Yemekteyiz - Show Tv

GEÇEN GECE EKNİN yapmış olduğu tartışma gereksizdi..BİR İĞRENÇ LAFINA BUKADARDA TAKINILMAZ.O BENCE ÇOK SİNİRLİYDİ VE SİNİRİNİ AİLEVİ KÜLTÜRE BAĞLADI BEN ÇOK ÜZÜLDÜM ve hiç yakıştıramadım..zaten gıcık kapıyorum kıza koca yok böyle birşeyyaa nekadar iticii öylee..

ay şekerim bence haklıydı yemeğe iğrenç denmez asıl öbür tipitip çok abarttı böyle inat inbat. ayol hepsi bi tuhaf.:sm_cool:

bu hafta oylesıne ızlıyorum walla hıc keyıflı degıl..bıde bu haftakıler cok yapmacıklar ya...neysekı bır gun kaldı..ben en cok bayram haftasını merak edıyorum..bakalım neler olcak...

lavabonun içindekiler pislik değildir ki.yediğimiz yemekleri yaparken kullandığımız malzemenin kabuğu vs... sidir.pislik başka bişeydir.
elbette lavaboya dokunduktan sonra elini sudan geçirmesi iyi olur ama pislik lafı ağır oldu bencesengözlerimebaksanab
eldiven takma olayına gelince,kişi ellerini yıkadıktan ve tırnaklarıda kısa olduktan sonra eldiven takmasada olur.

hımm daha 1. beLLi oLmadı dimi yaa
ben dün akşam muammer finaL sandım ve sonunu göremediydim,size sorcaktım kim oLdu 1. diyee
şimdiye dek en yüksek puanı özgür aLdı sanırsam dimi kızLar 28mi 29mu ne..
muammer de pek rahattı yaww şirindi :roflol:

ya zaten eldiven takıyorlar ama eldiven takmalarının bi anlamı kalmıyor.takmasalar daha iyi yine herşeyin içine sokuyorlar ellerini.tek eldivenle götürülmez bu iş.ona batır çıkar elini ötekine daldır takmasalar daha iyi..

bende ekin ve sibele sinir oluyorum.ekin hanım yorum yaparken biraz daha sakin olsa.bence sibel döktürcek bu akşam.ama özgür 1.bence

kızlar tanıtımlarda izledinizmi.yarışmacıları çekmişlerya gezerken filan.sarı sibelin görüntülerine uyuz oldum kızyla geziyordu filan.çok yapmacık ve aptalca görüntülerdi.işte arkadaş gibiymiş kızıyla falan filan onları birlikte alışveriş yaparken görebilirmişiz vs.vs.vs.

ayy bu sibel teflon tencereleri metal kaşıkla karıştırdıkça benim içim gitti yaa.bi de dibine sürte sürte nasıl karıştırıyo öyle..

kızlar etin sosunu kaçırdım
sadece salçayla mı yaptı yoksa domates rendede koydumu.. görebildinizimi ?

ya bu Özgür ne kadar fesatmış ama yaa büyük hayal kırıklığı yaşadım şuan kadın en az onun kadar belki daaha fazla başarılıydı diye düğer 4 günden çok farklıydı...

bence de özgür yemekleri beğendi ama beğenmedim dedi 4 puan verilecek bi sofra değildi bence.

evet özgür çok kötü oldu
sibel hanımın yemekleri gerçekten güzeldi
kıskanç özgür
önceden ayar yaptıki olmamış et pişmemiş falan diye
sonra 4 puanı verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…