Yemekteyiz - Show Tv

artık yemekteyiz istanbul dışındaki illerde de olacakmış.ilk olarak adana herhalde.bakalım oralardan da güzel oyuncular çıkacak mı:)

ümitle nil arasında kesin birşey olacak adam nil e öyle bakıyıki gözünün içine içine aman Allah ım

bu haftaki programda sibel hanım birinci olmalıydı
özgür ne kadar kıskanç bir karaktermişÇok üzgünüm çoookkıskançlığından ne yapacağını şaşırdı , kimse ile göz teması kuramadı bile sibel hanımın sofrasını görünce:1closedeyes:
Allahım sen bizi böyle insanlarla karşılaştırma:Saruboceq:
kadının hakkını yediler:ecrin_bebek:

ya aslında yarışmanın formatı çok saçma.kesinlikle bir jüri olmalıydı ve o adilane bir puanlama yapmalıydı.burada iyi yemek yapan değil iyi plan yapan kazanıyor.ilk haftalarda selimhan diye bi adam vardı ne gıcık etmişti beni.haksızlık dizboyu.birbirlerini eleştirecekler diye saçmalıyorlar.ne damak tadı varmış bunlarda.hepsi gurme kesilmiş maaşallah hiç bişeyi beğenmiyolar.bak yazdım yine sinir oldumklava:

yalnız erkekler yemek yaparken daha derli toplu çalışıyorlar.

bayanlarda mutfak tezgahının üstü pazar tezgahına dönüyor nedense???

ekin ne kadar hararetli yorumlar yapıyordu öyle
eleştirirkenki yüz ifadeleri çok komikti....

yemekteyiz yarışmacılarının başından bugünkü bölümüne kadar dürüst ve doğal bulmuyorum bir yarışma da olsa konu nimet olunca dürüstlük ve doğallık önemli.misafirliğe gittiklerinde gerçektende öyle mi davranıyorlar acaba.yani yemeklere iğrenç mi diyorlar.çok ayıp.ne diyeyim yani bunun gibi bir sürür şey.

sana katılıyorum canım özgür beni çok şaşırttı

kizlar yaaa ben izleyemiyorum bu programi tvde gece veriolar
internette tum bolumlerini izleyebilcegimiz bir site varmi

Facebook'ta yemekteyiz grubu var arkadaşlar. Geçmişte yarışan bazı yarışmacılar falan da üye. tartışma panosunda Özgür'e baya yüklenmişler. Hatta özgür'ün bir arkadaşı (sanırım adı simge) onu savunmya kalkmış da söylemediklerini bırakmamışlar.
Bu arada bayram özel programında çok ciddi olaylar yaşanmış.ilk programda yarışan bir bayan (ebru hanım) "olay çok ciddi mercilere taşındı" yazmış.
ayrıca daha önce de söylediğim gibi Arz ederim hasan yemekteyiz yılbaşı özelde yarışacakmış büyük bir ihtimalle...

http://www.facebook.com/group.php?gid=30797466459

Son düzenleme:
başladııııı .................

başladıııı evet ama ben izleyemiyorum offf yaaa babam evde açmış sapan şeylere bakıo daha doğrusu zap yapıo
kaç saattir bilgisayarın başındayım onun yüzünden

neyse iyiki bu topik var, ne oldu ne bitti yazın ben okurum:lepi:

bende izlemiyorum internet başındayım sadece
sesleri duyuyorum şimdi baktım geldim...
şeyda hanımın evindeler galiba...
nil gelmiş kafasına tüylü bişey ttakmış ...
reklamlarda görmüştüm naimin saç rengi değişmiş boyatmış galiba:roflol:eee aldı parayı boyatır tabi...

naim boyatır canım kaşlarını aldıran adam saçlarınıda boyatır o bir ses sanatkarı huysuz ve tatlı kadın:)

şeyda hanımda bir elbise giymiş :roflol:

şimdisahra hanım geldi bu kadının sesine hastayım valla :roflol:
şimdi naim geldi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…