Yemekteyiz - Show Tv

Son düzenleme:
naimi ilk gördüğümde ahanda burhan dediydim...
ki bu akşam naimin esintileri vardı,sarmalar,masada kavga ve hemen sonrası mutluluk paylaşımı ve eşki hikayesine dane yorumu...neymiş tane-dane değil....:roflol:

eşime hep yorum yapıyorum ben olsam şöyle yaparım,böyle yaparım diye bu gece eşimde al bak senden dursun olur işte dedi...cidden dursun en mükemmel yarışmacıydı bencede hele hele eleştiri bombardımanından sonra b...k yiyin demesine koptum...bende izlerken ağzımdan kaçırıyorum bazen...sonrada vururum sizi yiyin ulan deyipte milletin saldırmasına da ayrıca hayran kaldım ki-dursun şuana kadar seyretmediğimiz bir tipi canlandırdı aslında...umuyorum böyle bir manyak yarışmada olur ve sonradan gördümcükler tabaklarını süpürür....

sahradan naime hasandan nikaya çok iyi gözlem yapan gülse birsele bravo...her akşam işte böyle bi komediye bakıyoruz aslında........a.s

bu arada dilber halamda iyi oturttu ha...açda g...çına gül hoşşik..........sırnaşık şey

bende gurmeyim bir daha da soframa laf ettiğini görmeyimmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ayyy anam biz ne fenayızz ben dahil olmak üzere yazılanları tekrar okudumda çok güldüm yaaa..sırnaşık şey
bide dün tekrarına biraz daha baktım avrupa yakası reklamlardaykenn bişey dikkatimi çektii..
şimdi yemekler yendikten sonra murat çorbayı niye yemedin dedi leylaya yok ben çok sevdimde tuzunu çok ekmişim ondan yiyemedim dedim ama dün tekrarında gördümki tabakta sadece bi kaç kaşık kaldıı...
yalancıııı yani çorbayı yemişşş...

Son düzenleme:
::yalnız ben bu yarışmada yemek yapan bayanların
teflon tencerelerde metal kaşık kullanmalarını anlayamıyorum:1no2:.
hani erkekler dikkat etmezde bayanlar günlük hayatta yemek yaparken
tahta kaşık kullanmazlar?.maliyeti çok yüksek birşeyde değil hani.benneyaptımki
birde birgül hanım musluğu çok açık tuttu heyacandanmıdır nedir artık?
içim gitti valla akan suya.:1no2:

Son düzenleme:
Bakalım bu gün murat neler yapacak kızlar kaçırmayalım..ara bölümlerden izlediğim kadarı ile Murat ev sahibi olarak milleti bir güzel azarlıyor..sinir bir tip zaten..klava:

bahsetmeden geçemiyeceğim.Akşam Avrupa yakasında Burhan Arka sesdeki adamı nasıl azarladı..:roflol::roflol::roflol:

muratın gününde leylanın tabağından kıl çıkıyor,leylada tabağımdan kıl çıktı deyince murat kıllara kıl çıkar diyor:)

Proğram biryanada Avrupa yakasındaki yemekteyize bittim..Allah aşkına haksızda değillerdi hani Aslının ben şunu yemem bunu yememleri..Makbilenin meşaketli yemek değil demesi yüz mimikleri...Burhanın arka sesle dialogları ...Sonraa halanın hoşşikler:)İnanın akşam çok güldük eşimde soruyor böyle bir yarışma varmı diye..Dedim var hergün oynuyor böylemi dedi eh ne yalan diyelim aynen böyle üstelik tanışmıyorlarda::)

nazlı, eşim bende daha meraklı gözlerle izliyor:1shok:..aslında benimde işime geliyor kanal değiştirme yok o satte bizde.:jeyyar:

maşallahh dikkatiniz karlısında saygılarımı sunmadan geçemedima.s. burayı takip edince zaten kaçırdığım bütün yarıntıları yakalıorum sayenizde.. yemekteyiz programı burda yorum yapınca eğlenceli geldi bana sengözlerimebaksanab hepinize teşekkürler...

muratın gününde leylanın tabağından kıl çıkıyor,leylada tabağımdan kıl çıktı deyince murat kıllara kıl çıkar diyor:)

özetlerde bile detaylar yakalamışsınız müthişsiniz ..yerimsenibendoğru söze ne denir yani ...... ama o kız haketti o ayrı yine de ev sahibi Brigül hanım gibi kalitesini bozmamalı...

nazlı, eşim bende daha meraklı gözlerle izliyor:1shok:..aslında benimde işime geliyor kanal değiştirme yok o satte bizde.:jeyyar:

Canım yaa ben öğlenleri denk geldikçe izliyorum yemekteyizi tekrarımı izliyorum yoksa gerçeğinimi onuda bilmiyorum..Çünkü bir bakıyorum yarıda kesiyorlar bi bakıyorum ertesi gün izlemediğim bölüm..Evde ses olsun diye açıyorum akşama doğru tvyi ne kadar yakalayabilirsemkaydirigubbakcemile3

Dün mesela orada yarışan teyzenin cümleleri çok hoşuma gitti bugün varızz yarız yokuz..Ama işte kazanmak için retıng için kavga yapıyorlar..Oda sıkıyor beni..Keşke diyorum jüri başkaları olsaydı adam gibi oylanaydı ve bizlere evde birşeyler öğretebilselerdi dimi:mymeka:

a.s.a.s.

dün seyremedim avrupa yakasıını bugun seyredıyorumda yemekteyiz formatı tadında çok hoş bi bölum olmuşş
aaa ben aranızda en gencim demeler
burhanın gurma tavırlarıı
aaa ben kalkar giderim ayaklarıı
dursnun zorla yemeklerini yedirmesiiikaydirigubbakcemile3
volkanın zayıflama hapları herşeye ince bi dokundrma var :roflol:
bu haftaki programa gelirseek pek beyendiğimi söyleyemem yemekleri de beyenmedim katılan yarışmacılarıda
hele 60 yaşındaki kadını ağlattılar sinir oldum yaaa kadın negüzel şık bi masa kurdu yemekleride güzeldi hele gül tatlısını çok da güzel servis yapmışş ama herşeyine bi maa mana bulmaları yokmu akla zararrr

reklamlarını izledim
ve gördüm ki dursun un üstlenmiş olduğu misyonu murat bey devam ettiriyor sanırım
kıskanç kadın leyla ya kapak olsun ne diyelim
demek ki kendine laf söyletene kadar mevzuyu sakız etmeyi seviyor
beğenmediği şeyi açıkçöa söylüyor adam
öteki kadında iyi ki hayatında bir kez ingiltere ye gitmiş
gitmeseydi konuşacak bir şeyi olmayacaktı sanırım

birgül abla ya da murat bey alsın

arz ederim

(burhanın içine büründüğü naim ve hasan bey karması muhteşemdi
hele dilber hala nın ayşe ve canan hanımlığı-şeyda da kaçmış olabilir içine-
gülse ara ara laf almıştı ama 'benim yaşım küçük' afında dursunun küçül de cebime gir demesi krize soktu beni
hele ki dursun un çileden çıkıp b...k ye demesi
alın size bu cevaplar dedirtti
helal olsun gülseye ya
devamını izlediğim tek dizidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…