Yemekteyiz - Show Tv

leyla çok sesiz görünüyo ama çok sinsi bi kız...yaptığı 3 çeşit yemek yaaaa... millet çok yemek yapınca 'çeşit önemli değil içeriği önemli ' diye mızmızlanıyo..

iiiiiiiiii bu haftakiler bana fenalık geçirtti. ne uyuzlar ya. bitse de yenileri gelse
yalnız sarışın bayanın yaptığı sarmalar neydi öle ya minicik ellerine sağlık ablam. sırf sarmalarla 10000 ytl yi hakkettin.

Bende Leyla'ya sinir oldum ilk gun cok sessiz sakin hanimcik birine benziyordu sonradan gercek yuzu ortaya cikti.

En komigime giden ise murat bey senin corbanda da kiyma vardi dedi, leyla hanim iste yok o kiyma degil kofte dedi, murat bey ise ee kofte neyden yapilir oda kiymadan yapilir! Al sana cevap, hala yok kiyma sevmem diye diretiyor ozaman top halinde de sevmezsin degil mi. :S

valla bende dün tontiş bayanın yaptığı sarmalara bayıldım.. hiç biride yemedi bir kişi dışında her şeyi güzeldi kadının bence..
hele kendi aralarındaki sürtüşmeyle kadının ağlattılar..
leylaya bende gıcık oldum.. hiç bir şeyşi beğenmiyor ben bunu yemiyorum içinde bu var demeler.. doğru kendi çorbasındakide kıyma topağıydı onu nasıl yedi..
bence herkesin illa beğenmediği yemediği bişeyler olacak ama emeğede saygı gösterip ona göre puan vermeleri gerek .. bunlar sırf kendini düşünüyor...

şakkıdı benimde faforim şimdilik birgül hanımmşakkıdı

esraaaa,murat ve nuranı gördükten sonra net cevabını vereceksin herhalde..yerimseniben
ben nuran birinci olur diye düşünüyorum.ama gönlüm birgül hanımdan yana...:hooray:
ya kızlar ,murat durup durup birgül hanıma kadın kadın dedi durdu ,abla de veya hanım deklava:.. sahi birgül hanımın gözleri iyi görmuyormu..murat gece boyu bundan bahsetti.
:uhm:

ay o kadın ne kadar sinir bozucu öle..adın neyse ben bunu yemem şunu yemem..çok bilmiş havalarda..böyle tipleri bulmak için zorlanıyorlarmı ki acep...murat beyde durmadan tersledi onu oh ne güzel....
dünkü yemeklerde çok hoş görünüyordu..hele o sarmalar ne güzel minicik minicik....

Leyla'dan bahsediyorsun..sinir bozucu dedinmi ,burda onu herkes şak diye tanır..şakkıdı

murat hep abla diye hitap etti birgül hanıma
diğerleri ona saldrırken kadın dedin
o b...k yiyesice mıy mıy kız (birgül hanımın sağlık sorunu ve görme problemi olduğu halde) ben servisi geç getirdim diye söylendiniz, birgül hanımı da eleştirin dedi!!!!!!!!
birgül hanım dedi ki,yarışmaya başvurduğunda sorun yokmuş
o ara da tansiyon sorununa bağlı gözlerinden bir operasyon geçirmiş
o nedenle göremiyormuş
yetkiilerle konuştum çekilemedim de dedi..
ve süper bir sofra idi...

bak şimdi üzüldüm birgül hanıma.hakkaten olgun ve sevecen bir bayan,örnek insan..

hemde o sarmaları gözleri rahatsızken yaptı düşünün artık ...o doğru dürüst soğan doğrayamayan kızda " bence menü emek harcanmayan bir menü, çok basit ,lezzetsiz ...vs" diyor...klava:

ay hakkaten o kız ne gıcık yaaaaaaaaa..bi deilk gün kendi evinde ne kadar sessizdi..boşuna demiyor büyüklerimiz,,,SESSİZDEN KORKUN diye....ay sanki kendisi çok emek vermişte menüsüne,hiçbişey yoktu sofrada nerdeyse...walla dünkü teyze süper yapmıştı herşeyi....ay hele o tabaklara bayıldım...masanın üstündeki herşey çok hoştu...

ya şunu da yazim bariii..adı garip miydi neydi..o çocuk konuşurken dayanamıyorum yaaaa...ne kadar şımarık bi tip....

dün tam olarak izleyemedim kaçırdım çoğunu
bugün izlerim özetlerde
ama şu leylaya gittikçe dahada sinir oluyorum
kendi evinde mıy mıy iki lafı bir araya getirmedi
anladı tabii menüsü bişeye benzemiyor kimse beğenmediğini
su bardağı bile koymadı masaya
şimdi milletin evinde bülbül kesildi maşallah
car car car hiç susmuyor
yok onu yemem yok istatistiklere göre bilmem kaç kişiden biri pirasa yemiyor
dersinki istatistik dersi anlatiyor mübarek
kıyma yemem diyor ama köfe olunca yerim diyor kafamçokkarıştı o nasıl oluyor ya
kıymayı ya yersin yada hiç bir şekilde yemesin ukala şey
ama murat bey çok iyi cevapları oturtu
birgül hanıma çok üzüldüm ya çok hanım hanımcık bayan ne güzelde sofra hazırladı ellerine sağlık vallah
kadını ağlatılar
öbür yalaka nurayda hiç eksik kalırmı oda hemen ağladı ona noluyorsa allahım ya

ya kızlar dün birgülün yaptığı tatlının hamurunun tarifini alabildiniz mi?

ben alamadım ama çok da hoşuma gitti o tatlı görünüş olarak..
alabilen varsa yazarsa iyi olur...

ya kızlar dün birgülün yaptığı tatlının hamurunun tarifini alabildiniz mi?

ben alamadım ama çok da hoşuma gitti o tatlı görünüş olarak..
alabilen varsa yazarsa iyi olur...

tarifini ben almadım ama bende yapıyorum o tatlıdan, bu gün geç oldu ama yarın bir ara hatırlatın buradan tarifini verebilirim..a.s.

evet köfte yermiş kıyma sevmezmiş
yakında yoğurt sevmem ayran içerim gibilerinden
örneklerde verir hatun..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…