Yemekteyiz - Show Tv

herkes gıbı bende ozgure gıcık oldum walla..masada suratı dustu adamın resmen ya keske sıbel hanım bırıncı olsaydı....

domates de koydu sosuna.yaa çok canım çekti yaa.çok güzel görünüyodu..

sağol canım kaçırmıştım o kısmı.. sosunun kıvamı güzel görünüyodu..

valla ben bütün yemekleri beğendim. sofrada iyidi tamam vişne mayhoş olabilir muhallebinin şekeride az olabilir. şekerini çok koysaydı bukez bu çok tatlı olmuş diyceklerdi. ne derlerse desinler hepsi boşş.

bence 1. olmalıydı sibel hanım..

özgür çok sinsiymiş
birinci olunca nasılda iyileşiverdi adam.
mıy,mıy şey:mymeka:
yazık oldu kadının emeklerine:1no2:

amaaannn beee bole yarısmamı olur yaaakötükedihüso cok adaletsızkötükedihüso yarısmacılar kendı agızlarıyla dıolar bu yarısma az puan vercem ben kaznaıyım dıe dıolar:eek:klava: yarısma bole olmaz..puanı werecek olan baska jurı olması lazım

kızlar farkettinizmi yemekteyiz programında hep santçılar birinci oluyor

benim çok dikkatimi çekti neden acaba

kadın allah gercekten cok güzel yaptı ya üzüldümbenneyaptımki
özgürü de cok basarılı ve samimi bulmustum oysas yuh yani:mymeka:

gelmiş geçmiş en saçma yarışma programı..jürinin başkalrı olması gerekir..ne o öyle..domuz gibi yiyolar sonra .."yok, olmamış, zart zurt".
hadi ya..

şu meşhur arkadaşlık sitesinde özgürün 1.olacağını birisi yazmıştı zaten. mahallesinde oturuyormuş hiç şaşırmadım. bayramdaki ekipte yine naim(e ) nin birinci olacağını yazmışlar benmi yanlış anladım ki...sahra hanım kazansaydı keşke...

ewet jüri olmalı bencede,hatta jüri üyelerinden bir tanesi ben olmalıyımnaniknanikherkesin evine gidip tıka basa yiyip yorumları yapıp puanları vermeliyim cokacimcoook sengözlerimebaksanab onlara yemek yapıcam uğraşıcam aman beğensinler aman bi kulp bulurlar bu yemeğe gibi bi derdim olmamalı.zaten çok iştahım açıkk valla çirkin mirkin demem hepsini siler süpürürüm en gıcık olduklarıma(urumda değil diyen şeydaya,atilla gıcığına,o şiş dudaklı kendini güzel sanan şempanze suratlıya,kendini büyük bişey sanan yerden bitme sinir nika'ya,ağzını açtığında dişleri fırlıcakmış gibi olan ekine ve bundan sonraki yarışmalarda eminimki daha böyle çok gıcık yarışmacılar çıkcağı için hepsine 1 verirdimm)lülülülülülü sırnaşık şey sırnaşık şey sositososito

EVET ÖZGÜR KAZANDI.
DİREKT OLARAK HASTAYIM KEYFİM YOK DİYE BİR GİRİŞ YAPTI GECEYİ ZEHİR ETMEK iÇİN.
HER NE HİKMETSE 1. OLDUKTAN SONRA CANLANDI.
BU ARADA EKİNEDE GICCCCIKK OLDUM.
ESMER SİBELDE BİRAZ FAZLA TAVAN YAPMIŞTI.
EN İYİSİ FİNALDEKİ SiBEL HANIMDI, EN MUHTEŞEM YEMEKLERDE ONA AİTTİ.

BENCE 5. EKİN OLMALIYDI, HERŞEYİ UNUTTU GİTTİ, MUAMMER YETİŞTİREMEDİ AMA, EN AZINDAN LEZZETLİ GÖRÜNÜYORDU YAPTIKLARI :)

ben bu topiki yeni gördüm başladığından beri izliyorum
ama sadece yarışmacıların nasıl hazırlandığı vs ilgimi
çekiyor gerisi sadece reyting için arkadan konuşup yüze
gülme birbirlerini izlerken ne hissediyorlar acaba:1no2:
bu haftaki birinci özgür değil sibel hanm olmalıydı
özgür çok büyük oyun oynadı adam artist olmalıymış bence:eek:klava:

Bu yarışmada benim anlamadığım yemek yarışmasına o konuda iddiası olan katılır CADIARZU yarışmacıların çoğunun eline tuttukları bıçak bile yakışmıyor hijyen kurallarından uzak yemekler hazırlanıyor cokacimcoook diğer yarışmacılar da format gereği bir saç saça baş başa girmedikleri kalıyor bize de onları izlemek düşüyor sositososito tuhaf:nazar:

Bu yarışmada benim anlamadığım yemek yarışmasına o konuda iddiası olan katılır CADIARZU yarışmacıların çoğunun eline tuttukları bıçak bile yakışmıyor hijyen kurallarından uzak yemekler hazırlanıyor cokacimcoook diğer yarışmacılar da format gereği bir saç saça baş başa girmedikleri kalıyor bize de onları izlemek düşüyor sositososito tuhaf:nazar:

kabiliyeti olmayanların bu yarışmaya katılmak için tek nedneleri var "PARA"..bide kulp buluyorlar osnra " ben macera , değişik bir tecrübe yaşamak istedim" diyee..

ben sabırsızlıkla bayram haftasını bekliyorum
ümit bey benim FAFORİM
saygılarımla
arz ederim:):):):):)....

hanımlar yemekteyizin geyik sohbetine konusunu açtım
aramızda yarışalım buyrun
başlığı kk hatunlarıyla yemekteyiz

ben bir kaç defa izledim ama pek samimi bulmadım yarışmayı
fazlaca beklenti içinde jürii yemek işte ye gitsin kardeşim bu krizde:p
,
ama zaman geçirmek ve yemekle ilgili fikirler püf noktaları edinmek açısından hoş program

Benim çok merak ettiğim birşey var,hep kavga çıkıyor bu programda nedense ve eften püften sebeplerle.Acaba yayın formatı gereği reyting için mi yapılıyo(yaptırılıyo!) bu kavgalar çok merak ediyorum.Gül gibi yemeklerinizi yiyin kalkın sofradan.Beğenen puanı çok verir,beğenmeyen az verirSanane kardeşim onun yemeği yok sulu olmuş,yok yağı az olsa daha iyi olurmuş,herkesin damak tadı kendine dimi ama...

X