Yemekteyiz - Show Tv

çk sıkı takipçisi değilim programın ama bugün biraz gözüm takıldı. mükereem hn. dediğiniz. sarışın gözşüklü bayanmı? başında tülbentle iş yapan hani..o ne mutfaktı öölee... aspiratörün üstüne dizdiği daha doğrusu serpiştirdiği ıvır zıvır kargaşası gözümden kaçmadı...

takip debildiğim kadarıyla bugüne kadar ki yarışmacılardan nil favorimdi. sırf onun yüzünden kızımı keman kursuna göndereceğim :)

yaa bu oylama işinde çok haksızlık oluyor
banuyla mükerremin arasında dünya kadar fark var ama
mükerrem banuyu geçti
banunun yorumlarıda çok hoş

selam kızlar :1hug:

yarışmayı ben de izliyorum...banu hanımı izlemedim ama sevimli biri yorumları da güzel..kızcağıza yazık oldu..mirsat beyi tanıyorum bir arkadaşımın eniştesi..temiz ve güzel yaptı yemekleri favorim kendisi birinci olacağını da umuyorum..

mükerrem di sanırım diğer bayanın adı..aman Allah ım ne dağınıklık..bi de sofrada bişiler çıkarması nıççç hiç sevmedim..

yağ problemli olan vatandaşın bişin yapabileceğini sanmıyorum..ama diğer bayanın da menüsünü çok merak ediyorum..

bu arada ben de bir boşnak gelini olarak tadmadıysanız mirsat beyin yaptığı biber kavurmasını tavsiye ederim..bi de süpriz mantısını cokacimcoook hakikaten çok lezetteli..
kuru ete söylendiler ya ah dedim ya bi kilo olsa bi kilo yerim kaydirigubbakcemile3

bnce sevda birinci olsunn isteriim
yemkelrini görmedim ama
bu arada salihte de ne çene varmış bee
o tereyağı mevzusu ii oturmuş yüreğine :jeyyar:

ağlıcaktı nerdeyse bana zorla tereyağ yediriyosun diyeedelikafaduldendelikafadulden
en gıcık oldugum erkek tipi salihh allah başlara vermesinnn-tatlicadiarzu-

canım mirsat beyi tanıyosan birinci olup olmadığınıda bilirsin
evet mantısı çok güzeldi yani böreği
bizim mantılar böyle olmadığı için

dilber hala olsaydı mükerreme şöyle derdi
çorbası sası sası
dadlısı yavan hiç beyenmedim
bir veriyoruk

ya dün çok zevkliydi.mükerrem hanıma gıcık oluyorum o afalladıkça ben güldüm.ama yine de puanı banuyu geçti maalesef

ayyy mükerrem nasıl morardı amaaaaaaaaa
acayip sevindimmmmmmmm
şöyle bi izlenim edindim
sanki mükerrem yemekleri bilir gibi değilde uydurur gibi yaptı
ne bulduysa ekliyo yemeklere yani bilir bi ifadesi yoktu gibi geldi bana
yufka düştü 10 dk almadı yerden
yer gök un, çorbaa vs.
ya bide bu kadın pastırma,salam vs.birsürü şey aldı onları hiç kullanmadı
6 tane uno ekmek aldı
çerez aldı bi dünya ama ortada yok
yani yazık günah,görsüzlüğünde bu kadarı
bence 400 ytl lik alışveriş için kendini türkiyeye rezil etti
ben utandım onun adına

alışveriş kısmı kimsenin gözünden kaçmamış kadın çoştu yani resmen ,ne alacağını şaşırdı Hasan amca gibikaydirigubbakcemile3

alışveriş kısmı kimsenin gözünden kaçmamış kadın çoştu yani resmen ,ne alacağını şaşırdı Hasan amca gibikaydirigubbakcemile3[/B]

bir de ton balığı aldı.yorum yapan dış ses dedi zaten "ne ton balığı mı,mükerrem hanım ton balığı aldınız çok merak ediyoruz bunu hangi yemeğinizde kullanacaksınız" diye..çok görgüsüz yaaa neler aldı neler fazladan..

