Yemekteyiz - Show Tv

Ne kompleksli kız yaaa

Bir erkeğin mantı yapması çok komikmiş,yapamazmış....kafamçokkarıştı

Tam bir kompleksli aptal....kaydirigubbakcemile3

bu arada leyla hakikaten ne gıcıkmış ya kendi evinde sus pustu milletin evinde çenesi açıldı nil'de gıcıktık ama o insanları o kadar kırmazdı yani anladık ki beterin beteri vardır

adam baya rahat yapıyor yemekleri yalnız....soğan doğrayışını görğnce leyla ile karşılaştırmadan edemedimm :))

Nuray da aynı..Al birini vur ötekine..Bütün ünlü ahçılar erkek bunu unutuyorlar sanırım..ben bir bayanım ama erkek yapmaz yapamaz kompleksi olan kadınlar bence çok daha komikler...Erkeği kadını olmamalı bence bu işin..Bu arada leyla için kıymasız mantı yapıyor,aferrin valla..:roflol:

Bakalım ne tepki verecek bayan kıyma yemez...:tomato:

kızlar ya murat bey masayı koridoramı kurdu benmi yanlış gördüm .mutfağa yakın olsun diye heralde.. ama bune lafedeceklerdir eminim .kimse demesede leyla der...

ben murat beyi takdir ettim hakkaten..güzel aşçı allah için..bu arada o aptal leylanın yürüyüşünü gördünüz mü? çarpık yürüyo..içe doğru basıyo Allahın çapı..ne gıcık oluyorum ona yaaa

murat beyin evi mütevazi baya alışmışız lüks evlere:)leyla diyorya yemekte yapamaz sofra düzenide koyamaz diye uyuz ya sanki kendisi süper sofra kurdu

Binnur hanım tam bir haza hanfendi..Şimdi çorba ile ilgili yaptığı yorumla bunu bir kez daha ispat etti...

ayyy yok tek kişilk salata sevmem, ay yok yoğurtla ekşi sevmem, limon sıkmayı sevmem ..... sanki dün gece gülse birsel bu kızı yaptı... garipte düştü gözümden.... baştan puan vermeyeceğim diye gitti oaraya saygısızlar yaa

Ya illa beğenmek zorunda değiller tabi..kendi evlerine,kendi ailelerinde aile arası konuşurlarken, kamera vs yokken istedikleri yorumu yapsınlar..
Ama hem yüzlerine karşı kırıcı olup hemde tüm Türkiyenin izlediği bir programda kişilerin gururunu kıracak konuşmalar yapmalarıyla ne kadar empatiden yoksun ve kompleksli olduklarını belli ediyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…