Yemekteyiz - Show Tv

Nuray da çok boş hafalı bence..Tutturdu hep aynı şeyi söylüyor..Yumurta kırmayı bilmeyen kadınlardan bahsediyor..Bu konuşmaları yapmayı çoktaaan aşmış olmalıydı..iyiki ingiltereye gitmiş..Hemen Birgül hanıma bunu ingiltereden mi aldınız dedi..Birgül hanım çok görgülü,mütevazi bir hanım..Sorulmadıkça cevap vermiyor..Bu tür şeyleri reklam edip lafını bile açmıyor..Bir de Leyla ya tek bir konuda katılıyorum..Nurayın her akşam hoşgeldiniz yapması komik geldi banakaydirigubbakcemile3

Leyla başka bir arıza..İlk gün sessiz sakindi..Şimdi kusur aramaya kalktı..Menü dışına çıkılmış dedi ama turşuları götürdü...Kadının yemeklerini hafif buldu..Sen bu kadının 10 da birini yapabilsen kendini baş ahçı sanırdın be...:roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah Leyla'yı KK nın eline düşürmesin yaa ..genel olarak okuyorumda yorumları ben dahil herkes süpper yaratıcı yorumlar yapmışız yaa :)) günün stresi falan kalmadı ...

heyecanla beklıyorum ya adamım murat ne bombalar patlatcak acaba malatyalım benımkaydirigubbakcemile3

kızlar ya şuan canım acaip bişekilde paçanga böreği çekti
geçen hafta gıcık nilde yapmıştı ama canım çekmemişti
ama şuan olsa yerim yaw
hamile olduğum için pastırmayı çokda yememeye çalışıyorum ama canım çektiii senağlama

Bende paçanga böreğini bu programdan öğrendim..Yapıcam bir gün.Çok kolaymış..

valla ben geçen hafta paçanga böreği yapıp yedim ..yalnız önce pastırmayı kavurdum .yerimseniben.sırf bu yüzden şu yarışmayı syretmek istemiyom ..canım çekiyooo yaaaaa.:çok üzgünüm:

valla ben geçen hafta paçanga böreği yapıp yedim ..yalnız önce pastırmayı kavurdum .yerimseniben.sırf bu yüzden şu yarışmayı syretmek istemiyom ..canım çekiyooo yaaaaa.:çok üzgünüm:

pastırmayı kavurunca güzel oldumu canım? hani kavurunca kuruyor ya o bakımdan sordum
ay vallah bende öyle yapıcam galiba canım çok çekti gerçekten

bir parçacıkta olsa tadın bence ....programı izlerken düşünmüştüm şimdi canı çeken imkanı olmayan ne yapacak diye ..hamilelerinde canı çekior demekki iszin igbi..

yaff şu ocakları niye çatıya yakın yaparlarki..insan iki büklüm oluyo yemek yaparken ..diğer erkek yarışmacınında öyleydi ben rahatsız oldum valla.. aspiratörde yok..
neyse muratın yaptığı tatlıyı biri daha yapmıştı..ama o karamelliydi galiba...

pastırmayı kavurunca güzel oldumu canım? hani kavurunca kuruyor ya o bakımdan sordum
ay vallah bende öyle yapıcam galiba canım çok çekti gerçekten

yok kız çemenli bölümünü azcık sıyırdım ..biraz zeytinyağında şöyle çevirdim yeşil biber domates ekledim .. çok güzel oldu..cokacimcoook..yaaarasıın ..:teytey:

Paçanga böreği sanırım yöresel bir yemek..Ben ilk kez bu programda duydum bu yüzden...

Bu arada programda en kıl Murat diye düşünmüştüm,değiştiriyorum en kıl ve en gıcık en kompleksli Leyla ....:dilcikar:

yok kız çemenli bölümünü azcık sıyırdım ..biraz zeytinyağında şöyle çevirdim yeşil biber domates ekledim .. çok güzel oldu..cokacimcoook..yaaarasıın ..:teytey:

tamam canım vallah hiç üşenmicem yapicam şimdi
yufkam buzluktaydı onun çözülmesini bekleyemicem şimdi
eşimi aradım gelirken yufka getir akşama börek var dedim kaydirigubbakcemile3
çok sağol tavsiyen için canım a.s.

kesinlikleee firikik leyla bu haftanın bir nolu kılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…