Yemekteyiz - Show Tv

şikerim azra sılacım adanada olcakmış yarışma önümüzdeki günlerde.katılsana gadasını aldığım...kaydirigubbakcemile5

canıım bn gtmmem de sunlight yine bzm gruptan adanalı olur mesela onun yemekleri süpercokacimcoook
bn onları boğazlar bi köşeye atarımkötükedihüso
sonra adanamızın adını kötüye çıkartmış oluruum:roflol:

azracım adanalıymışsın adana çekimleri başlıyor katılsana aramızdan birileri katılsında neler oluyor anlatırdı ama ben pek inanmıyorum bu çekimlere kendi adamlarını alıyorlar naim, nil, selimhan gibi sanatçı adayı yada sanatçı, bir kaç kişininde ajanstaki resimlerini gördük ajanstan almışlar yarışmacı olarak zaten face te yazmışlar biz başvuruyoruz ama bizi arayan soran bile yok diye...

bnce artık ajanstan almzlar diğer illerde ama illa ki torpil olur die düşünüyorum
hani şöle çatlak tipler felan yok otelin bilmm neysii onun bunun tanıdığıı:1ninca:
bn ikna edeblrsem sunlihgtı götürrcem ama amaç oranın havasını koklamak :lepi:

aynen canım oranın havasını neler yapıldıgını bilmiş olur yarışmacılar ama soylemelerini yasaklamış olabilirler sus payı olarak belki bir meblağ veriyor olabilirler...

sahra olacağına hasan bey olsa idi
hiç sevmiyorum sahra hanımı...çok bilmiş bir tip
bide dün şeyda ile tartıştı..şeyda 1 cümle için 80 cümle dinleyemem dedi ve bencede haklıydı...lafı uzattıkça uzattı...iyice sinir oldum...

bnce de şeydanın ymekleri hiç de öle güzel değil çok basitti
hiç bayram sofrası gibi değil di
çok çok daha güzel olurdu
naim E bile daha güzel yemek çıkartıo :jeyyar:

şayet bu program sırf paara ve tv de çıkmak uğruna sinirleri bozmayı hakaretlere maruz kalmayı gerektiriyorsa buyup yarışsınlar
yemekleri aa negüzel olmuş zarifsiniz diyip kamera karşısında taadına görüntüüsne kulp bulaan kişiler :1closedeyes:
bu konuda sanrım şeyda hanım daha tutarlı yüzüne söyluyor hiç değilse arkalarından deil
yemeklerini görüntü itibariyle beyenmesemde ortada bi uğraş var çaba var hiçdeğilse bunlarr adına yüklenilmemeli birbirlerine :1closedeyes:

ayrıca 5 kişiye garson tutulmaz:dilcikar:
:roflol::roflol::roflol:

bencede seydanın yemekleri basıtti mesala engınar elle yenecek bısey mıllet catal pıcakla yıcem dıye yıyemedıler bıle sahrada sınır bozucu ama guzel bı program bence

kızlar bence naim kaçtane bayan yarışmacıdan daha iyi yemek yapmıştı favorim naim biras yumuşak tipli ama

amanya eşim tv,ye el koydu izleyemiyorum valla bende naimin önüne bişey koyamam beğenmezki .ben pişirme aşamalarını izlemeyi çok seviyorum fikirde ediniyorum.

ya kızlar bunların hepsi acayip tiplerde şu elindenbişey gelmeyen ama çenesi süper işleyen hasan beyde olmalıydı onu izlerken resmen kopmuştum

Naimli programı hayranlıkla izliyorum. Her ne kadar bana itici ve dedikoducu bir tip gibi gelse de becerilerini yabana atamıyorum. Temiz, düzenli, yol yordam biliyor, son derece zevkli ve bir o kadar da becerikli. Şu kadın halimle ondan bir şeyler öğrendim...

naime çok gıcık oluyordum ama yiğidi öldür hakkını yeme tüm yemeklerini yaparken seyrettim kaç çeşit yemeği çok güzel yaptı mutfağı topladı temizledi, masayı çok şık kurdu helal olsun bir kadın olarak 2,5 saatde kaç çeşit yemek hazırlayıp sundu... Nil zaten baştan söyledi artık ikinci kere 10.000 lira almasına izin veremem ona göre puanlarım olacak dedi kadınbudunu,pilavı, çorbayı hiç birini beğenmedi hepsine bir bahane buldu... dün Ümit inde neden Şeydaya 9 verdiği ortaya çıktı bir önceki bölümde Şeyda ona 10 puan vermiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…