bu programı izliyordum ama bazen bu kadar görgüsüzlüğe sinir oluyorum!yapacakları yemekleri merak ediyordum ve fikir edinirim yemek konusunda diye düşünüyordum ilk başlarda CADIARZUama program yemek toplantısından çıktı görgüsüzlük toplantısına dönüştü!:sm_confused:arkadaşlar dünyada o kadar aç insan var; çocuklar açlıktan ölüyorlar:çok üzgünüm: yedikleri nimet hakkında bu kadar şuursuzca yorum yapmaları artık çok sinirime dokunuyorÇok üzgünüm çoook ve izlememe kararı aldım sırf bu yüzden! alamayanları da düşünmek lazım !:1no2:kendini gurme sanan birkaç ukala toplanmış oraya konuşuyor ayıp ya!...

ewet aksam bende tekrarını ızledım
o ne alısverıstı yaa
ne görgüsüzlüktüüü
belli görmemişşş:mymeka::mymeka:
eve gelince bide dıyor ayy ne cok ekmek almısım kafamçokkarıştı
bıde programda dıyor
benim hiç 10.000ytlm olmadııı
cok ıstıyorum o parayı cokk
oglu ehlıyet almısta araba alacakmıss
bı ınsan gururunu, onurunu bu kadar ayaklar altına almazz:dilcikar::dilcikar:
yazık dıyorum sadece

isimleri hatırlamam da,simaları hiç unutmam. ama çıkarıcam ortaya bak gör sen. taktım-tatlicadiarzu-
belki de bunları okuyordur da, birinciyi sorarız ve açıklaması yasak olduğu için ortaya çıkmıyordur.

Son düzenleme:
Bende banu hanimi cok sevdim cok tatli bir bayan ustelik hic 33 yasinda oldugunu gostermiyor. Sevdayi da sevdim oldugu gibi gorunen biri diye dusunuyorum, Banu hanim yarismayi kazanamayacagina gore umarim Sevda hanim kazanir. kaydirigubbakcemile2

helal hanımlar yaa. bir dün akşam girmedim kaç sayfa okudum bilmiyorum doğrusu :))).. helal valla. bu hafta sarmadı doğrusu beni. bi sevdanın yemeklerini merak ediyorum. o Boşnak beyin (adı gelmedi aklıma) yemeklerini merak ettim doğrusu. hiç duymadığım mezeler, yemekler çıkardı. Özellikle süt turşusunu merak ettim.. Değişik bir tada benziyor. Dün akşamki bölümü de sadece yemek yapma kısmını seyrettim. diyecek bişi bulamıyorum. zaten hepiniz gereken herşeyi demişsiniz :)). Bu akşam da sadece yağsız tuzsuz nasıl yemek yapılır merak ettiğimden izlerim herhal. emin de diilim. Yemek kısmı malum. mükerrem hanım şarlayacak. tad tuz bırakmayacak.

ama öyle olsa idi konu aöardı buraya yarışmaya katılıyorum kızlar önerileriniz neler diye vs yinede ihtimali var tabikide CADIARZU

ayy o mükerreme sinir oldum
hepsinden fazla kendine güveniyor du ama boş
o nasıl mutfak öyle yer gök battı
öbür akşamki bey cok daha tertipliydi
fazla deneyimliyim die hava atıyordu ama :dilcikar:
yine fazla puan verdiler ben olsam sıfırı cakmıstım ya neyse -tatlicadiarzu-
dediğiniz gibi su sevdayı birine benzetiyorum ama kime :uhm:

canım galiba nili bayram haftası izlememişsin ,kemanına birşey diyememde bayram haftası hareketleri,davranışları,ağız ve yüz hareketleri hiç hoş değildi.eminim ki o hareketler senin o küçük yaştaki güzel kızında yoktur.yaşına hiç yakışmayan hareketlerdi

kaç gündür canım yalancı tavuk gögsü istiyodu yaptım bugunn ama yarısına kakao döktümm bakalım nasıl olacak soğumasını bekliyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…