Sevda hanım hiç iyi bir terbiye görmemiş biri..Yaptığı alışveriş bile ne kadar görgüsüzceydi.Sanki evindeki kilere stok yaparcasına alışveriş yaptı.Kaç kez domatez aldı..Hele aldığı o tahin helvasını sofrada ne zaman koydu bilmiyorum..Göremedim açıkçası.Yaptığı bence resmen hırsızlık..Hakkından fazlasına göz dikmek almak hırsızlık benim gözümde.. Şöyleki show tv nin verdiği para sadece o akşam ki yemek içindi..Ama o maşallah aylık mutfak ihtiyacını karşıladı..Çok görgüsüzceydi..Peçeteye yemek çıkarmasını eleştirdiklerinde bunu kaldıramadı ve gene ben doğru yaptım diye savundu kendini..Hele o topraklı saksı hiç yakışmadı masaya..Yaptığı yemeklerde çok ağırdı..Hem mantı hem tavuk içi (tavşan içi) hem baklava...Çok ağır ve mideyi yoran yemeklerdi..Hakketmediği kadar çok fazla puan verdiler..Benim hiç 10 bin ytl olmadı demesi ne kadar kötü durdu..Bir insan bu kadar mı gurursuz ve ne dediğini bilmez olur..Sanki herkes 10 bin ytl ler içinde yüzüyor..İnsanda biraz tokgözlülük olur.Ne kadar ihtiyacı olsa bile bunu dile getirecek kadar küçülmez..Ki kimin ihtiyacı yok ki paraya....:dilcikar: