leyle cadısı iğrenç üstü, saygısız, cahil, görgüsüz bir insan. murat bey salata kaselerini toplarken dikkat ettiyseniz peçetesini dolu olan salata kasesinin içine attı. bu resmen ev sahibine hakarettir. ben olsam kesin dayanamaz parayı da boşverir kovardım o kadını evden. hiç umurumda olmazdı ve yüreğimi soğuturdum. et resmen lime lime olmuş ağızda dağılıyor hepimiz görüyoruz ve pişmemiş diye avaz avaz bağırıyor çatlak ya! bi de suratı da kıpkırmızı oluyor sinirlenince iyce iğrençleşiyor. uzakdoğu kültürü ve yemeklerinden bahsediyor be cahil cühela uzakdoğuda önüne konulan bir yemeği yeme bakalım ne oluyor. heleki çok kötü olmuş pişmemiş falan de. adamı sınırdışı ederler alimallah ev sahibine yapılan en büyük hakarettir. özenti de bi yere kadar. sporunu ve yemaklerini yapıp yemekle olmuyor bu işler. kültürünü de alacaksınki bir işe yarasın. mantı açsında görelim leyla hanımı. çok sinirliyim umarım herhangi bir zamanda karşıam çıkmaz bu kadın. ümit bey den sonra murat bey favorimdir. ama nezaketinden dolayı ve hanımefendiliğinden ötürü birgül hanım kazansın diyorum.
canlar kaç aldı murat merak ettim
leyle cadısı iğrenç üstü, saygısız, cahil, görgüsüz bir insan. murat bey salata kaselerini toplarken dikkat ettiyseniz peçetesini dolu olan salata kasesinin içine attı. bu resmen ev sahibine hakarettir. .
Bence Nil gıcıktı filan ama bu leyla dahada beter. Bide emek verilmiş bişey yok demezmi boğasım geldi yani. Bizim kültürümüzde kadeh kaldırmak yok diyo, peki bizim kültürümüzde taylan usülü et varmı :))) Türk usulü pişirseydiya....
Bence Nil gıcıktı filan ama bu leyla dahada beter. Bide emek verilmiş bişey yok demezmi boğasım geldi yani. Bizim kültürümüzde kadeh kaldırmak yok diyo, peki bizim kültürümüzde taylan usülü et varmı :))) Türk usulü pişirseydiya....
Evet o çok kötü bir hareketti
Ev sahibinden önce nimete hakaret
Zaten herşeyi ziyan ediyorlar
Genel anlamda ele alırsan proğram içeriği bu konuda sınıfta kalır
Bu kadar dünyadaki açlıktan krizden alım gücü düşüklüğünden bahsederken
5 kişilik masada en asgari 5 ayrı çorba kasesi 5 ayrı yemek tabağı 5 ayrı salata tabağı 5 ayrı tatlı tabağı çöpe dökülüyor
Sırf bu sebep bile proğrama tavan eleştiri konusu bence
çatala temziken bi çatalaalıyor yiyecekten sonra zaten bi daha almıyor Hani beğenmedi yaa
Ve o nimet direk çöpe gidiyor
Krdşm ona ağza değen çatal/kaşık bile değmedi insaf be
Allah bu israf yoklukta verir kıtlıkta
Kadeh konusnuna gelince evet kültürümüzde yok
Vede Allahın en büyük nimetlerinden biri su ile haram olan içkiye yapılan muameleyi yapmakta o nimete küfürdür
Kızlar peki sizce yarışma souçları nasıl olacak?
Biz eşimle şöyle düşündük :
Birinci >> Birgül Hanım ---->24 puan
İkinci >> Diğer dört kişi ---->20 puan
sizce??
kaydirigubbakcemile5
aynen katılıyorum..yerimseniben