Yemekteyiz - Show Tv

kazanırmı kazanur ondaki dedikodu kimsede yok gittiği evleri de denetliyor maşallah pismi temizmi eksik kolluyor

şeyda hanımında bayat süprizi
kadın ikici kez yine köçek getiirtti
yine en fazla kendisi oynadı..........

ya o garsona ne demeli???

ya o bitki uzmanı hatun sesine deottan cöpten bir cözüm bulamıyomu acaba
travesti gibi ne o öyle
naim bacımızın sesi daha ince

bakarmısınız ümit e kızlar şeydanın yalakası oldu ona toz kondurmuyor ve 9 verdi puanlamada...

naim kafayı boyatmışş ımm :roflol:
eğLenceLi bi hafta oLacakk yaww garantii

BEnde tam onu diycektim ..saçlarıda boyatmış ödülü alır almaz.. çok yakışmışş kaşlarfalan biraz inceltilmiş ..Şeyda hanım kadar süslüydü ..gözümü alamadım..[:roflol::roflol:/B]

bu habere çok sevindim gerçekten ..bu akşam gözlerim aramıştı çok andılar faforim hasan amcayı ... çok teşekkürler paylaşım için

bu habere çok sevindim gerçekten ..bu akşam gözlerim aramıştı çok andılar faforim hasan amcayı ... çok teşekkürler paylaşım için

aynen hasan beyi görmek isterdim bunların arasında :roflol:
hala o pilava koyduğu 1 paket yağı unutamıyorum şakkıdı

aynen hasan beyi görmek isterdim bunların arasında :roflol:
hala o pilava koyduğu 1 paket yağı unutamıyorum şakkıdı

facebookta hasan amcayla ilgili kurulan bir grupta "pilav dersleri" gibi birşey...sizde unutamadıysanız hasan amcanın mutfağını, o sarı bezi...sengözlerimebaksanabvs.bir göz atın

facebookta kıyametler kopmuş Özgür ün fanları onu eleştirenlere küfürler yağdırmış yada Özgür bilemiyorum sonra faceteki hesapları kapatılmış bu konuşmaları yapanları arada büyük sibel hanım var üye olmuş onun konuşmaları var biliyorum baştan bana çok gıcık olmuştunuz diye kendini anlatıyor ne çok seyreden varmış meğer hemde çoğu erkek "yemekteyiz" programının seyredenleri yarışmadaki güzel genç kızları beğenen erkekler var Armağan ı mesela ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…