• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemeklerimi beğenmeyen eş kişisi

sedeflidondurma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2018
905
927
23
Merhaba hanımlar hemen konuya gireceğim. Eşim benim yemeklerimi beğenmediğini birkaç kez dile getirmişti.dün de şöyle bir konuşma geçti. Dedi ki üni de evdeyken yemeği genelde kim yapardı. Ben de dedim ki hepimiz yapardık isteyen yapardı. Eşim ben olsam sana yemek yaptırmazdım desi ve gülmeye başladı. Ben çok üzüldüm ağlıyacak gibi oldum ama topladım kendimi .Madem benim yemeklerimi beğenmiyorsun o zaman bundan sonra kendi yemeğini kendin yap dedim. Normalde küserim falan bu sefer küsmedim. O da tamam öyle söyle desi konu kapandı. Ama sen kıyamazsın bana dedi. Neyse bugun gerçekten de sadece kendime yaptım yemeği ona yapmadığımı görünce çok bozuldu. Dışarda işi de vardı galiba çıkıyorum ben dedi gitti yarım saat sonra geldi. Gelir gelmez de yattı uyuyor şimdi. Bana bir akıl verin hanımlar. Huzursuzluk olmasın diye siz yaparmıydınız nasıl bir yol izlerdiniz. Tesekkürler

Merhaba hanımlar hemen konuya gireceğim. Eşim benim yemeklerimi beğenmediğini birkaç kez dile getirmişti.dün de şöyle bir konuşma geçti. Dedi ki üni de evdeyken yemeği genelde kim yapardı. Ben de dedim ki hepimiz yapardık isteyen yapardı. Eşim ben olsam sana yemek yaptırmazdım desi ve gülmeye başladı. Ben çok üzüldüm ağlıyacak gibi oldum ama topladım kendimi .Madem benim yemeklerimi beğenmiyorsun o zaman bundan sonra kendi yemeğini kendin yap dedim. Normalde küserim falan bu sefer küsmedim. O da tamam öyle söyle desi konu kapandı. Ama sen kıyamazsın bana dedi. Neyse bugun gerçekten de sadece kendime yaptım yemeği ona yapmadığımı görünce çok bozuldu. Dışarda işi de vardı galiba çıkıyorum ben dedi gitti yarım saat sonra geldi. Gelir gelmez de yattı uyuyor şimdi. Bana bir akıl verin hanımlar. Huzursuzluk olmasın diye siz yaparmıydınız nasıl bir yol izlerdiniz. Tesekkürler
Her 3 ins. hesabından biri yemek yapıyor ,
Kimse yemek yapmayı bilmiyor olamaz ya.
Youtube var , ins. var ...
İlginç. :işsiz:

Ya şu yemek meselesini niye gurur yapiyorsunuz bu kadar anlamiyorum. Benim bazen kendi yaptigim yemegi yiyemedigim oldu özellikle yeni denemelerde
Lezzetli olan bikac yemegim vardir ötekiler anca yenecek seviyede olur :KK70:zaten cok sık yapmam.
Esime derim yemek nasil olmuş. "Yeniyor" der yeter. :KK70: Ama ne yaparsam yapayim eline saglik der yinede. Bu kadar uzatip gerginlik yaratacak ne var?
Minicik bir elestiriyi bile kaldiramayan insanla harbiden yaşanmaz.

Teşekkürler yorum için. Ben bilmiyorum demedim yalnız orayı nerden çılardınız. Orta okuldan beti yemek yapıyorum.
Demekki bi püf noktayı kaçırıyorsunuz ,
Ya da yanlış baharat kullanıyorsunuz ne bilim.
Eleştiriye açık olup , düzeltme yoluna gitmelisiniz bence.

Ya şu yemek meselesini niye gurur yapiyorsunuz bu kadar anlamiyorum. Benim bazen kendi yaptigim yemegi yiyemedigim oldu özellikle yeni denemelerde
Lezzetli olan bikac yemegim vardir ötekiler anca yenecek seviyede olur :KK70:zaten cok sık yapmam.
Esime derim yemek nasil olmuş. "Yeniyor" der yeter. :KK70: Ama ne yaparsam yapayim eline saglik der yinede. Bu kadar uzatip gerginlik yaratacak ne var?:KK45:
Minicik bir elestiriyi bile kaldiramayan insanla harbiden yaşanmaz.
Bu tarz eleştirileri kaldıramıyorum evet. Ben kimsenin yemeğine kötü demem çünkü. İyi ki sizle yasamıyoruz

Okuduğum bölümden kaynaklı sanırım güzel yemek yaptığımı söylerler ama gene de o yemeği defalarca bile yapsam reçetesine tekrar tekrar bakarım eşime de sorarım eksik birşeyi varsa bi dahakine farklı yapayım derim ama yemek ayırmadığı için maşallah yiyor anacım :KK53: keşke eşiniz sizi kırmadan anlatsaydı ya da birgün birlikte mutfağa girelim filan deseydi siz kötü yapıyorsunuz diye değil o başka tatları sevdiği için

Kötü yemek yapıyor olsaydım hayattan zevk alamazdım. Midem anlı şanlı bayram etmeyecekse, kuru soğan ekmeklede doyar. Ne güzel kırmadan bi eleştiride bulunmuş, birkaç siteden ve youtube kanallarından püf noktalarını öğrenin yemeklerin, geliştirin kendinizi. Güzel yapmanıza rağmen kötü demiyordur heralde.

Hiç eleştiriye acık biri değilim galiba :KK12:yorumlardan bunu anladım. Esim de o kadar eleştirmeyi seven birisi ki. Allah işte terbiye ediyor beni onla.
Bu vesileyle, eleştiriye açık olmama nedenlerinizi irdeleyin.
Bu irdelemenin kişisel gelişiminize faydası olabilir.

Aynen neden herkes birden konu sahibine yuklendi ben de anlamadim.
Kayınvalidem lezzetsiz yemek yapar
Ama bana göre
Kendi akrabaları özel isteklerde bulunur kendi cocukları öve öve bitirir ama ben begenmem
Ben begenmiyorum diye kötü yemek yapıyor diyemeyizki
Herkesin damak tadı ayrı
Ne bileyim sanki kız kötü yapıyo gibi öğren demeler falan

Kötü yemek yapıyor olsaydım hayattan zevk alamazdım. Midem anlı şanlı bayram etmeyecekse, kuru soğan ekmeklede doyar. Ne güzel kırmadan bi eleştiride bulunmuş, birkaç siteden ve youtube kanallarından püf noktalarını öğrenin yemeklerin, geliştirin kendinizi. Güzel yapmanıza rağmen kötü demiyordur heralde.
Kırmadan mı. Gerçekten kırmadan eleştiri yaptıysa ben neden kırgınım şu anda.

Back