Yemekteyiz - Show Tv

o sahranın sofrasındaki kıllar neydi öyle bide kısa kısa ne kılı olduklarıda belli değil öğğ iğrençti o kadının sofrasından su bile içlmez pis şeyy

zaten fragmanlarda gorduysenız sahranın buzdolabı falan elınde kalıyoo bıde seydanın evındeyken hatırlarsanız bende evımde 50 kısıyı agıladıgımda garson tutuyorum dedı sahsen o evde 50 kişiyi nasıl agırlıyorda garson tutuyor hıc ınandırıcı gelmedı

bugun ben de izleyemedim saat 4 tekrar veriliyor o zaman izlerim
yorumumsa seydayı beyenmiyom sahra bence iyi niyetli herkez yemekler jhakkında yorum yapılıyor şeyda abarttı kadın hakkındaki düşüncelerini
naim süper yemek yaptı ve tertemiz hakkını yediler 1 oldu diye az puan verdiler hakediyorsa vereceniz
nil gercekten yılışık tanımadıgı adama sulandı
ümütede cok ümitliydim ama fos cıktı
yarışmayı beyenerek izliyorum

şeyda nil sahra hepsi oynuyorkötükedihüso
naim de kazanmaasın
ümit kazansın bnce yemekleri kötü de olsa o adam kazansın harbi birii
ama bu yarışmada naim bnm gözüme çok girdişakkıdı
hele dün o şehriyeyi çıtrıdadtrken o bakışları yaktı bni kaydirigubbakcemile3
birde herkes nail dedi dün o dikkatim i çektia.s
nilin asıl yüzünü orkestra arkadaşlrını azarlarken gördüüm klava:
bncede hiç güzel değildi menüsü
birde o en son bi kısık sesle konuşuoo yaa -tatlicadiarzu-
herkes gtkten sonra günün yorumu
o ses tonu bni deli etti gece geceklava:
ümit kazansın:hooray:

Bayram ekibi tamamen sansasyon bir ekip yemek konusunda hiçbir artıları yok tamamen olay çıksın popüler olsun. Yarışmanın misyonu bu olmamalıydı.

sahranın yemeklerinden çıkan o kıllar bence sabotaj. ve büyüh ihtimalle naimin sabotajı. naim çok kızmıştı çünkü, sahra habire taş ve kıl dedikçe.... en son bir saç yumağı çıktı ,yanlış görmemişsem... ,pes dedim. bu kadar da değil....bir tel saç falan değil. özenle toplanmış ta konulmuş gibi..buna yapan kişiye de pes, diyorum ikinci kere... çok büyük ayıp ....

Yemekteyiz Hasan'dan inciler:

'Ben salatayı dekoltesiz yemem'

'Evinde 'naylon' koltuk varsa katılmayacaksın yarışmaya'

'Saygısızlığı çok severim'

'Ben saçıma bile jöle sürmüyorum, neden yiyeyim ki!'

'Sen kim oluyorsun ki çupra yapıyorsun?'

'Bulgurun kıvamını tutturdunmu da patlıcan koyuyorsun içine'

'Böyle nostaljik masalarda mum ışığında güneş gözlüğü takarım'

'Bu klasik masaya bu bardaklar olmamış arz ederim.'

evsahibi
- bakın ben saygısızlık etmek istemiyorum.
hasan bey
-et et bana saygısızlık et.
-çok severim ben saygısızlığı.
-hobim benim saygısızlık.

:)))))

ümit sanırım en karizmatik bulunan yarışmacı oldu bugüne dek, rahat ve hırssız tavrı benim çok hoşuma gidiyor.onun bu kez hazırlayacağı menüyü çok merak ediyorum, önceki yarışmada dışarı çıkıp yiyelim falan demişti :):)

