruna çok gereksiz eleştirilerde bulundu.
Esra içlerinde en makul olanı. Çok güzel yemekler yapmasa da en azından yaşına göre iyiydi.
Alice fazla ukala ve kendini beğenmiş. Bizim halkımız prim vermez böylelerine.
En gıcığını sona sakladım. Seldun... Halk oylamasında iki puanı fazlasıyla haketti. Gurmeymiş.. Güleyim bari...

bencede kötünün iyisi esra, esrada biraz pis çalıştı ama ya, yufkalar falan evyenin içine sarktı falan

Ayyyy o muratın yaptığı yemekler çok tuzlu olmuştur kesin, o kadar terlediki; içine akmaması mümkün değil. öğrkkkkkk...

Alice zaten tv yarışmalarının müdavimi oldu, koca bularak ünlü olamadı yemekte ünlü olurum diye düşünüyor herhalde ''Çakma fransız''

Ayyyy hele şu Seldun!!!!!
Gurme diyor ya kendine, evlere şenlik.
Gurme olduğu kesin ama hanım ''Sonradan gurme'':roflol::roflol::roflol::roflol:
Kadın tiramisuyu pasta kekinden yaptı, bide savunuyor. Bizde anamızın karnında öğrenmedik ama bir yemekteyiz kültürü var dimi.
Ne İtalyanlar geçti elimizden kardeşim, hiçmi seyretmedin?laelaelaelaelae

Velhasın ben o genç kız kazansın istiyorum (adını unuttum affedin)
Ondan hiç beklemediğim bir performanla yemeklerini yaptı.
Gayet becerikli gözüküyordu.

kac zamanda sonra dün ilk defa seyretdim
oda sadece yemek yaparken gerisini izlemedim
ama evvet tiramisu diye yaptigina pek bi övgüler yagdirdi
yok italyaya gidip yiyenler bile benimkini daha cok begeniyolar diye
eminimki tadida güzeldir
ama tiramisu o deyil
hakkini yememek lazim
kendi yaptiginada tiramisu dememeli
tiramisu pasta olabilir
yada tiramisu tadinda pasta
bide ben kendini cok venleri sevmem hoslanmam brak karsindakiler seni övsün

Alice çok tarz bir hanımefendi.Tam benlik.Evi,menüsü,masası ve titizliği tam benim tarzım..Paraya ihtiyacı yok ama isterim ki o kazansın...

sisman degilde digeri bugunku sarisin kadina bakarken dalip gitti gibi geldi..yada ben fesatimmkaydirigubbakcemile3

bugünkü fransız kadınla (adını bilmiyorm) ilk yarışmacı organizatör oğlanı çok yakıştrdm ben brbirlerine niyeyse onlarn sevgili olmasını istedm elektrik var gibi aralarında, hiç kıza kötü yorm yapmıo hep iltifat edio zemuszemus

bugünkü fransız kadınla (adını bilmiyorm) ilk yarışmacı organizatör oğlanı çok yakıştrdm ben brbirlerine niyeyse onlarn sevgili olmasını istedm elektrik var gibi aralarında, hiç kıza kötü yorm yapmıo hep iltifat edio zemuszemus

bence de olurrrr:asigim:kiz buyuk ama yakisiyorlar:jeyyar:

fransızları sevmezdim alice i gördüm daha bi sevmez oldum
ne kadar soğuk bu kız ya..
murat ayrı bir cins
organizatör beyefendi de alice toz kondurmuyor eleştiri yaptımıyor uyuz ama noldu oylamada alice te seldun da şişti kaydirigubbakcemile3
bence esra hak ediyo gibi
yani içlerinde en mütevazi bulduğum kameraya oynamayn o geldi bana..
alice te bi fransız ukalalığı var sanki ısınamadım açıkçası..
seldun ayrı bir kompozisyon olur :)) meslek Gurme ya o açıdan ama hiç bi şeyden anladığı yok nasıl gurme ise :eek:
muratı izlerken gülmekten yerlere yatıyorum neredeyse..

ben birdaha bakmiyorum bu programa..yayinci beyfendiler islerine nasil gelirse o saate yayinliyorlar yemekteyiz programini..avrupadaki türkleri önemsemiyorlar sanki..bi 22.30 da baslar bi 00.00 da dün gecede 01.30 da basladi......tekrari falan deyildi bütün gün bakiyorum basladimi diye öylen 3-6 arasi hanimin biri program yapiyo..edami ecemi kimse tanimiyorum....gecen hafta öylen saatlerinde basliyordu...:tomato:

ben birdaha bakmiyorum bu programa..yayinci beyfendiler islerine nasil gelirse o saate yayinliyorlar yemekteyiz programini..avrupadaki türkleri önemsemiyorlar sanki..bi 22.30 da baslar bi 00.00 da dün gecede 01.30 da basladi......tekrari falan deyildi bütün gün bakiyorum basladimi diye öylen 3-6 arasi hanimin biri program yapiyo..edami ecemi kimse tanimiyorum....gecen hafta öylen saatlerinde basliyordu...:tomato:

Yazın aynı sorun Türkiye'de de vardı canım. Bir gün bir günü tutmuyordu. Yeni yayın dönemi başlayınca düzene girdi çok şükür. Şimdi her gün 16.00'da başlıyor. İşimizi gücümüzü de ona göre ayarlıyoruz tabii.

X