Yemekteyiz - Show Tv

Naim bu işi biliyor anacım biliyor hakikaten.

Kadın budu köfteyi hazırlamasından belli kıymanın yarısını kavrulmuş yarısını çiğden koydu helal olsun bunu her yapan bilmezmiş öyle duydum.

Cadoloz madoloz amma valla hakkını veriyor aferin Naim e

bi'de bu hafta sanki daha objektif yorumlar yapıyor gibi geldi bana

senağlamadün eşim bırakmadı izleyem bugünde misafirler en çok naimin yemek yapmasını izlemek istiyodumsenağlama

okadar yemeği o kısa sürede nasıl yapiyorlar şaşiyorum
gerçekten 3 saatlik süremi var
bazlarının menüsü çok basit oluyor 3 saat yeterde artar bile ama naimin menüsü gerçekten bayaği zordu
ben olsam hayata yetiştiremezdim bide masayi güzel güzel süsledi
helal olsun

Naim çok başarılı süper bir insan kaydirigubbakcemile2yediler hakkını cokacimcoook

Gayleri seviyorum yaa:lepi: geneli zaten hep başarılı sanatçı ruhlu insanlar :smiley-cool:

Son düzenleme:
nilin son çaldığı sahra hanımın oynadığı şarkının adı ne kızlar yaa çok seviyorum melodiyi ama adını bilmiyorum:uhm:

nilin salatası pek hoşuma gttii ama servisini beceremedi:))
ama kesinlkle naimin menüsü daha hem göze hem mideye hiap ediyordu
bu menuyle nile puanlar düşük gelıcek temiztertipli ama yemekten anlamıyorr kaydirigubbakcemile3

Ne gibi hoş olmamışbenneyaptımki hakaret değilki bu

ne bilim canım hoş gelmedi bana
sonuçta tanımıyorsun etmiyorsun herşey göründüğü gibi olmayabilir
benim fikrim tabii...

nilin yemekleri bugün bence hayal kırıklığı geçenkinde daha güzeldi sanki
millet böreği beğendi diye tekrar yaptı başka bişey bilmiyormu aceba?
salatası hoş gözüküyor ama servis yapamadı
şeyda hanımdan rica etti servis için, oda ne güzel lafı çarptı bana servis deme biliyorsun ben garson tutmuştum lülülülülülü ohh çok iyi oldu dün nil ona garsonla ile bişey demişti şeyda hanım cevap bile vermedi ama bugün yerinde cevabını verdi

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Naim çok başarılı süper bir insan kaydirigubbakcemile2yediler hakkını cokacimcoook

Gayleri seviyorum yaa:lepi: geneli zaten hep başarılı sanatkar ruhlu insanlar :smiley-cool:

Canım çok iyi tarif etmişsin sana kesinlikle katılıyorum o nasıl bi bakışlar öyle ya eşim bile döndü bana şuna bak aynı şey gibi bakıyor diyor :) :) :) lol lol tuaf ve çok yapmacık yafss ucuz hareketler bunlar naim bırak bu işleri :KK66:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canım çok iyi tarif etmişsin sana kesinlikle katılıyorum o nasıl bi bakışlar öyle ya eşim bile döndü bana şuna bak aynı şey gibi bakıyor diyor :) :) :) lol lol tuaf ve çok yapmacık yafss ucuz hareketler bunlar naim bırak bu işleri :KK66:

Naim benim onun için yaptığım yorumu okumuş olsaydı boynuma sarılırdı yerimsenibenkaydirigubbakcemile5

nil ümütle iyi cilveleşiyorrrr yaaaa
yemekleri çok basit bence şimdilik ev erkeği naim kazansın

nilin menüzü yine aynıydı
pek bi değişiklil göremedim salatası dışında
ya yeni tanıştığı adamlarla vıcık vıcık
çok gıcık oluyorum kıza
içine düşücek ümitin
nille sahra müziğiyle dansıyla kalsın

bence bunlar yine naimi birinci yapacak hepsi birbirine düştü. Naim birinci olmasın diye ellerinden geleni yaptılar ama tutmadı eee anteplinin mutfagını geçeceklerini düşünmeleri bile hataydıı ama olsun bikez daha öğrenmiş olurlar

Bence yine naim birinci olucak gibi görünüyor yarın akşam sahranın yemeklerinden kıllar çıkıcak eee ümitinde nasıl yemek yapamadığını biliyoruz yine naime kalıcak birincilik herhalde en yüksek puan onun şimdilik,yarın akşamı çok merak ediyorum şimdiden...:uhm:

ümitin lafının hakkkını vermek lazımdı hepsi oyun oynuyorlarrrr yaa sammi olcak sorada herkes hepsiin yüzünde bi maske siinirler hop kalkılkp hop oturuyorr sonrada yalandan pasta ıkram edıp peçetyle azğını sildrmek ne geereksizz bişeydiii
yemek yapma ise format birincilk naimin ama içlerinden en samami olan ümit iflas ettik foss:))

yarını cok merak edıyorum sahra hanımın yemeklerını gectım masasında bıle kac tane kıl vardı nıl tabakta gosterıyodu herkese...o kadar kıl hıc normal degıl .. -tatlicadiarzu-

bencede naim birinci olcakk,ümit zaten bşy beceremioo yemek konusunda....sahrada özetlerde gördümm yemeklerinde kıl vardııı,masanın üstüne cibinlik gibi tül örtmüş çok komiktiii..

X