Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
avrupa yakasının tekraranını ne zaman veriyorlar arkadaşlar ben yaprak dökümüne baktım da
muratın gününde leylanın tabağından kıl çıkıyor,leylada tabağımdan kıl çıktı deyince murat kıllara kıl çıkar diyor:)
Proğram biryanada Avrupa yakasındaki yemekteyize bittim..Allah aşkına haksızda değillerdi hani Aslının ben şunu yemem bunu yememleri..Makbilenin meşaketli yemek değil demesi yüz mimikleri...Burhanın arka sesle dialogları ...Sonraa halanın hoşşikler:)İnanın akşam çok güldük eşimde soruyor böyle bir yarışma varmı diye..Dedim var hergün oynuyor böylemi dedi eh ne yalan diyelim aynen böyle üstelik tanışmıyorlarda::)
ayyy anam biz ne fenayızz ben dahil olmak üzere yazılanları tekrar okudumda çok güldüm yaaa..sırnaşık şey
bide dün tekrarına biraz daha baktım avrupa yakası reklamlardaykenn bişey dikkatimi çektii..
şimdi yemekler yendikten sonra murat çorbayı niye yemedin dedi leylaya yok ben çok sevdimde tuzunu çok ekmişim ondan yiyemedim dedim ama dün tekrarında gördümki tabakta sadece bi kaç kaşık kaldıı...
yalancıııı yani çorbayı yemişşş...
muratın gününde leylanın tabağından kıl çıkıyor,leylada tabağımdan kıl çıktı deyince murat kıllara kıl çıkar diyor:)
nazlı, eşim bende daha meraklı gözlerle izliyor:1shok:..aslında benimde işime geliyor kanal değiştirme yok o satte bizde.:jeyyar:
Proğram biryanada Avrupa yakasındaki yemekteyize bittim..Allah aşkına haksızda değillerdi hani Aslının ben şunu yemem bunu yememleri..Makbilenin meşaketli yemek değil demesi yüz mimikleri...Burhanın arka sesle dialogları ...Sonraa halanın hoşşikler:)İnanın akşam çok güldük eşimde soruyor böyle bir yarışma varmı diye..Dedim var hergün oynuyor böylemi dedi eh ne yalan diyelim aynen böyle üstelik tanışmıyorlarda::)
Umarım Birgül hanım kazanır bu yarışmayı...