E
EU2
Ziyaretçi
leyle cadısı iğrenç üstü, saygısız, cahil, görgüsüz bir insan. murat bey salata kaselerini toplarken dikkat ettiyseniz peçetesini dolu olan salata kasesinin içine attı. bu resmen ev sahibine hakarettir. ben olsam kesin dayanamaz parayı da boşverir kovardım o kadını evden. hiç umurumda olmazdı ve yüreğimi soğuturdum. et resmen lime lime olmuş ağızda dağılıyor hepimiz görüyoruz ve pişmemiş diye avaz avaz bağırıyor çatlak ya! bi de suratı da kıpkırmızı oluyor sinirlenince iyce iğrençleşiyor. uzakdoğu kültürü ve yemeklerinden bahsediyor be cahil cühela uzakdoğuda önüne konulan bir yemeği yeme bakalım ne oluyor. heleki çok kötü olmuş pişmemiş falan de. adamı sınırdışı ederler alimallah ev sahibine yapılan en büyük hakarettir. özenti de bi yere kadar. sporunu ve yemaklerini yapıp yemekle olmuyor bu işler. kültürünü de alacaksınki bir işe yarasın. mantı açsında görelim leyla hanımı. çok sinirliyim umarım herhangi bir zamanda karşıam çıkmaz bu kadın. ümit bey den sonra murat bey favorimdir. ama nezaketinden dolayı ve hanımefendiliğinden ötürü birgül hanım kazansın diyorum.
orayı görmemişim öylemi yaptı yani dolu tabağa peçete koydu..yuh artık..görgüsüzlüğün daniskası..Hiç bir adap görgü yok bu kızda...Edepsizmiş baya:1no2: