Yemekteyiz - Show Tv

mükerrem görgüsüzün alışveriş sepetini gördünüzmü kızlar aynı hasan gibi herşeyi doldurdu yemekte kullanmayacağı malzemelerde dahil ama rekor hasanda kimse geçemedi onu 3 araba dolusu alışveriş yapmıştı... mirsad 4 aydır işsiz olduğu halde dun yemeğinde kullanacağı malzemeleri aldı fazlada bir alışveriş yapmadı, banu deseniz az ve öz kaliteli malzemeler aldı..

aaa ne sordunki canım CADIARZU

ya kızlar burada hava kötü ve ben son kısınlarını izleyemedim.bana anlatırmısınız..başları izledim
mesela
o tavşan içi için ne dediler?
tatlıyı beğendilermi?
dün nonoş adam ( adını hatırlamadım) birisine sana bir dalarsam falan diyordu kime dedi?
kaç puan aldı?
Allah razı olsun.))

ya kızlar burada hava kötü ve ben son kısınlarını izleyemedim.bana anlatırmısınız..başları izledim
mesela
o tavşan içi için ne dediler?
tatlıyı beğendilermi?
dün nonoş adam ( adını hatırlamadım) birisine sana bir dalarsam falan diyordu kime dedi?
kaç puan aldı?
Allah razı olsun.))

19 puan aldıı..
tavşan içini kimse begenmedi zaten güzel bişeye benzemiyoduu..
salihtee bugun kimseye öyle bişey demedi sanırım sevda hanımın evinde diyicekk..
tatlıyıda BAZİSİİ begendi BAZİSİİİ begenmedii..

19 puan aldıı..
tavşan içini kimse begenmedi zaten güzel bişeye benzemiyoduu..
salihtee bugun kimseye öyle bişey demedi sanırım sevda hanımın evinde diyicekk..
tatlıyıda BAZİSİİ begendi BAZİSİİİ begenmedii..

hmm aynende böyle oldu canım...
zaten tatlının şerbetinin şekerinin az oldugu belliydi
beyazdı resmen şerbet su gibi
iyi şerbetin rengi biraz sarımtrak olur
ama nerde o mükerrem de
o marifet

bu haftaki faforim sevda cok sevimli bence ama bakalım degişecek mi
ugün hatunun havası söndü zaten bu yarışmada cok konşanlar evlerinde hep rezil oluyorlar
ya hem bu aftakiler cok düşüncesiz hadiilk gün bilmiyorlar neyse
ama sonraki günlerdee o adam tereyağ yemiyor işte azıcık ayırsalar ayrı yapsalar ne olur yani

mirsadla mükerrem aynı puanda kalan 2 kişi diyelimki az puan aldı . sonuç ne olur merak ettim doğrusu.....

ayy resmen şoktayım.
tüylerim diken,diken oldu!!!!!!
yemekleri ağzından çıkarırken iyiydi demi???
bir fos çıkan yarışmacı daha mükerrem bey pardon mükerrem hanım:))

ya evet bu mürekkep hanım nasıl bozuldu eleştiri yapanlara sen yaparken nasıldı
orda dursun olacaktı NE OLDİ RENGİN SOLDİİİİİİİİİ DİYCEKTİ

sorumu tekrarlıyorum.
yarışmacı sevda hanım. seni kk dan gözüm ısırıyor. ortaya çıkarmısın rica etsem? kim birinci oldu söylesen nolur ki?kaydirigubbakcemile3

mükerem ablanın sofrası tam anlamıyla rezaletti mantı ıle tavsan içini aynı servıs tabagında sundu tatlar bırbırıne karıstı hiç hos degıldı
salatası da sadece görsel anlamda guzeldı yarsımacaılarda begenmedı zaten
cok eleştırdın mekerrem abla ama fos cıktın yahu kaydirigubbakcemile3

elbette eleştircekler mükerrem hanım onlarda yarışmacı

mükerrem hanım tatlının şerbetine hap gibi bişey attı yemek hazırlarken baktığımdan tam göremedim başı ağrıyan varsa iyi gelir diyordu gülerek... müshil filan olmasın...:1shok:

X