- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 39
- Konu Sahibi Dindirella
-
Burada sayfalar var oralara katılabilir siniz faydasını gören çok kişi varInsanlarin alisveris sitelerine baktigi gibi ben de surekli yemek siparis sitelerine bakiyorum.sepeti doldurup siparis vermeden 2 defa kapadim ama sanirim dayanamicimmm
Ya cok acik benzayiflamaliyim ama olmuyo malesef uemeden durabilemler nasil durabiliyorsunuz?diyet gruplarina katildim ama yediklerimi yazmaya utandim sahsen ciktim
Ben kendimi nasil durdurabilirim?zayiflayabilen hanimlar nasil basarabildiniz keske basari hikayelerini anlatan bi bolum olaaydi
Fiziğini çok beğendiğim kadınların fotoğraflarını ss alıp her nefsime yenilebileceğim an onlara bakıyorumInsanlarin alisveris sitelerine baktigi gibi ben de surekli yemek siparis sitelerine bakiyorum.sepeti doldurup siparis vermeden 2 defa kapadim ama sanirim dayanamicimmm
Ya cok acik benzayiflamaliyim ama olmuyo malesef uemeden durabilemler nasil durabiliyorsunuz?diyet gruplarina katildim ama yediklerimi yazmaya utandim sahsen ciktim
Ben kendimi nasil durdurabilirim?zayiflayabilen hanimlar nasil basarabildiniz keske basari hikayelerini anlatan bi bolum olaaydi
Kilo verebildin mı peki, ise yaradı mıProf Dr Canan Karatay‘ı dinledikçe iştahım kesiliyor.
Karatay beslenmesini deniyorum. Kadın günde 2 öğün tavsiye ediyor( İbni Sina ve Hz. Muhammed (sav) da 2 öğün önerdiğini söylüyor).
Ben akşam 6dan sonra yemek yemiyorum ve iştahım kesildi. Vücudumuz aslında bir mucize kendini yeni şartlara, disipline uyarlıyor.
Aynen aralıklı oruç tavsiye ederim.Aralıklı oruç ve düşük karbonhidratlı beslenme.ben çözümü böyle buldum.makarna pilavın yanında ekmek yiyen ben 2 ay dır ekmek yemiyorum.ve hiiiiccccc acıkmıyorum.beni tanışaydınız ve istahimi bilseydiniz emin olun bende yapabilirim derdiniz.karbonhidrati azalttikca acikmadiginizi hayretle göreceksiniz.
4. günümdeyim 2,5kg verdim, bence spor ve günde bir dilim ekmekKilo verebildin mı peki, ise yaradı mı
Iceri yemegi yok ki zaten disaridan yiyorum hepSorunu tam anlamadım.
Zayıflamak mı istiyorsunuz yoksa dışarı yemeğini kesmeyi mi?
Allah askına, tam yazsana diyetini zahmet olacak ama4. günümdeyim 2,5kg verdim, bence spor ve günde bir dilim ekmeketkili oluyor. Karatay ekmek yerine bir çay bardağı ceviz diyor ama aniden zor
Bir aç kurtta burda bak nasıl gelmisKilo verebildin mı peki, ise yaradı mı
1 dilim ekmeğe nasıl aliştıniz 3. gün pes ediyorum ben4. günümdeyim 2,5kg verdim, bence spor ve günde bir dilim ekmeketkili oluyor. Karatay ekmek yerine bir çay bardağı ceviz diyor ama aniden zor
Yok valla haklısınBir aç kurtta burda bak nasıl gelmis
Ne zaman gece yesem sende yiyorsun gibi hissediyorum yanlıs mıyımgece yemekleri konusunda denk geliyoruz genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?