Yemekteyiz - Show Tv

ayyy yeni yıl programımı ne yapcaklarmış ya bu Layla yı da almasınlar.......ya da alsınlar Hasa n amca onu çiğ çiğ yesin ...arz ederim:)))

hani bir bilmece vardır
tavuk mu yumurtadan çıkar
yoksa yumurta mı tavuktan çıkar diye
leyla hanıma özgü bir bilmece
leyla leyla hey hey hey ( nedense leyla isminde leyla türküsü söyleyesim geliyo :roflol:)
haydi sor sor???
köfte kıyamadan mı olur
yoksa kıyma mı köfteden olur...-tatlicadiarzu-

bu grupta herkes leylaya gıcık olmuş (ben de dahil). geçen grupta da nil.hangisi sizce??gıcıklıkta 10 puan nile mi leylaya mı?sengözlerimebaksanab

şu leyla arı gibi vız vız vız fisfisfis

öf şiştim bu akşam yine şişirdin beni leyla...
içimi kuruttun kabız oldum leyla.....
benim damak zevkim,benim damak tadım
hay ben senin o damağının tam tavanına .................. emi leyla klava:

Ben mesajı yazarken murat kasaptaydı ben kasabın karşısında oturuyorum daha sonra gördüm ara sokaklara girdi.yani tam karşı komşum değilmiş.sivaslı58 arkadaşım burası istanbul burada belli kişileri tanıyabilirsin bütün komşularımızı tanımamız imkansız:1no2:

şu nuray da bugün mutfağa giremedim diye sızlanıyodu.bi bahane uyduramamış bu sefer yazık:)
nurayda ayrı bir terbiyesizlik abidesi bu konuda...çikolata paketlerini atmak bahanesiyle girdi kadının mutfagına ayy be bileyim ben utanırım be ne kadar merak edersem -ki etmem- edeyim nası girebiliyo ilginç! yok tuvalet bahanesi yok şu yok bu..
yaşının kadını olamamak bu olsa gerek :ecrin_bebek:

ay ya inanamıyorum ne marifetli adamlar var.eşleri nekadar şanslı.allahım ben hasta falan olsam benimki yumurta bile kırıp önüme getiremez.seyretsinde utansın yani...adamlar yemek yapmayı bırak,mantı açıyolar valla bravo diyorum murat beye.

kadın yemegin tanelerini süzdü süzdü yedi suyunu koydu sadece sonrada begenmedim dedi.ya bunlar ne kadar nankör ya...

şu gcık leyla çorbaya ne çok ağız burun büktü ya.ne kadar çirkinleştiğinin farkındamı acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…