Yemekteyiz - Show Tv

ben anlamıyorum kızlar,bunların yemeğe,tadına,sofra adabına oy vermiyolarmı????mutfağı niye incelerler ki??dağınıktır ama yemekler nefis olabilir?yemekler iğrençtir ama mutfak pırıl pırıldır.o zaman yüksek puan mı verecekler??ki vermediler.

Ya bu Leyla mıdır nedir çok sahtekar ya...
Kıl çıkana kadar suratından düşen bin parçaydı. Kıl çıkınca bir keyiflendi bir keyiflendi:)
Bir de robotta çekilirse eti yerim dedi. Robottan çekilince kıyma olmuyor sanki :)

aya biri şu leylanın facebook'unu msnini filn bulsa da bi hakaret etsem.. ya tvden bile dalasım geldi kıza. ne gıcık bişey ya.......

bir de kıyma meselesi var tabiii... ya merak ettim bu kız kıymayı sevmeyip köfteyi seviyorya ,bugünde eti sevdiğini ama bonfileyi sevmediğini söyledi.bu ne çelişkidir yaa... sen en iyisi konuşma leyla....yasakkelime

Kızlar bu yarışmacılar kendilerini izleyince ne düşünüyorlar acaba?

ahhh...leyla leyla ''kıllara kıl çıkabilir ''leyla.....:roflol:

:jeyyar:Çok doğru söyledım canım ağzına sağlık..Gıcık oluyorum o kıza yaa surata bak bütün yemeklere surat yamultuyo...asma o suratı kaşlarıda kaldır :roflol:yoksa leyla karışmam :mymeka:

anam anamm o leylaya gıcıkk oldumm gıcıkkkkkk.
kendisi çorba,lapa pilav,köfte yaptı kaç yaşındaki erkek adam murat mantı açtı tüm yemekler rezaletti dedi.sen ne yaptınki ne umuyosunn.gurmeler bir araya gelse yokk anam yok bu kadın begenmez.
çokkkkk doğru kıllar kıl çıkarr agzına sağlıkk murat abii:)))))

ilk defa böyle birşey geliyor başıma uçacağım şimdi televizyona
yeminle ne gıcık kız yaaaa :mymeka:
kıyma yemem çocuk kıymasız mantı yaptı
kıymalı mantı yiyecem :mymeka:
et pişmemiş
hayır et pişmiş elde parçalandı :mymeka:

Bugün Murat beyi çok takdir ettim gerçekten. Her erkeğin yapamayacağı bir şeydi yaptığı.
Birgül hanımı da hanımefendiliği ve olgunluğundan dolayı çok beğeniyorum.
Ama şu Leyla gerçekten çok sinir bit tip. Salatanın limonu için söylenmişti yok
elleri yapış yapış olacakmış vs daha sonra ise eliyle salatanın maydanozlarını yedi.
Salatanın yağı eklenmişi acaba elleri o zaman öyle olmadımı? Eminim normalde
pek çoğunun ayıla bayıla yiyeceği şeyler menülerdeki yemekler ama iş gıcıklık ya
herkes bin bahane uyduruyor Murat beyin dobralığıda çok hoştu yani.
Bakalım yarın kim alacak ödülü sanırım Birgül hanım haketti de zaten.

evet herkesin ortak fikri şu leyla denen kadının gıcıklığıı.bu kadar da olmaz dedirten cinsten yaniii..onu görünce tüylerim diken diken oluyorrr.yuhh diyorumm yaniii...amacı sadece eleştirmek sanki kendisi çok becerikli.tutturmuş bi uzakdoğu yemekleri...sen bizim türk yemeklerine kurban ol beee...

bence de yarışmayı birgül hnm kazanıcak.tahminimce son yarışmacı da diğerleri ile aynı puanı alıcak...

leyle cadısı iğrenç üstü, saygısız, cahil, görgüsüz bir insan. murat bey salata kaselerini toplarken dikkat ettiyseniz peçetesini dolu olan salata kasesinin içine attı. bu resmen ev sahibine hakarettir. ben olsam kesin dayanamaz parayı da boşverir kovardım o kadını evden. hiç umurumda olmazdı ve yüreğimi soğuturdum. et resmen lime lime olmuş ağızda dağılıyor hepimiz görüyoruz ve pişmemiş diye avaz avaz bağırıyor çatlak ya! bi de suratı da kıpkırmızı oluyor sinirlenince iyce iğrençleşiyor. uzakdoğu kültürü ve yemeklerinden bahsediyor be cahil cühela uzakdoğuda önüne konulan bir yemeği yeme bakalım ne oluyor. heleki çok kötü olmuş pişmemiş falan de. adamı sınırdışı ederler alimallah ev sahibine yapılan en büyük hakarettir. özenti de bi yere kadar. sporunu ve yemaklerini yapıp yemekle olmuyor bu işler. kültürünü de alacaksınki bir işe yarasın. mantı açsında görelim leyla hanımı. çok sinirliyim umarım herhangi bir zamanda karşıam çıkmaz bu kadın. ümit bey den sonra murat bey favorimdir. ama nezaketinden dolayı ve hanımefendiliğinden ötürü birgül hanım kazansın diyorum.

uzakdoğu yemeği değildi zaten yaptığı
hele ki tayland yemeği hiç değildi
uzakdoğu mutfağını bilenlerin ve tercih etmeyenlerin en büyük nedeni buruk-tatlı ve alışık olmadığımız baharatlardır
ayrıca et yok denecek kadar azdır,çiğ bir tadı vardır (genellikle)
et kullanılan yemeklerde genelde böcek,sürüngen yada deniz mahsülü kullanılır
çakma bir yemek öğrenmiş tayland yemeği adı altında,çok bir halt biliyormuş gibi konuşuyor
ama cahil ve boş konuşuyor!!!!!!!

uzakdoğu yemeği değildi zaten yaptığı
hele ki tayland yemeği hiç değildi
uzakdoğu mutfağını bilenlerin ve tercih etmeyenlerin en büyük nedeni buruk-tatlı ve alışık olmadığımız baharatlardır
ayrıca et yok denecek kadar azdır,çiğ bir tadı vardır (genellikle)
et kullanılan yemeklerde genelde böcek,sürüngen yada deniz mahsülü kullanılır
çakma bir yemek öğrenmiş tayland yemeği adı altında,çok bir halt biliyormuş gibi konuşuyor
ama cahil ve boş konuşuyor!!!!!!!

Tayland yemeklerinde karides ,tavuk eti ,mantar ve soya sosu ,soya filizi olur genelde..bambularda ince ince doğranır özü çıksın diye.her et yemeği sürüngenlerden oluşmaz. eti çok az pişirirler.bol ve değişik baharat kullanılır...Ayrıca taze zencefil ve hindistan cevizi sütü çok kullanılır.

X