valla ankara grubu çok cins görünüyo, garip bi amca, efemine bi abi, çatlak bi sarışın var gibikaydirigubbakcemile3
bu arada bunlarda gurrrrrrrrmeeeymiişkaydirigubbakcemile3
bnde sarışın kadını beğenmediiim
yeni yarışmacılar ankaradan, ben biraz daha ekşın (bu bölemi yazılıodu) kafamçokkarıştı istiyorum ya kavga çıksıun tabaklar havalara fırlasın laf kavgası yapsınlar istiyorum kötükedihüso sıkıldm uysal tavırlarından süprizzzzz
neden bu yemekteyizin her grubunda bi efemine tip oluyor anlamadım.. normal erkeklere ne olduu... çocuklar da böyle konuşmaya başlıyorlar :bbo: özellikle o tipleri seçerken dikkatli olmalılar.. ilköğretimde bile böyle öğrencilerim olmaya başladı tuhaf konuşmalar flaann :bbo:
neden bu yemekteyizin her grubunda bi efemine tip oluyor anlamadım.. normal erkeklere ne olduu... çocuklar da böyle konuşmaya başlıyorlar :bbo: özellikle o tipleri seçerken dikkatli olmalılar.. ilköğretimde bile böyle öğrencilerim olmaya başladı tuhaf konuşmalar flaann :bbo:
o sarisin kadini gözüm biryerden isiriyo ama nerden..sanki bi baska programa daha katilmisti önceden....CADIARZU
esmer kadin banuda fazla yabanci gelmedi...:uhm: