Yemekteyiz - Show Tv

Bir insan yemekte kıl çıkınca gülümsermi yaa

Şöyle bir irkilir dimi, ne eğreti ne gıcık bir kız bu

Nasılda sevindi kılı görünce )) arkadaşını gördü herhal ihi...kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
ay gıcık oldum bu leylaya yaaaaa saçımı başımı yoluyorum o konuşunca...deli mi ne köfte baharatlı olur ve kızartılır diyo kendi bi tutatm karabiberle tuz attı sadece ve haşladı çorbada...nerdeyse mantıyla aynı yani...

leyla ne kadar küçük düştüğünün farkında mı acaba...

Sen o kadar biliyordun da neden uydurdun yemekleri...kaydirigubbakcemile3

kız otomatiğe bağladı yaaa :)) garip bile dayanamadı ki murata sinir oluyor ... suratı nasıl oldu ama leylanın...oooo bu akşam beğendim ben masada leylayı ipleyen yok ...

ya sevmediğim içinmi bu leylayı ne ne derse iyce batıyo galiba.. ya hem kıymasız mantı olmaz diyo hem etli mantı var ben yapıp yiyorum diyo hem nası oluyoda köfteyi yiyo kıymalı mantıyı yemiyo çok saçma geldi bana .:sm_confused:. mantı içide köfte gibi malzemelerde konuluyo.. yani yalan söylediği apaçık ortada..:dilcikar:

Aynen canım hatırladığım kadarı ile mantı içini köfteden ayıran tek şey yumurta değil mişakkıdı bol baharatlı soğanlı olur yani :dilcikar:

Gıcccık gıcık :mymeka:

hehe köfte kıymanın pişmiş olanıymış, o yüzden yiyormuş köfteyi. arkadaş bu güne kadar çiğ kıyma yedi herhalde :)))
birde mantının yanında diyet kola mantığını biri açıklayabilir mi bana:))

püreyide beğenmedim diyebilirim , ama püreyi beğendim aslında ,ama ana yemek değildi ben beğenmedim püreyi :))) Leyla' dan inciler...

kızlar biri şu leyla yı durdursunnnnnnnnnnnnnnnn

püreyide beğenmedim diyebilirim , ama püreyi beğendim aslında ,ama ana yemek değildi ben beğenmedim püreyi :))) Leyla' dan inciler...

Püreyi beğenmedim diyebilirim demiyor beğenmedim diyebilirdim diyor..

Çok kompleksli..Nil yanında solda sıfır kalır..Zor insanmış ayy sevsinler...Yakında karşına senden de zor insan çıkar o zaman alırsın boyunun ölçüsünü..Zor değil kompleksli ve zır zır cahil bir insansın sen ama haberin yok leyla hanfendikaydirigubbakcemile3

kızlar biri şu leyla yı durdursunnnnnnnnnnnnnnnn

ya kadını kimse dinlemiyor ,vır vır yaparken başlarını öbür tarafa çeviriyorlar iyice yüksek sesle konuşmaya başlıyor... gerçekten bu kadını durdursunn birii prodiksiyonnnn duy sesimizi sengözlerimebaksanab

bu leyla süper oynuyor. hep hesap kitap..

1.kıymayla-köftenin farkını yaparken hem çorbasına atılanın köfte oldugunu kıyma olmadıgını söylüyor.
hem köfte kızartılır diyor!

güzelim sen ne çorbana kattıgını kızarttın ne de bişey yaptın.
hadi benimkinde baharat vardı diye savunuyorsunda mantıya direkt kıymamı koyuyoruz.
sogan-maydanoz eklenir ya da en azından baharatlanır!

2.mantıyı yemem kıyma oldugu için diyor adam kıymasız yaptım getiriyim diyor bu defada kıymasız yemem diyor! en iyi ihtimalle makarna yemiş olursun onu da mı yemiyorsun yoksa!!!

3.sü ete dün çok çig dedi bugün çok pişmiş dedi.hadi az pişmiş et neysede çok pişmiş etten ne çıkarki baktı yemedigi için diğerleri tepkilendi bu seferde salçalı diye yemiyorum var mı! diye kıvırdı.

4.sü hesap kitabı burdan belli.herşeye kötü diyen birisi gibi gözükmek istemediği için patates püresine güzel dedi.ama sonrada bu sadece püre emek yok puan verecek değilim dedi.bugnki ev sahibbinn dün dediiği gibi güzel dese puan vermesi gerekicek bu saftirikte herşeye kötü diyor iyi ya da kötü.

haa kadeh tokuşturma mevzunda hak verdim.ama gerisi boş!

Son düzenleyen: Moderatör:
Köfte ile kıyma arasındaki farkı anlatıyor zavallı beyinsiz...kaydirigubbakcemile3
insanlar onu gıcık etmek için uğraşıyorlar o da tuzağa düşüyor...kaydirigubbakcemile3

ay bu layla karısı oldurdu benı sınırden
dunku ete kurumus dedı bugunkıne cig dedi
herseye bahane bulmaya calıstı :mymeka:
delı ettı benı sınır ettı:mymeka:
:mymeka::mymeka:

tatlıya rezalet dedı
layla
valla bız bu yarısmada senden daha rezalet hıb bişey göremedık layla karısı :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…