Yemek yemeden nasil durabilirim

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.091
158
39
Insanlarin alisveris sitelerine baktigi gibi ben de surekli yemek siparis sitelerine bakiyorum.sepeti doldurup siparis vermeden 2 defa kapadim ama sanirim dayanamicimmm
Ya cok acik benzayiflamaliyim ama olmuyo malesef uemeden durabilemler nasil durabiliyorsunuz?diyet gruplarina katildim ama yediklerimi yazmaya utandim sahsen ciktim
Ben kendimi nasil durdurabilirim?zayiflayabilen hanimlar nasil basarabildiniz keske basari hikayelerini anlatan bi bolum olaaydi

Burada sayfalar var oralara katılabilir siniz faydasını gören çok kişi var

Prof Dr Canan Karatay‘ı dinledikçe iştahım kesiliyor.

Karatay beslenmesini deniyorum. Kadın günde 2 öğün tavsiye ediyor( İbni Sina ve Hz. Muhammed (sav) da 2 öğün önerdiğini söylüyor).

Ben akşam 6dan sonra yemek yemiyorum ve iştahım kesildi. Vücudumuz aslında bir mucize kendini yeni şartlara, disipline uyarlıyor.

Fiziğini çok beğendiğim kadınların fotoğraflarını ss alıp her nefsime yenilebileceğim an onlara bakıyorum Ayrıca evde düzenli spor yapıyorum, spor yaparken o kadar yorulduğum için emeğime yazık olmasın diye çok dikkat ediyorum. Chloe Ting yapabilirsin bence, bir haftadır yapıyorum ve aşırı memnunum

Kilo verebildin mı peki, ise yaradı mı

Aralıklı oruç ve düşük karbonhidratlı beslenme.ben çözümü böyle buldum.makarna pilavın yanında ekmek yiyen ben 2 ay dır ekmek yemiyorum.ve hiiiiccccc acıkmıyorum.beni tanışaydınız ve istahimi bilseydiniz emin olun bende yapabilirim derdiniz.karbonhidrati azalttikca acikmadiginizi hayretle göreceksiniz.

Aynen aralıklı oruç tavsiye ederim.

Aynı durumdan bende muzdaribim şuan resmen depresyondayım hiçbi şekilde kilo veremiyorum bu pandemi dönemi baya kilo aldım kıyafetlerim bile olmuyor gerçekten moralim çok bozuk spor desen yapıcak alanım yok şuan bikaç güne yürüyüşe başlamayı düşünüyorum bi şekilde kilo vermeye başlasam herşey güzel olucakta olmuyor işte

Ben zaten cok yiyen biri degilim azla doyarim.lakin kilo aliyorum.yemeyince verebiliyorum ama iate bi kacamak yaptim pizza yedim ertesi gun o tartiya yansiyor
Yani ve az ama kalorili yiyorum sanirim.mesela canim dondurmali waffle cekiyo.mantarli truf peynirli pizza cekiyoyiyorum ve hoooop kilo oluveriyo
Yoksa cok yemiyorum

Ben gece atıştırmayi cok seviyorum bu ara atistirmiyor yiyorum. Kalorisi dusuk bisküvilerden alabilirsin bir süre idare eder yavas yavas bırakırsın

Bir aç kurtta burda bak nasıl gelmis
Ne zaman gece yesem sende yiyorsun gibi hissediyorum yanlıs mıyım gece yemekleri konusunda denk geliyoruz genelde
Yok valla haklısın
Hep yemıycem diyorum ama uyuyamıyorum yemezsem
Simdı koskoca bir dondurma bitirdim
Hemen kostum baslık altına ise yarar bıseyler bulmak ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…