Yemekteyiz - Show Tv

okadar iddialıydı mükerem hanım ama menüsü zayıftı kendini çok şişirdi herkesi eleştirdi ama kendine gelince surat beş karış oldu eletirilmeye gelemiyosan başkalarınıda eleştirme hemde acımasızca eleştirdi yemekleri peçeteye çıkarmasıda hoş bir görüntü değildi saygısızlıktı ama mors oldu kendide eleştirilince

facebookdada sevda 1. olduğunu ima etmişler...kazanan bayanmış banu yada mükerem olmadığına göre....

aaaaaaaaaaa buse favori degill kuzum fafori faforikaydirigubbakcemile2

Mükerrem hanım hiç iyi bir terbiye görmemiş biri..Yaptığı alışveriş bile ne kadar görgüsüzceydi.Sanki evindeki kilere stok yaparcasına alışveriş yaptı.Kaç kez domatez aldı..Hele aldığı o tahin helvasını sofrada ne zaman koydu bilmiyorum..Göremedim açıkçası.Yaptığı bence resmen hırsızlık..Hakkından fazlasına göz dikmek almak hırsızlık benim gözümde.. Şöyleki show tv nin verdiği para sadece o akşam ki yemek içindi..Ama o maşallah aylık mutfak ihtiyacını karşıladı..Çok görgüsüzceydi..Peçeteye yemek çıkarmasını eleştirdiklerinde bunu kaldıramadı ve gene ben doğru yaptım diye savundu kendini..Hele o topraklı saksı hiç yakışmadı masaya..Yaptığı yemeklerde çok ağırdı..Hem mantı hem tavuk içi (tavşan içi) hem baklava...Çok ağır ve mideyi yoran yemeklerdi..Hakketmediği kadar çok fazla puan verdiler..Benim hiç 10 bin ytl olmadı demesi ne kadar kötü durdu..Bir insan bu kadar mı gurursuz ve ne dediğini bilmez olur..Sanki herkes 10 bin ytl ler içinde yüzüyor..İnsanda biraz tokgözlülük olur.Ne kadar ihtiyacı olsa bile bunu dile getirecek kadar küçülmez..Ki kimin ihtiyacı yok ki paraya....:dilcikar:

Son düzenleyen: Moderatör:
biz kimseyi atmıyoruz nil kendini o kadar beyeniyordu allah için topikte kimse sevmiyordu hele dudaklarını demekki güzel degil herkez banuyu beyenmiş okuduguma göre

canim sevda degil mükerrem kaydirigubbakcemile3

Ben de Banuyu çok şeker, çok tatlı, çok zeki ,çok kültürlü ve çok görgülü buldum.Ayrıca çok hoş giyiniyor.a.s

mükerrem bey şeyyy pardon isim yeni oldugundansositososito mükerrem hanıma bu puan çoookkk bile mirsat beyin hakkını yediler vallaa...
bende saıyorum ki bukadar eleştiriyo demmekki hakkaten iddalı...birkere hiç krep çukur tabakda servis edilirmi ilk kez gördüm mantıyı düz tabakda verdi krebi çukur tabakda...
dünyanın alışverişini yaptı sanki yarışmacılar senelerdir aç..cokacimcoook.
minicik tepside tatlı yaptı ama koca koca 3 poşet fındık aldı ve daha nellleerrr neeellerrr
ben bu mükerrrem hanımın komşusu olsam yada tanıdıgı bu kadınla bütün ilişiğimi keserim görgüsüzün teki agızdan nimet dışarı çıkarmı yaaa taş toprak verdiler sanki ammaa dolmuşum ya daha aklıma birrr sürü şey geliyo ama tııııpppp....yasakkelime

ben sanki onu burda gördüm gibi hatırlıyorum,yüzü tanıdık geliyor. bir düşünce sadece.yerimseniben

Kız nerden gördün bir sürü insan var kk de.kaydirigubbakcemile3Ben hiç hatırlamam valla.Arada buluşma topiklerine bakıyorum ama imkanı yok hatırlamam kimin kim olduğunu.Bir de birbirine tarz ve tip olarak benzeyen çok kişi var burada.a.s

Aman efendim bu hafta hanımefendiliğin şerliği nasılda yendiğini açıkça görüyoruz..Puanlamada az olabilir ama malesef bana göre ilk günün kurbanı olan Banu hnm oldukça başarılıydı özellikle kişiliği ve gülücükleriyle...
Bugünkü bayan agresif nasılda kızdı:)Demekki neymiş önce çuvaldızı kendine sonra başkalarına batıracakmışın..Ama akıllanmaz kolay kolay o yaşta bir insan..Zira yarının planlarını kötü kötü kurdu korkun benden diye diye Savulun 35 Mükerrem geliyo:roflol:..Senden korkan önce senin gibi olsun mükerrem hanımcığım:)

Sanıyorum Seval hnmda başarılı bir sofra hazırlar..Zira yarınki beyden hiç umutlu değilim adamceğiz bugünden yağ polemiğine girip pskolojisini bozmuştur:roflol:

Mükerrem fosss çıktı görgüsüz olduğu belliydi zaten ağzındakini masa da peçeteye çıkartmasından beceriksiz pasaklı olduğunu da bu gün görmüş olduk
Ayrıca saçta pişirdiği yufka 5 dakika boyunca yerde kaldı insan kaldırır yerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…