Yemekteyiz - Show Tv

gün geldi devran döndübe mükerrem abla yaparsın pis pis hareketler eleştiriler oh olun az bilem yaptılar

hanımlar b yarışmacılar kendilerini izlediklerinde ,kendilerini nasıl hissediyor acaba

ya ben bu salatalardan da bişi anlamadım..millet tutturmuş bir mevsim salata..onu da koca koca doğruyorlar..nasıl yenir ki o...
çoban salata yapan yok..kıvırcık salata yapan yok..ince ince doğranmış
lahana salatası da güzel oluyor ..yapan yok...
koca koca doğruyorlar yada illerinde 2 ye ayırıyorlar al sana salata..doğru dürüst karıştırmıyorlar bile..

kızlar Boşnak olan adam var ya salı gunu yemegı olan oymuş 1. olan ole dedı bana arkım, kendisi o adamla aynı apartmanda oturuyomus gormus onları fln .. ama bugun o gıcık bayanla:) aynı puanda oldular anlamadım bakalım dogrumu cıkcak arkımın dediğikaydirigubbakcemile2

inanmam wallla hıc ınandırıcı gelmedıııdelikafaduldendelikafadulden

valla ben de dedıgım gıbı arkımdan duydum aynı apartmanda oturuyolarmıs daha once solemısdı bana, bu hafta gosterıme gırdı .. bakalım dogrumu cıkıcakk

Banunun hakkını yediler paunn konusunda bana göre..Bu mürekkepmi ne hanımdan dahamı kötü yaptı yemekleri..ilk yarışmacı olmakla şansızlık yaşadı bence..hem görgülü hem ne dediğini bilen hanım hanımcık bir bayan bence..kimse yi kırmadan incitmeden herkesin hatasınıda sölüyorr....

herkesı elestırdı durdu mukerrem hanım kendıne yapılınca suratı bes karıs dustu..ben kalan bayan yarısmacıyı merak edıyorum..baya maharetlı gorunuyo..bırıncı de mukerrem olmasında kım oluyosa olsun favorım yok bu hafta :)

Mükerrem hanıma bu puan çok bile bence masada gerçektan kayda deger bi yemek yoktu.mantıyla ana yemegi? Aynı tabaga koydu olmadı mükerrem hanım olmadı...başkalarını eleştirmek kolaymış degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…