Yemekteyiz - Show Tv

valla ankara grubu çok cins görünüyo, garip bi amca, efemine bi abi, çatlak bi sarışın var gibikaydirigubbakcemile3
bu arada bunlarda gurrrrrrrrmeeeymiişkaydirigubbakcemile3

yeni yarışmacılar ankaradan, ben biraz daha ekşın (bu bölemi yazılıodu) kafamçokkarıştı istiyorum ya kavga çıksıun tabaklar havalara fırlasın laf kavgası yapsınlar istiyorum kötükedihüso sıkıldm uysal tavırlarından süprizzzzz

valla ankara grubu çok cins görünüyo, garip bi amca, efemine bi abi, çatlak bi sarışın var gibikaydirigubbakcemile3
bu arada bunlarda gurrrrrrrrmeeeymiişkaydirigubbakcemile3

Ayy ben göremedim Ankara grubunu yaa
Zaten normal biri katılmıyo ki bu yarışmayakaydirigubbakcemile3

ya şu gurmeyim diyenlere kıl oluyorum yahu ,daha ne olduğunu bilmeyen tipler bile ben gurmeyim diyo ..kro gurme kaydirigubbakcemile3

bu sarışın kadın güzellik uzmanıyım kuaförüm falan diyo ama makyajı korkunç

ya gerçekten hiçbişey güzel değildi bence de, rezil oldu bence kadın, bide abartıyolar diyo ama bence az bile söylediler
ay ne kadar çok bence dedim-tatlicadiarzu-

masaörtüsü cok kötüydü..ben aileme özel günü yemek hazirlasam bile o örtüyü kullanmazdim...yemeklerde iyi deyildi..cok bile verdiler puanlari...birde o raklet gril hic olmamis masanin ortasina birde hic tanimadigi misafirlere sunumu cok yanlisti....

neden bu yemekteyizin her grubunda bi efemine tip oluyor anlamadım.. normal erkeklere ne olduu... çocuklar da böyle konuşmaya başlıyorlar :bbo: özellikle o tipleri seçerken dikkatli olmalılar.. ilköğretimde bile böyle öğrencilerim olmaya başladı tuhaf konuşmalar flaann :bbo:

Halk oylaması var canım, olmaz artık öyle şeyler...yerimseniben

Amerikalılaşıyoruz canım yavaş yavaş, normaldir artık hiçbişey garip gelmiyo bana...:1no2:

canım bilinçli yapılıyo, bu tür şeyleri halka empoze etmeye çalışıyolar normal bişeymiş gibi alışmamızı istiyolar kültürümüzü yozlaştırmaya çalışıyolar bende çok rahatsızım bu konuda sırf bu yüzden izlemek istemiyorum artık sinir oluyorum sanki Türkiye de normal adam kalmadı almanyaya gidiyolar böylesini buluyolar hollandada vs sanki butun gurbetçi erkekler öyle.......baya doluymuşum ha........Çok üzgünüm çoook

o sarisin kadini gözüm biryerden isiriyo ama nerden..sanki bi baska programa daha katilmisti önceden....CADIARZU
esmer kadin banuda fazla yabanci gelmedi...:uhm:

canım ben onu varmısın yoknusun da panikatak bi yarışmacı bayan vardı eşi geliyodu sürekli onun konuşmalarına çok benzettim belki sanada öyle geliyodur baya benziyo çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…