Yemekteyiz - Show Tv

Ümitle, Nil flörte başladılar hatta buna Ümit açıklık getirdi Nil ile biz flört etmiyoruz o benim kardeşim gibi dedi ama Nil Ümit bütün yemek boyu Ümit bana baktı benimle ilgilendi bana oynuyor dedi orda rol yapmayan kişilerde Ümitle kendisiymiş... sırf kıskançlığından ve Naim 2. kere 10.000 lirayı almasın diye puanını çok düşük tuttu...

bncede ümit çok karizma bişey
naim daha güzel bi masa çıkarttı şeydaya göre ama ortam sürekli gergindi
sahra cidden çok konuşuoo sıkıooo
şeydada bi okadar abartıoo ne biliim
ama naim E nin hakkını yediler resmn yazıık
nese dedikleri gbi o 10.000 almıştıı zaten

gerçekten haklısınız , adam becerikli maşalalhh elinden geliyor ..ve resmen bile bile puan vermediler ..çok saygısızcaydı ona yapılan bence

naim gerçekten dünyaya kız gelmeliymiş
sahra çok bilmiş evet ama bunu gösteriş olsun diye yapmıyor bence
bugün nil ve şeyda nın yaptığını çok şaçma buldum
her şeye atlayan kadın kıskançlık krizine girdi resmen..bir kibarlıklar,mutfağa kaçmalar..
en iyisi ümit bey..
valla hepsi oyuncu onun dışında..

en doğalı ümit ve naim bence de ..şeyda bence ikinci planda kaldı gibi hissetti orda ,çözmedim değişik hareketler .ama naime haksızlık etti çoğu puna verirken nil direk " ben onu birinci yapmam" dedi yemekleri görmeden niyetini gösterdi zatenn baştan

Yarışmada benim favorim naim kendisini çok seviyorum.. ama bu akşam hakettiği puanları alamadığını düşünüyorum birazda daha önceki yarışma da birinci olmasından ötürü yarışmacılar çok yüksek puan vermek istemedikleri açıkça belliydi.. Tekrar birinci olmasından korktular..Bu yüzden de ümit hariç diğerleri düşük vermeyi tercih etti.

Naim'i izlerken basım dondu valla o nasıl hız el cabuklugu ya...yarısmadakı bayanlar cok gıcık hepsı bıseylerın pesınde..umıt ile naım favorım...Nil'i cok sevıyodum ama bu hafta cok polıtık hıc hoslanmadım..

naim süperdi ya bi bayan olarak hayranlıkla izledimmm..hakkını yediler ama.nille ümit nsl sırnaşıyolar öyle..her nekadar ümit kardeşim desede nebilimm var gibi bşyler:):)

valla helal olsun basta sinir olmustum naime ama kisileri gorunce kurban olsunlar ozu sozu bir adam oynamiyor tertibine duzenine ozelliklede temizligi super ya nediyim benim diyen kadina tas cikartir hak ediyor bence

ümitle nil yalandan birbrrine yazılıyor rolümü yapıyolar reyting olsun diye. sinir oldum valla.

nili görmeye tahammül edemiyordum yine çıktı ilk haftaki armağan olsaydı keşke bu hafta..

her hafta mutlaka çok bilmiş kendini gurme sanan orta yaşlı genelde tombiş ve sarışın (sahra hanım hariç) bi hatun oluyordu aslında çok bilmişler bi hafta, kaşarlar bi hafta, kavgacılar bi hafta ara ara toplasalar böyle :)

naimcimin hakkını göstere göstere yediler yazık oldu işallah diğerlerinin aldığı puanlar yerlerde sürünür ve ilahi adalet naim tekrar birinci olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…