Yemekteyiz - Show Tv

orayı görmemişim öylemi yaptı yani dolu tabağa peçete koydu..yuh artık..görgüsüzlüğün daniskası..Hiç bir adap görgü yok bu kızda...Edepsizmiş baya:1no2:

LEYLACIM TÜM KADINLAR KULUBÜ ÜYELERİ VE BEN KADEHLERİMİZİ SANA KALDIRIYORUZ. CANIM ............:jeyyar: :içelim: :jeyyar: :içelim: :jeyyar: :içelim:

Bence Nil gıcıktı filan ama bu leyla dahada beter. Bide emek verilmiş bişey yok demezmi boğasım geldi yani. Bizim kültürümüzde kadeh kaldırmak yok diyo, peki bizim kültürümüzde taylan usülü et varmı :))) Türk usulü pişirseydiya....

leyle cadısı iğrenç üstü, saygısız, cahil, görgüsüz bir insan. murat bey salata kaselerini toplarken dikkat ettiyseniz peçetesini dolu olan salata kasesinin içine attı. bu resmen ev sahibine hakarettir. .

Evet o çok kötü bir hareketti
Ev sahibinden önce nimete hakaret
Zaten herşeyi ziyan ediyorlar
Genel anlamda ele alırsan proğram içeriği bu konuda sınıfta kalır
Bu kadar dünyadaki açlıktan krizden alım gücü düşüklüğünden bahsederken
5 kişilik masada en asgari 5 ayrı çorba kasesi 5 ayrı yemek tabağı 5 ayrı salata tabağı 5 ayrı tatlı tabağı çöpe dökülüyor
Sırf bu sebep bile proğrama tavan eleştiri konusu bence
çatala temziken bi çatalaalıyor yiyecekten sonra zaten bi daha almıyor Hani beğenmedi yaa
Ve o nimet direk çöpe gidiyor
Krdşm ona ağza değen çatal/kaşık bile değmedi insaf be
Allah bu israf yoklukta verir kıtlıkta

Kadeh konusnuna gelince evet kültürümüzde yok
Vede Allahın en büyük nimetlerinden biri su ile haram olan içkiye yapılan muameleyi yapmakta o nimete küfürdür

kudurmuştur murat daha iyi yemek yaptı diye
garip denen adamada gıcık aldım ben

kızın beyninde çelişkiler silsilesi var hep..
ben de bi ara kızıyordum neden her defasında kadeh kaldırıyorlar diye..ama leyla ya gıcıklık olsun diyeymiş..oh iyi olmuş dedim sonra..bir de kadın madem her akşam yemekte kaldırıyor sende inatla bizim geleneğimizde yok diyorsun bozuk plak gibi..ama gördün ki seni kaale alan yaa öylemi o zaman kadeh kaldırmayalım demiyorlar inadına yapıyorlar anla ve kes şu muahbbeti..öyle kıl bulmuşlarki seni inadına yapıyorlar sen de yemi hep yiyorsun görgüsüzlük abidesi..Babası ahçıymış ..Babasının yaptığı bir yemek tabağı üstüne peçete atsa babası ne düşünür acaba....Ya da babasına böyle bir edepsizliği yapabilirmiydi acaba..Hiç sanmam..sessiz görünen kompleskli sinsinin teki....

leyla hanımı çözebilmiş değilim hele buakşam herseyı gıcıklığına yaptı.murat beye de şaşırdım nasıl mantı yaptı bravo vallahi.garıp'i de pek sevemedım.diğer yarışmacılar çok tatlı ve sevecen ayrıca saygılı.

evet bu bir yarışma herkesin damak tadı,veya yemekyapışı,yemekte kullandığı malzemeler farklıdır.herkes ayrı bir lezzet tat katıyor yanı herkesin eli farklıdır tamam.
ama yanı bir yemek hiç beğenılmez mı yahu?şaşırıyorum dokunmuyorlar bile.
insanlar sokakta aç dolaşırken,yada tek bir yemek çeşidi ile sofraya oturanlar varken bu kadarı da saygısızlık,düşüncesizlik.
programın içeriğinden böyledir belki diyorum ama kızıyorum seyrederken yahu insaff insafff

aynen katılıyorum.

benimde gözüme çarptı salatadan hiç yemediği halde üzerine peçeteyi attı yaa ne oldu çöp oldu. yazık günahtır düşüncesiz kadın zaten hiçbi yemeği sevmiyomuş gıcık oldum ona. gitsinde yasemin pilavı yesin o uzakdoğuda.
''''kayseri mantısı damak zevkime uymiiiiiiiiiiiiiiiiiii'''''

aman acaba damak zevkine dayak uyuyomuu sinir oldum yaa

Son düzenleme:
peçete meselesi gerçeketen akşam çok çok kabaydı bir ikinciside mantıda n kıl çıktı diye sofrada yemek yiyen diğer insanları düşünmeden elleriyle bir gül hanımın suratına doğru"yemeğinizden kıl" çıktı " diye cümle aleme göstermesiydi sofrada .Birgül hanım bile dayanamadı "sofrada yemek yiyen var insan onu öyle sallandırmaz "gibi birşey dedi.. o kızı o an boğabilirsim ya....sofra adabının zerrewzinden habari olmadığı gibi( yemekten zaten haberi yok) insana saygıda n da haberi yoktu...murat bey haklı o kılı haketti ...