Dün hayalkirikligina ugradim yine...cok seviyesiz tartismalar...yok benim hakkim yenildi...ben ev hanimiyim...bu formata ben uyuyorum ...siz baska is yapin...cok gereksiz yorumlar bunlar...asil yemek ön planda olmasi gerekirken...aralarindaki hesaplasmalar cok bunaltiyor...aslinda birincileri yaristiracaklardi...yemek kültürünü degil... mahalle kavgasinda en cirkef kim yarismasina dönüstü yine...Sahranin evinden özet gösterildi...yok fenalasmalar...aglamalar...bu ne yaa.....Almayadaki yarismada önce evlerde yarisiliyordu...sonra birinciler aralarinda...daha sonra... orda birinci olanlar ünlü ahcilarla yaristilar...izleyici degisik birseyler ögrenmek istiyor...mesela Nil'in yaptigi pastaya hurma koymasi benim hosuma gitti...benim aklima böyle bir sey hic gelmemisti bende deniyecem...önemli olan böyle seyler...kisa zamanda mükemmel bir sofra hazirlamak...bu programi izleye izleye ben bir cok sey ögrenmistim...eskiden masa süsüne cok özen göstermedim mesela...simdi sofra hazirlarken belli bir konuya göre sofra hazirliyorum mesela...herseyin uyumlu olmasina cok dikkat ediyorum...masa örtülerini, setleri, hep uyumlu olanlari eve almaya basladim...mumundan peceteligine kadar dikkat ediyorum...bunuda bu programdan aldigim ayrintilardan ögrendim...insanlarin güzel seyler ögrenmesi bu sekilde engelleniyor...ben bu programda kavga degil... güzel seyler ögrenmek istiyorum

Naim şu durumda birinci olmalı evet ama hiç biri Naim'in birinci olmasını istemediği için Ümit'e yüksek puanlar verebilir Nil zaten Ümit'e yüksek verir, Şeyda'da öyle .:SAhra'da Naim ile takışık...Ümit yine üzüm'de koysa sırf Naim kazanmasın diye yüksek alabilir ..ama bu tabiki adil değil..karakter yarışması değil bu sonuçta...ancak dün gece herkesin iki yüzlülüğü had safadaydı....ve pasta çok kötüydü bence yapılırken gören birinini yemesi mümkün değill

Nil zaten söylüyordu bana yüksek puan verecek tek kişi var diye açıklarmısınız dedi sonra açıklarım dedi Ümit kendisine yüksek puan vereceğini biliyordu bugun Sahrada yemek sırası ama sanırım birileri Sahraya kasitli olarak kıl tüy falan yemeklerin içine koyuyor bir yemekten ancak tek bir kıl cıkar kıl yumağı cıkması mümkü değil Şeyda cadısı fenalaşıyor yatıyor falan ondan sonra nil o silikonlu dudaklarını büke büke ağlıyor...Seydanın komleksi var farkındamısınız ev kadınlığıyla sanırım kocadan zengin olmuş sonradan görmelerden Naim le, Nil e siz sanatçısınız çalısıyorsunuz çalışan insanlar onun gozunde iyi yemek yapamaz veya ev hanımı olamaz Sahra ya döndü sizde balerin ve bitki uzmanıymışsınız dedi Ümit de bir duraladı ne düşündü taşında sizinde damak zevkiniz çok gelişmiş ben neyim dedim ev çok iyi bir anne ve eşim dedi ...

Ya bu yarışmada eve ayakkabılarla girilmesi olayına gıcık oluyorum arkadaşlar.
Yarışmanın formatında var galiba....Bir iki yarışmacı ayakkabısız almıştı içeri galiba..
Çünkü facebookta katılan yarışmacıların dediğine göre kendi istekleri dışında oluyor ve de evin her tarafını temizlediklerini halıları baştan yıkadıklarını söylüyorlar...
Onca halı yıkanır mı ya...
Hem yarış hem kazanama hem de üstüne üstlük halıları yıka:)
Bazılarının kendi evi değil..
Çünkü yarışmacının işine bakıyorsun hayatına bakıyorsun mümkün değil böyle bir eve sahip olması...Kemancı Nil'in o evi alması keman çalarak mümkün değil..

Oda ilgi çekmek için yapmadığı şaklabanlık kalmıyor.İki renk çizmede ne oluyor? Bu günde ayılıp,bayılacak:) Allah akıl versin,yaş 51 ama sanki 15'lik genç kız:)

bende naimin becerisine hayret etim diğer tipleri gereksiz buluyorum bi de ümit rahatlığıyla yarışmaya renk katıyor acaba yemekler için süre ne kadar veriliyor biliyor musunuz?

Bu programı ben de severek izliyorum .Ama sanki önümüze bir senaryo koyuyorlar ve oynuyorlar .Açıkçası bana samimi gelmiyor .Kavgalar , tertışmalar , ağlamalar hepsi bir senaryo .Biz seyirciler kavga seyretmeyi seviyoruz ya , bizi de öylesine kandırıyorlar işte.Aynen magazin programlarındaki uydurma düzmece haberler gibi. Yine de seyrediyoruz işte :) .Keşke bize sunulan şeylerin samimiyetine inansak , daha doğru şeyler yapılabilse .Günlük yaşamın kaygılarından kaçmak için bu programlar iyi geliyor .Ama dediğim gibi keşke seyrettiğimiz şeylerin gerçekliğinden emin olsak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…