Darbükatör Baryam,,şey pardon darbukatör Murat dün akşam fena değildi..
mantı açmasına bende baka kaldım:1shok:,helede o hamuru attıra attıra yuvarlaması aynı ben .:dilcikar:
Leyla'ya zaten gıcığımklava:..Bir ara murat nerdeyse onu yemem bunu yemem diyen Leylaya zıkkım ye diyecek diye bekledim..
Ha sahi, o Muratın Leylaya yaptığı kıymasız mantı oyununa leyla düşmedi..(kıymasız mantımı olurmuş )kızlar diğer bir dizi olan Bizim evin hallerini izleyenlar varsa Nuray hanım o dizideki seliye yani salise adlı karaktere çok benziyor ne dersiniz..yerimseniben

Birgül Hanımın yaptığı gül tatlısı resmli,
görüntüleri netden aldım ama bende aynen bu şekilde yapıyorum..yapmak isteyen hanımlara iftiharla sunulurrcokacimcoook

[CENTER

Malzemeler :

2 çay bardağı irmik
1,5 çay bardağı yoğurt
2 yumurta
1 çay bardağı erimiş tereyağ
1,5 çay bardağı sıvıyağ
1 paket kabartma tozu
aldığı kadar un (yaklaşık 4-5 çay bardağı)
Şerbet için :

2.5 su bardağı toz şeker
3 su bardağı su
1/2 limon suyu
][/CENTER]
[/URL][/IMG]

bu tatlının tarifine irmik koymaya bilirsiniz.. eğer koymazsanız unu aldığı kadar ayarlayın.ve tereyağ yerine her hangi bir margarinde koyabilirsiniz..
Malzemeler :

1 paket margarin
2 kaşık yoğurt
2 kaşık sıvı yağ
1 yumurta
1,5 çay bardağı irmik
250 gr ceviz
aldıgı kadar un
Şerbeti için:
2 su bardağı şeker
2 su bardağı su

Yapılışı :

Margarin ve diğer malzemeleri karıştırın hamuru elde ettikten sonra, oklava yardımıyla açın hamuru 4'e bölün. Cevizin 1/4'ünü her bir hamura koyun ve rulo şeklinde sarın, halka halka kesin. Böldüğünüz kısım alta gelecek şekilde tepsiye dizin 175° pişirin. Piştikten sonra sıcak şerbet dökün ve soğuk servis yapın.

Son düzenleme:
Kızlar peki sizce yarışma souçları nasıl olacak?

Biz eşimle şöyle düşündük :

Birinci >> Birgül Hanım ---->24 puan
İkinci >> Diğer dört kişi ---->20 puan

sizce??

kaydirigubbakcemile5

Birgül hanimi bende sevmistim ama iki gündür
sürekli söyledigi bir laftan sinir oldum.Dikkat ettiyseniz,
iki gün boyunca "ay bana basörtü taktirdilar,hayatimda
ben basörtü takmadim.Ay bana cirkin cirkin, basörtü taktilar."
yani basörtüsünü böyle yerlere vurdu hanimefendimiz.Sürekli
basörtüsü takmanin cirkin bisey oldugunu söyleyip durdu.
Burada yorum yapmiycam ama yazik yani.
Benim favorim Murat bey.Zaten maddi durumuda pek iyi degil
gibi.keske o kazansaydi.Kücük cocuklarida varmis.

dün gelip yorum yapamadım çatladım valla..
leyla herzamanki gibi sinir bozucuyduu..
yaaa mantıyı keserek yedi yaaa inanamadım bu kadar olur ancakk..
mantı demişken kayseri mantısıda öyle olmaz..
kayseri mantısı asıl suyunun hepsi süzülmez vee salçalı sosuda ekilip mantının içine öyle servis edilir..
neyse murat leyladan çok güzel yaptıgı kesinn sadece masa düzeni pek iyi değildi..
ayrıcaa tavuk gögsünüde ben aynı tariften yapıyorum ne şekerli oluyo ne yağlı oluyo yanii yine bahane buldularr..
yaa bide yemekten kıl çıktı dile milletin gözünün içine sokulmaz ayıp denen bişeyy varr...

LeyLa Hanım LeyLa Hanımmmm; Size gıcık oluyorum..İçinizdeki sinsilik yüzünüze yansımış sayın soğuk nevaleee -tatlicadiarzu- Hele o sesin yok mu!! Tiz, bet gıcık bir ses tonu Çok üzgünüm çoook
Dün televizyonun içine girip size Murat Bey'in dediği gibi "EVET KILSIN" demek istedim.Nil bile sizden daha iyiydi.
Boş yere dememişler GELEN GİDENİ ARATIR kötükedihüso

Leyla hariç kim olurla olsun birinci.Kadın kurulup gidiyor "yemekleri beğenmicem" diye.Onu yemem bunu yemem, damak zevkim vs.Allah eşine sabır versin naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…